Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • у нас
честит имен ден на всички празнуващи. Много здраве, щастие и хиляди сбъднати мечти Heart Eyes

# 571
Здравейте и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, които празнуват днес -
месечинковци и именици!!!   bouquet

Бъдете живи, здрави и много щастливи!   Hug

Гери, как е Йоанка? По-добре ли е вече?

Момичета, имам нужда от малко помощ  Praynig
На Яна й излязоха някакви ситни, червени пъпки по бузките и по врата, по тялото няма.
Случвало ли ви се е подобно нещо?

Докторката й не си вдига телефона и не знам дали да я водя при нея.

# 572
  • Пазарджик
Здравейте!  Grinning

Искам да ви пожелая много незабравими мигове през тази година, здраве за всички и много усмивки с малките сладурки и сладурковци!

Също и честит имен ден на малки и големи!

Вчера се завърнах от дълги празници и прегледах темата веднага. Не открих въпроси към нас, но може и да съм пропуснала. Ако е така - извинявам се и ако може да ме насочите към въпроса.  Hug

# 573
  • София
Цитат на: September 2010 link=topic=552737.msg17426641#msg17426641 date=1294394219

Момичета, имам [b
нужда от малко помощ [/b]  Praynig
На Яна й излязоха някакви ситни, червени пъпки по бузките и по врата, по тялото няма.

На нас също ни излезнаха такива пъпки и се оказа ,че са от лигите Simple Smile които са ни в изобилие напоследък.Излекувах ги с крем Здраве  Laughing .
Гери, как е Йоанка? По-добре ли е вече?
Мерси ,че попита  Simple Smile ,мисля че е по добре вече ,но все още има слаба Т.

# 574
Добро утро и честито на именниците Simple Smile

Сами като суче, се поти. Но съм чела, че  повечето кърмачета с пот на челото си изкарват хляба Simple Smile

На бебчо фонтанелата обаче си стои голяма - има си 3 пръста дупка. Има ли други бебчовци с такава голяма фонтанела?
Малко почвам да се притеснявам, въпреки че е възможно неговата да се затвори по-бавничко.

И на Влади фонтанелата е голяма, като вашата. Много съм започнала да се притеснявам. Попитах нашата педиатърка, каза да започна да давам по 2 капки Деавит сутрин миналия месец, а този да продължа така да давам, но не го увеличи.
Поти се докато се храни, много му се потят крачетата (ходилата) постоянно.
А този Деавит ме притеснява да давам повече капки, дано вече да излиза Вигантола.

Бях взела малка опаковка олио на Бюбхен - невен и лайка, снощи го пробвах след баня много ми хареса, по мазничко е от Нивеята и мирише много хубаво. На Влади му се появиха по крачетата и едната ръчичка нещо като лишеи, много изсушена кожа. И след това олио днес кожата му е по мекичка. Днес сутринта го намазах и със млякото на Хип, дано се оправи по - бързо. Педиатърката ни каза, че може да се получи от претопляне  newsm78, нещо не ми се вярва, но може и да е права. Аз си мислех че от претопляне червени пъпчици излизат - и веднъж - два пъти ни се случва, но само червени пъпчици излязоха.

На нас ни случи чудо, незнам как се получи, но Влади от една седмица започна да си заспива самичък в леглото и през деня и през ноща. Преди само през ноща си заспиваше сам, а през деня спи му се и със зор на ръце - рев, рев и не може да заспи. Много съм щастлива. Първите дни му мерех Т постоянно - реших че може нещо а се разболява.

# 575
  • София
Честит Имен Ден на всички именяци, да са ви живи и здрави имената и само късмет да ви носят !

Да споделя за бебешката козметика в момента сме с цялата бебешка серия на nivea  и съм доста доволна(подарък ни беше за питката  Mr. Green), но иначе си ползвам Тео бебе шампоан, той е и душгел 2 в 1, а също и сапун Тео бебе, но аз и с такъв перилен препарат пера течното Тео бебе, а дупето мажех с Бочко, а и веро Бочко ползвам на малчо за екстричките.....
 Болничните и майчинството го следя по интернет с ПИК кода, а и получавам съобщение на телефона като ми преведат паричките по сметка, това беше опция като си взимах ПИК кода от НОИ
иначе да ви споделя, че по моловете има доста намаления в бебешките магазини  Laughing, направих добър следновогодишен шопинг  Mr. Green

# 576
  • на североизток
Здравейте мамчета! Много неща искам да ви кажа, но преди всичко да почерпя, че и аз празнувам днес имен ден!

За козметиката на Чико не съм съгласна, че не става за ползване преди 6тия месец, каква е логиката, при положение, че пише 0+, може би до 40тия ден по принцип не е подходяща каквато и да е козметика, освен натуралните зехтин или мас. Аз и двете си деца от раждането само с Чико съм мазала и съм мнооого доволна. Само веднъж за 5 год. съм попадала на шампоан-менте, нямаше никакъв аромат, опитах се да го върна в магазина, но не ми го приеха и ме убеждаваха, че нямало риск от реакция...е слава Богу наистина нямаше реакция, но вече като купувам ги мириша Mr. Green

