Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 351
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • София
montesito, албумът ти е личен, иска парола и не може да се разгледа.

извинявам се, сега го оправих  Embarassed

# 211
  • Пловдив
faima
Липсваше ни  bouquet

# 212
Първото краче е за скрит подгъв, използва се с бод F на първия ред.

# 213
Mims861- много хубави дрешки,дано по-скоро да си ги носиш.    Nature Sunny 
Якенцето е много добре ушито,искам само да те питам от каква материя е? Лесно ли го уши?

Faima-радвам се че всичко свърши при вас и сега си отново в нашите редици. newsm10

# 214
Момичета как се получава този набръчкан ефект в розите тук http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182831_1015009358 … 012_3042781_n.jpg

# 215
montesito Вече са ти отговорили , но нека и аз да добавя нещо. Крачетата са за скрит шев при подгъви и за апликация.  Първото краче се използва освен със бод F - за еластични материи, а същио и с бод G - за неразтегливи. Другото краче пък се използва за апликации - улейчето което има крачето отдолу, помага когато правиш ситен зиг-зак, направения вече бод да мине от там. За него използвай най-ситния зиг-зак бод D .

# 216
MIM AR- благодаря , да лесно го уших за яката и за колана съм използвала ластик, а платът е уж кадифе ама отгоре има люспи като на змийска кожа малко е странен.

# 217
Здравейте,приятелчета!
Браво на всички творящи.
Flowers- първо е направен набор по дългата страна,която е в основата на розата/за да се получи набръчкания ефект/ и после е завъртяно парчето за оформяне на розата.Ако ще ги правиш от сатен по-твърдия ще стои по-добре.
mims_861-дрешките ти са много готини. Хареса ми черното сако,от къде мога да си намеря кройката?/нямам време за конструиране от малката/
На всички творческо вдъхновение и много  Hug Hug Hug

# 218
puh@n@- Благодаря много ,няма готова кройка аз я правих не е нужно да конструираш просто една кройка на готово сако я  скъсяваш отпред колкото искаш да ти е късо а отзад удължаваш и правиш и оформяш извивката на подгъва (дали ще ме разбереш че малкия ме занимава и не мога много да обясня) и е готово:)
http://mims861.snimka.bg/hobby/hobi.568638 да покажа моето цвете за подбюста стои страхотно Simple Smile

# 219
puh@n@, благодаря не се сетих   Blush

# 220
здравейте имам голяр проблем, купих си рокля за бала, но имаме още 2 същите в  нашия клас бихте ли ми дали съвет как мога да я преправя, поне имате някакъв опит и незнам към кого да се обърна помощ!

# 221
Davidoff- ако можеш пусни снимка за да видим ртоклята и да ти дадем някакви съвети.Иначе няма как да ти кажем как да я преправиш. Peace

Mims 861-плата ми преличаше на някаква кожа и за това те попитах.С нетърпение чакаме следващите ти работи.Само да те питам от къде си взе манекена и скъп ли е?

Аз съм почнала една чанта и скоро ще я довърша и ще пусна снимки.

# 222
  • Egypt
mirawushu , MIM AR  Hug
И на мен якето ми хареса много.
montesito , за крачетата стана ясно. Не мога да видя хубаво на снимката копчетата,  но на моята машина се преминава към тия украсителни бодове като се превърти до край копчето за настройка гъстотата на бода, към най- широката възможна стъпка, и превъртам до където е взъможно, а вида нагласям според буквата от схемата. Според мене най- добре е да хванеш да шиеш върху някой парцал, и да въртиш копчетата, така ще разбереш кое за какво е.
Flowers , лентите за розите скрояваш не като правоъгълници, ами от единия край по- тесни (това ще е в средата на цветето), а в другия по- широки. Зашиваш двете дълги страни на тия парчета, набираш, завиваш...

davidoff , давай снимки на роклята да видим как може да се преобрази.

# 223
faima, благодаря досетих се за всичко ама виж само набора се зачудих как се е получил Simple Smile

# 224
manekena mi e podarak daje neznam ot kade moje da se kupi az imah dva i ediniqt go podarih za koeto mnogo sajelqvam . Az iskam da pomolq nqkoi koito si kupuva butique da kaje koga izliza zashtoto v nashiqt grad go ima samo na edno mqsto koeto e mnogo dalech ot vkushti i az se razhokdam do tam vseki den s malkiq naprazno i prodavacha e muj i nemoje s tochnos da mi kaje koga izliza i nese naema damigo zapazva i az nemoga da si go nabavq . Ili ako ima nqkoi sait ot koito moga da si go porucham shte buda mnogo blagodarna

Общи условия

Активация на акаунт