Живот без вредни метали

• 38 678
  • 180
  •   1
Отговори
# 30
Да. Две съм върнала за рекламация и в момента чакам отговор. В едната запарих чай, в другата сварих супа - оцветиха се безобразно! (Ужасно съжалявам, че не ги снимах, но явно толкова съм била бясна...) Бях писала за това в предишната тема. Ползвала съм евтини 18/10 български (май и една турска имах) и не са мръднали за 16-17 г. ползване, ама ползване..., освен дръжките, затова ги сменям. Моят съвет е - НЕ си купувай от тях.

Много ти благодаря. Явно точките няма да ги използвам. Мислих да взема и за подарък от тях. Като ти отговорят защо са се оцветили ни кажи Simple Smile))
Нали са  18/10, защо така....

Вдруга тема ме насочиха тук да погледна, че е коментирано за керамичните тигани на Монета. Имало нано честици, които са вредни. Ако някой може да ми посочи къде е коментирано ще съм много благодарна. Аз имам от него и един на Allu Flon, Италиански - пак керамичен. Как да разбера там какво е положението? Рядко ползвам тиган, понеже не пържа, но поне те ми изглеждаха добре....

# 31
Ще следя и тази тема Hugкато предишната.
Линковете на 1 стр. са Peace.Мерси за труда  bouquet

# 32
Много ти благодаря. Явно точките няма да ги използвам. Мислих да взема и за подарък от тях. Като ти отговорят защо са се оцветили ни кажи Simple Smile))
Нали са  18/10, защо така....

Жената, която ни прие рекламацията каза, че те така си се оцветявали неръждавейките  Shocked Да, ама не... Ще пиша веднага след като ни отговорят и дадат по-смислено обяснение от Метро.  Peace

# 33
Гледжосани са глинените шарени съдове, нали? Които са като лакирани?

# 34
Гледжосани са глинените шарени съдове, нали? Които са като лакирани?

Да. Може и да не са шарени Peace

# 35
Благодаря ти.

# 36
  • София
запис, нова година, нова тема, нови съдове... Mr. Green

# 37
запис, нова година, нова тема, нови съдове... Mr. Green

....безоловни  Mr. Green

# 38
Нищо не казвате за вилиците и лъжиците. Да разбирам, че всички сте с неръждавейки.

Цитат на: Dani Avramova
Понякога се питам- дали е възможно да има живот без вредни метали?!
Особено, ако живееш в голям град.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 13:22 от l`ange

# 39
Нищо не казвате за вилиците и лъжиците. Да разбирам, че всички сте с неръждавейки.

Подметнах на мъжа ми за сребърни прибори, той заяви, че предпочита да е хеви метъл  Joy

# 40
Благодаря на Марго и Арт мама за обясненията за запарите в неметален съд!   bouquet

# 41
Аз мисля че мога да прежаля цената на сребърните прибори, не не мога да се прежаля за чистенето и поддръжката им... Имам едни комплект малки лъжици (десертни, не за кафе), който няма излъскване просто...

# 42
  • София
Мег, когато отидох да живея в квартал с мръсен въздух, за няколко дни не можах да позная бижутата си. Помислих, че някой си е направил шега с мен Sad
Ако не ти се чистят сребърни прибори, сменяй населеното място Simple Smile

# 43
 ooooh! Изобщо не подозирах връзката с мръсния въздух  ooooh! Аз живея в ниска точка на София... Whistling По мръсно от това сигурно само на Орлов мост може да бъде...
Е, поне си спестих разхода за сребърни прибори  Laughing че мястото засега няма как да сменя...

# 44

Общи условия

Активация на акаунт