Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 325
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
ilknur  аз съм от три години с Тойота и съм страшно доволна.Много лесно и леко се работи с нея,а за домашни условия си има всичко необходимо. Успех при избора:)

# 406
  • на втория етаж
  Момичета,скоро някой питаше какво да прави със старите мъжки ризи - ето какво ми попадна случайно: http://www.liveinternet.ru/users/2613453/post147206904/. Laughing

ilknur,аз съм от 5год. с Тойота и също съм доволна. PeaceНо тук много момичета похвалиха и Елната,погледни и тях,ако искаш.

# 407
Да ви попитам, купих сидебел конец за декоративните, външни шевове, но нещо машината не го ще - първия път го събра на едно място 100 ката, и втория подобно, но не го стяга добре. Дали този конец се шие на спациална машина или програма? Знаете ли?

# 408
Здравете!
 Влизам с питане не съвсем по темата. Имам Руска шевна машина, от тези с педали мотор, в куфар. Трябва да я продам. Какви пари да И искам според вас? А също и петконечен оверлог-купуван е преди доста време, но не е използван.

# 409
alra- Всяка машина може да шие дебел конец просто трябва да си я настроиш.1- ако горният конец ти се подава от долу при изминаване на тегел трябва да стегнеш горният конец. 2 -ако при шиене доилният конец ти се подава отгоре дори и малко и незабележимо почти трябва да отпуснеш горният конец.

# 410
alra- Всяка машина може да шие дебел конец просто трябва да си я настроиш.1- ако горният конец ти се подава от долу при изминаване на тегел трябва да стегнеш горният конец. 2 -ако при шиене доилният конец ти се подава отгоре дори и малко и незабележимо почти трябва да отпуснеш горният конец.

Благодаря, сега ще пробвам! Дано да стане!

# 411
А пък аз шия на ТОЙОТА вече 11 години.По стар модел е,но има 19 операции.Много съм доволна-служи ми вярно.На нея съм шила всичко-пердета,дънки,тънки и дебели платове.

# 412
mims_861 , много ти благодаря!  bouquet  bouquet Станаха страхотни панталони!

# 413
Моля моля радвам се че съм ти била полезна Simple Smile

# 414
Здравейте момичета  Simple Smile
Извинявам се, че така нахълтвам в темата ви  Blush
Нека, който има възможност и разбира се желание да хвърли по едно око на тези теми  Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574917.new#new

Видях, че творите прекрасни неща, страхотни сте   bouquet
Благодаря ви предварително. Ще се радваме ако ни помогнете   bouquet

# 415
Здравейте отново момичета!Много нови и хубави неща виждам.Имам въпрос:къде в София мога да намеря фино зебло или нещо,което силно да наподобява?

# 416
Alra- може би трябва да шиеш с по-голям размер игла ,или дупката да е по-голяма за да минава свободно конеца и да не ти се набира.
Tiha Woda-можеш ли да кажеш каква марка е оверлога (ако пуснеш и снимка ,ще е много добре)?И каква цена ще му искаш?

# 417
  • София
И аз проявавам интерес за оверлога

# 418
аз съм с ЕЛНА 2600 с хоризонтален грайфер  за сега съм много доволна  Peace

# 419
Здравейте!
 Консултирах се една от вас, като че ли е по-добре първо да мине през майстор, да го смаже и да го сглоби...около 5г не е ползван. Снимка имам, но е прашен, и няма вид, така че , ако не е проблем, като ми го върне майсторът, ще го снимам пак, и ще ви го покажа.

Общи условия

Активация на акаунт