След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 665
  • 727
  •   1
Отговори
# 690

Берг: "Великолепният век". Великолепен е... Изпитвам гордост.

Всички отзиви за серията в профила на Берг са положителни. Едно момиче е написало: Ако бях на твое място не бих ревнувала от жените в харема. Ти си по-хубава от всички тях.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не знам колко е искрено момичето. Наистина са много хубави жените във филма, напудрени, облечени. Въпросът е, че много внимателно наблюдавах Халит. Халит играе. Халит играе страхотно, но е игра. То се усеща.Берг е единствена.

# 691

Всички отзиви за серията в профила на Берг са положителни. Едно момиче е написало: Ако бях на твое място не бих ревнувала от жените в харема. Ти си по-хубава от всички тях.

Не знам колко е искрено момичето. Наистина са много хубави жените във филма, напудрени, облечени. Ввъпросът е, че много внимателно наблюдавах Халит. Халит играе. Халит играе страхотно, но е игра. То се усеща.Берг е единствена.
И аз мисля така! Hug Hug Hug
Благодаря на всички за хубавите ви постове! Hug Hug Hug

# 692

Варна  Hug Hug Hug

# 693
   Филмът е страхотен!Страхотен!Всичките ми опасения, че ще бъде посрещнат недоброжелателно от публиката, предвид острите изказвания преди филма, се изпариха!Ако не го одобрят - толкова по-зле за тях!Играта е великолепна!Струваше си да се чака толкова време за Хюрем.Момичето играе много добре!Халит е уникален!ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО!

# 694
  Филмът е страхотен!Страхотен!Всичките ми опасения, че ще бъде посрещнат недоброжелателно от публиката, предвид острите изказвания преди филма, се изпариха!Ако не го одобрят - толкова по-зле за тях!Играта е великолепна!Струваше си да се чака толкова време за Хюрем.Момичето играе много добре!Халит е уникален!ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО!

Небахат много хубаво го каза в интервюто: Ако я няма интригата, загадката-харем, дворцовия живот, нищо няма да е същото...За който и филм да се сетя - още от времето на римската империя - всичко е преплетено с човешките страсти и съдби...Старите хора казват - в най-големите исторически събития са намесени пари и жени...Истина стара колкото света..

# 695
  • В центъра на България
Халит отново доказва, че е голям актьор. Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 01:24 от bab4i

# 696
Вече има отзиви:

Bbp'den "Muhteşem Yüzyıl" Protestosu

http://www.haberler.com/bbp-den-muhtesem-yuzyil-protestosu-2458064-haberi/

# 697
Бабчи,благодаря за снимките-великолепен,страхотен актьор е Халит наистина! Hug Hug Hug
marman    bouquet

# 698
Два филма с любимите ми Халит и Берг. В два различни дни. Така ще минава по-бързо времето до събота. Радвам се, че най-после започна и ВВ. Сега очаквам и БП с нетърпение, остават само два дни. 

# 699
  Mydream, споделям мнението ти и смятам, че Небахат е опитна актриса и е наясно как се правят филми.Според Гугъл този първи отзив не е от добрите, но по-късно ще започнат и другите да пишат.Мисля, че ще бъде приет бавно, но сигурно!(помниш този израз, нали)

# 700

Бабчи, страхотни снимки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 701
 Mydream, споделям мнението ти и смятам, че Небахат е опитна актриса и е наясно как се правят филми.Според Гугъл този първи отзив не е от добрите, но по-късно ще започнат и другите да пишат.Мисля, че ще бъде приет бавно, но сигурно!(помниш този израз, нали)

Помня, марман, всичко помня: Бавно, но цялото.

# 702
  • В центъра на България
Varna72, Marman,Mydream,Fresh13,Mar_tomova  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 23:39 от bab4i

# 703
Един сладък колаж с Берг-за разнообразие и хубава вечер! Hug Hug

zeynepm  bouquet

# 704
Един сладък колаж с Берг-за разнообразие и хубава вечер! Hug Hug

Фрешче, забравяш, че тук вече Берг не е сама?! Искаш да кажеш - с Берг и Али: Grinning Grinning
Много е сладка.  Hug  

Общи условия

Активация на акаунт