Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 341
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз искам нещо простичко,в смисъл без кой знае какви функции.Може на старо(даже по-добре)въпроса е да може да обшива и по-тънки и по-дебели платове(полар пр.)да е компактен и възможно евтин оверлог Rolling Eyes

# 241
  • Egypt
ger9 ,  такъв случай ти препоръчвам ето такъв оверлог:

зелен китайски, но трябва да е железен, защото има същите, но ламаринени, които са големи боклуци. Този е доста тежък, но пък е много добър, лесно се вдява, плитката му е хубава. Но не може да се съединява трико, в смисъл вместо четириконечен, не е достатъчно широк бода, полара го минава хубаво, дънки и тънки платове- също. Имах два, и ми служиха дълги години. Нови са към 300 лв., на старо 150.

# 242
Аз наскоро правих проучване за оверлог. И си взех. Уви не е евтин (макар, че всеки има различни критерии за евтин). Досега не съм имала такова чудо и не знаех какво да търся. Според разните съвети е нужно да е метален (вътре), да има диференциален транспорт, да се обслужва лесно и да прави лесно завоите Simple Smile . Четох много ревюта, сравнявах цени, модели и марки по критериите "лесен за употреба", "производителност", "надеждност", "съотношение на предните критерии спрямо цената" и... стигнах до Елна. Времето ще покаже дали изборът ми е бил правилен. Всъщност стигнах до Бернина, но няма кой да ми я продаде, нищо че е писана като нов, промо модел в един сайт - нямат я и ще я доставят след 3 (три) месеца.

# 243
Аз имам едно питане. Ако може някой да сподели опит с пришиване на ластик било то със зиг-заг или оверлог. След като го пришия ми остава доста разтегнат спрямо първоначалното си състояние, може би наполовина разтегнат. При вас същото ли се получава? Като гледам дрехи с прикрепен ластик, не ми изглежда да стои разтегнат - например клинчета, поли, които завършват отгоре с ластик или ръкави, които завършват с ластик.
Благодаря предварително.

# 244
Аз съм с такъв оверлог който е показала Фияма вече 15 години работя на него в къщи и не съм имала проблеми за тази цел е добър макар че аз от време на време шия и поръчки. Ремонт не съм му правила освен смяната на зъбите  и ремък което за тези години е напълно нормално .Преди няколко месеца моя позната си взе такъв втора употреба за около 100 лв  Simple Smile

# 245
Днес уших триълълни възглавнички с две лица, от остатъци. Ето, на мен ми харесват:  http://s003.radikal.ru/i203/1102/44/a1b47ce069b8.jpg

# 246
  • Пловдив
Ana.Ivanova много са хубави

bess аз като шия ластик н.р за кръста го намалям с 2 см.

# 247
  • София
faima   bouquetот къде да намеря такъв оверлог?в нета на домашен ов.ми излезе само една обява чак във Варна Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 18:14 от ger9

# 248
ger9  търси китайски оверлог Wink

# 249
  • Варна
Лиска пусни снимка на машината, аз също имам Тойота и ще се опитам да ти помогна. Нямаш ли книжка към нея в която да са дадени настройките

# 250
# 251
Ето новата ми чанта.Цветята са закрепени с безопасни игли,които са от вътрешната страна и не се виждат.Така мога да си ги местя и на други чанти.
http://media.snimka.bg/8117/022489203.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8117/022489196.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8117/022489190.jpg?r=0
Направих си и вътрешно джобче за телефона.
Лек ден   bouquet

# 252
mirawush,faima благодаря ви  Heart Eyes!А кройката не е конкретна ,почвам да шия пък до където стигна ... Mr. Green Но ,накрая седи като торба ,обла а не правилен трапец.. Confused... много ми харесва ,този модел на дънкова пола ,ще се пробвам - пък да видим  Thinking MIM AR ,чантата е меко казано страхотнаааа,много е готина ...Мисля че на мен ми трябва точно такъв модел чанта...Би ли ми казала дали я има разкроена в нета, или нещо по което да се ориентирам как да я ушия   bouquet

# 253
Момичета, моля да ми помогнете:) Не съм шила шлиц с подплата досега, и дори и да ви се вижда тъпо не мога нещо да вдяна как да го прикача  Sad Доколкото си мисля е хубаво средния шев на подплатата( за сако става въпрос) да е изместен в посока разтвора на шлица; на прав път ли съм, дали на не местя шева, а само с разрез, сигурно си има точния начин, но сама не мога да го измисля. Моля ви се някой храбрец да се смили над мен и да ме извади от мъките Banghead

# 254
Момичета, искам да ви попитам от къде мога да си купя пълнеж за плюшени играчки (онова нещо, което прилича на памук)? В какви магазини се продава?

Общи условия

Активация на акаунт