Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 190
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Страхотни сте, много ви благодаря, голяма помощ ми беше и видеото и схематичното обяснение, веднага ще се пробвам и ще покажа... Blush   Hug

# 541
Pimkito ето ти моето обяснение за скрит цип http://dorrrrrrrrra.snimka.bg/details/shev-i-kroyika.434514

# 542
Доре, много ти благодаря, много добре си го обяснила! Дори твоят начин ми се вижда още по лесен !   Hug

# 543
за нищо,надявам се да съм полезна,немисля че е необходимо ако 1 път в годината шиеш скрит цип да си копуваш специално краче ,като става и с обикновенно ципово краче,успех с ципа newsm10

# 544
Здравейте, mama na dili, станала е много хубава роклята. Да ви покажа как ми се получи цветето на Сара Джесика Паркър от Секса  и градът: http://mtgrigorova.snimka.bg/?album;aid=563025;pid=23756499

# 545
Страхотно е станало, БРАВО !  На мен много ми хареса, аз не бях виждала Сара Дж,Паркър с тази рокля...Цялата рокля седи много добре , всичко ли си шила ти?  Hug

# 546
  • Разпиляна във въображението
Много добре е станало, наистина. Браво.

# 547
Здравейте, надявам се, че ще ми помогнете. Търся шивачка в гр.София, Студентски град, за дребни поправки - скъсяване на дънки, свиване на джинси и такива нещица.
Ще съм благодарна на всеки, който отдели време и ми даде координати.
Лек ден.
PS Поздравления за красотите, които сътворявате  Hug

# 548
Дами, моля за идея как да скроя тази пола, така че да изглежда като скиците в синьо и червено (тези в средата ми изглеждат по-прави).

# 549
  • около ВАРНА
Дами, моля за идея как да скроя тази пола, така че да изглежда като скиците в синьо и червено (тези в средата ми изглеждат по-прави).

щракни върху ИНСТРУКЦИИ  - там е дадена кройката (надписът е под снимките)

# 550
 ooooh! Голяма съм блейка
Благодаря ти!   bouquet

# 551
Благодаря! Да, цялата рокля съм шила аз.

# 552
Моля за помощ. Купих си шевна машина хускварна викинг е20.Всичко добре ,обаче не мога да пусна програма s  която е за оверлог шевове.А не мога защото няма буква s.Въпреки че на панела на шевната машина където са изобразени шевовете там пише че има s,в инструкциите също,но аз s не намирам никъде.В инструкциите пише ,че се намира при контрола  за дължината на бода,но там има 1.2.3.4 и илик. S няма никъде.Моля ако някой има тази машина ми отговори.

# 553
Аз нямам такава машина, но се сетих, не можеш ли да отидеш в магазина,  от където си я купила и там на място да ти покажат ?  newsm78   /ако никой от тук не знае как да ти помогне/  Много е неприятно така, абсолютно те разбирам.. Hug

# 554
Здравейте момичета Simple Smile

От скоро съм горд собственик на Сингер и имам голям мерак да се науча да шия. Сдобих се с Бурда и скроих ей тази  блузка.
Мерси предварително   bouquet

на кратко ...
ръкавите са на подгъв / или поне аз така ги виждам не са с укроена лента /
деколте ...
измерваш обиколката му .... вадиш 4-6 см в зависимост от еластичността на трикото / за по стегнато по малко /  и  скрояваш лента широка 3см и с изчислената дължина ...
зашиваш късата страна така че да се получи кръг ...
прегъваш кръга на 2 и центроваш .... обикновено ръбът на укроената лента се намира на 2 см назад по посока на гърба или при реглан съвпада със ръба на левия ръкав отзад ...
пришиването става на оверлог ...
след това резервата се заглажда по посока на основния детайл и се изминава украсително - укрепителен шев върху предната част и гърба ...

подгъв .... същото но без украсителния шев ...
простичко е и лесно за изпълнение Simple Smile
успех Simple Smile
повече въпроси може и на ЛС Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт