Живот без вредни метали

• 38 673
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
  • София
арт мама, чакам да ме светнеш по въпроса с купичките за мъфини от стъкло и как да се сдобия с такива?
I see you, моля за съвет относно стъклената цедка в тънкостенните чайници? ще съм благодарна и ако някой друг наясно с нещата се включи

# 151
  • София
Керамичните съдове стават ли или и при тях има за какво да се оглеждам?
В момента са пуснали такива в ТСМ на прмоция, доста евтини и им се чудя...

И още нещо - тези Pirex, които се продават в Метро и Билла, оригиналните ли са си (в смисъл безвредни)? Понеже по-напред в темата се споменаваше, че по принцип са скъпи, а тези, които си купих, бяха на прилична цена.
Имам 2 и от марката Borcam, но не съм се сетила да погледна от какво стъкло са като ги купувах.

# 152
# 153
  • И аз не знам къде...
Добро утро,
Задавам си въпроса и тук с надеждата, че вие знаете повече!
Синът ми вчера вечерта изпи около 300 мл. светена вода. Това би трябвало да е сребърна вода, но все пак аз се притесних!
След малко ще говоря с хомеопата и педиатъра, но ако някой може да ми каже дали е опасно!

Благодаря предварително!

# 154
  • на брега на морето
Мисля, че няма защо да се притесняваш. За да се освети водата в нея се потапя сребърния кръст и се четат молитви. За мен притеснително е колко чиста е била водата преди освещаването.

# 155
  • И аз не знам къде...
Благодаря!
Няма как да знам колко е била чиста! Тя стои от Великден в къщи. Вземана е от балканска църква, та дано да е била питейна и да не е мръсна!

# 156
  • на брега на морето
Нали не е реагирал с нещо?

# 157
  • И аз не знам къде...
Нали не е реагирал с нещо?

Извинявам се за късния отговор!
През деня нямам възможност да чета и пиша!
Не, не е реагирал с нещо за сега.

# 158
Линка не е валиден, има ли друг?

# 159
Не знам да има...
но и не се казва нищо ново, различно и интересно от дискутираното тук с години...
ето една тема, с много полезна информация на 1-ва стр:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653227.0

# 160
Наистина не са активни клиповете на Надя Петрова от гостуванията й при Гала. Направих запитване дали са качени на друго място, но може да се гледа направо предаването "На кафе" - Кои покрития на съдовете за готвене са здравословни

Вери е права - повечето неща са дискутирани многократно тук във форума. За мено новото бяха съдовете с каменно покритие, не бях чувала за тях.

# 161
  • София
смилена, пишеш ли си вече с ХромСилистра?
Ако не си започнала, аз да пробвам, че имам да ги питам и за кутии за храна Simple Smile

# 162
Не знам да има...
но и не се казва нищо ново, различно и интересно от дискутираното тук с години...
ето една тема, с много полезна информация на 1-ва стр:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653227.0
Благодаря, за мен е ново. Помислих, че става дума за вредни метали и водата. Но явно става дума за друго.

# 163
  • София
ЗаСлон, моля те, пиши ти, защото все не стигам дотам. И аз бих искала да знам за кутии. Принципно изработването им не е никак трудно /за кутиите става дума/. Правят се от неръждавейка само трябва майстор за огъването.

# 164
Всички кутии ли са вредни?

Общи условия

Активация на акаунт