За чувалчетата, тези по-евтините дето Е.L. ги показа, не само че са за летен варинат на количка, но и са много къси и покриват само крачетата, и около главата не се притягат с вързанка. Но има и на Кайзер по 59 лв. и по 79 лв. Аз първо си бях поръчала този от 79лв. и беше много хубав, мекичък и топъл, но го смених заради цвета, беше отвън черен, а отвътре светло син и не подхождаше на количката Mr. Green (като го поръчвах мислех, че ще е бял отвътре) Но хората бяха много любезни и ми го смениха, а разходите по връщането бяха за тяхна сметка, та даже и плюшена играчка подарък бяха сложили Laughing За дължината повечето са по 1м или 1,10м, което значи , че и догодина зимата ще се полазват Peace Но като сравня все пак по-евтиния с по-скъпия...ами заслужава си скъпото, първо материята е страхотна, има и едно джобче където прибирам или ръкавички, или биба, или дрънкалка...абе с две думи довлона съм и ви препоръчвам  newsm10  И освен всичко друго не ползвам нито якета, нито ескимоси  http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1742/170904896449821189129439 … 4opUYk0I4cSjk.JPG    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2697/389493825122265648129439 … 0cQcYPsOuZ8GQ.JPG

Мимсат, точно за теб си мислех Laughing Heart Eyes Исках да питам какво точно значи да правиш компресия? Тя продължава да се сърди като намалее дебита след първите 5 мин сукане и се опитвам да помогна на млякото да слезе, но не слиза, а в резултат кожата на едната ми гърда има хиперестезия, нещо като херпес, който страхотно боли, особено като суче ooooh! Затова реших, че нещо може би аз не правя както трябва. И все пак, въпреки усилията ми, млякото продължава да намалява-пия си бирената мая(3х2), ям овесени ядки през ден, пия чай, кърмим се почти на всеки час, но от самото начало си яде така, т.е. не сме увеличили храненията, но привечер вече не и стига. Снощи изсука и двете гърди( то почти нямаше нищо де ) и още беше гладна и и дадох 120мл АМ и си го изцока за нула време и заспа. Общо взето гледам да не дохранвам с АМ, но като видя, че наистина няма и давам един път за деня Rolling Eyes НО забелязвам, че в акото и има парченца пресечено беличко...нормално ли е? Какво още да опитам за увеличаване на кърмата, не искам да се отбиваме още Sad А така като я дохранвам един път на ден, дали ще намалее по-бързо кърмата? И бях попитала преди има ли храни, от които млякото намалява, за да ги избягвам...например сладко, шоколад, солено или  newsm78
Ааа, и още нещо, сега като давам и АМ, трябва ли да почне да пие вода?

П.П. Ох, съвсем намалява вече Sad дори и сутрин не е толкова много.Преди винаги прокапваха и даже потичаха сутрин, а сега ...суша smile3518

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 13:46 от iv4i_79

# 577
Цитат на: September 2010 link=topic=552737.msg17426641#msg17426641 date=1294394219

Момичета, имам [b
нужда от малко помощ [/b]  Praynig

На нас също ни излезнаха такива пъпки и се оказа ,че са от лигите Simple Smile които са ни в изобилие напоследък.Излекувах ги с крем Здраве  Laughing .

Гери, може и верно да е от това, защото лиги има доста  Grinning

# 578
Аз не мажа с нищо след баня, нито с преварен зехтин, нито с бебешко олио. Не мажа и с крем против подсичане. Сигурно сума ти бебешка козметика ще изхвърля накрая неизползвана. Решила съм този път да мажа с каквото и да е само при евентуален проблем, а не превантивно.  Simple Smile

Това при положение, че моите деца са склонни към алергии ми се струва най-разумното решение, тъкмо ако се появи някой обрив поне няма да се чудя от козметиката ли е, не е ли. Wink

# 579
Честит имен ден на всички празнуващи!!! Да сте живи и здрави и много, много щастливи!!!

v spasova  Hug  Hug  Hug

# 580
Честит имен ден на всички именници и именнички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
DESUNIQUE, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАНКО !!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И КОГАТО СТАНЕ ГОЛЯМО МОМЧЕ ДА МУ СПОМЕНАВАТ САМО С ДОБРО ИМЕТО !!!   bouquet

BUBBAST, ГЕРИ, ФЪСТЪЧКА, ЧЕСТИТИ ИМЕННИЦИ И НА ВАС !!! ДА ИМ НОСИ САМО КЪСМЕТ ИМЕТО НА ВАШИТЕ КУКЛИ !!!   bouquet

bubbast, питала си ме за болничния, но не съм видяла...Машонка обаче ти е отговорила правилно.  Grinning

За мазилата съм на 100% съгласна с talktoher!  Peace Колкото мазила толкова и мнения. на всяко детенце, както и на нас всяко едно нещо му понася различно. Ако не беше така всички щяхме да се мажем с едни лосиони и да се пръскаме с един и същи пърфюм. Затова мисля, че е малко безсмислено да си казваме това ми харесва това не. Аз съм примерно много доволна от Бюбхен. И добре попива и гела им за душ е много хубав. Друг може да не е доволен. И в крайна кой би имал право в случая?! Тук обаче намерих една козметика от която ще си заредя. Страхотна е. Има и едно лосионче за коса, което го втриваш сутрин в косичката и тя става прекрасна. Ние нали вече сме с доста дълги къдрици и косата на малката става неузнаваема след като и го сложа. И ухае невероятно. Вчера баща ми я държеше и вика: Я, как мирише на бонбонче!  Heart Eyes

Галенце, отивам на шопинг след малко и ще гледам за дънки!  Hug

# 582
Здравейте момичета.Искам да ви попитам на някой правилили са  две имунизации на веднъж.Ние вчера бяхме на консултация и ни биха  synflorix i pentaksim .

честит имен ден на всички именници.

Гала бели джинси има в магазин Mothercare ,аз скоро купих такива от там

# 583
На нас ни ги биха вече 2 пъти и двете наведнъж.

# 584
iv4i_79, това чувалче на снимките от колко пари е ?  newsm78

Яничка,благодаря, ще чакам да кажеш после има ли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт