Среща?

Лека и безпроблемна бременност и разбира се 1 здрав,прекрасен младеж на финала
Толкова ми е хубаво като прочета,че някоя септемврийка се е престрашила за второ
- а за децата е още по прекрасно 

а защо не си се похвалила досега
. Пък и има още какво да се желае в тази посока - да съм точна още 10кг. Но и тях ще преборя - вече ми се струва лесно
надявам се да имаш снимки от началото ... а в края на годината ще пуснеш "преди" и "след това"

Помня, че когато започнаха да се хвалят първите мами-септемврийки, че ще имат второ дете, Мейчето беше постнала една статия и в нея точно това обясняваха. За да няма ревност е нужно майката да се старае да отделя определено време за занимание само с по-голямото дете и всячески да му показва, че с появата на бебето любовта към него не се е променила. Сега си мисля, че Яна реагира така, защото каквато е буйна постоянно и обяснявам да внимава да не ме удря, защото така удря и бебето. Може и да е грешка, но няма как иначе да се пазя, тя се втурва ненадейно и човек не може да реагира толкова бързо.
!
!
. Имам от миналата година, но нямам скорошни. Ще направя едно албумче "преди и след" и щА сА фукам

Там обаче вече няма детски кът
Затова ако искате да доведете на срещата и дечицата, може би ще е удачно да бъдем в някой детски клуб. Преценете и пишете. Само дето ще трябва някой или да ме вземе от хотела, или да ми обясните как да стигна с такси.
Стискайте палци всичко да е наред.
Виж, за името май няма да се съобразим с желанията и. Тя нали ни е "англичанче" и все измисля разни имена дето никой не ги е чувал - прави си някакви сборки от срички с английско звучене
Със сигурност ще отидем пак за риба, но този път на място по-подходящо за деца
Приемаме и други желаещи, вие само кажете, че искате да дойдете 

То не ти е останало много
) всичко да е н а хубавата страна до края и едно здраво и пухкаво бебче

но мина, макар и бавно. Преди това пък се бях вкарала в такъв филм...Анито много лесно преграква, когато много вика, и много се дере.. и за 2-3 дни й минав апо принцип. Но сега се задържа повече време с прегракнал глас, след това мина, но остана малко по-гърлен говора, все едно е болна, а не е. И като си вкарах едни филми,че има певчески възли на гласните струни ( по-точно педито ми ги вкара), и тръгнахме по лекари, и ларингоскопия правихме, по мое желание, защото лекарите не искаха, но аз така се бях шашнала.... Няма нищо, слава Богу. В крайна сметка гласа й се оправи, като спрях да го мисля май 

Препоръчани теми