Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 142
  • 558
  •   1
Отговори
# 390
  • Оптимист по принуда
Не й давам чайове,но пък мога да пробвам.
Малиш,  bouquet

# 391
  • София
Деми ако слижиш чайче в шишето и то не се оцветявя значи не е надрано!

Незнам, но аз като цяло съм против пластмасовите шишета. В началото ползвахме малко пластмасови, но после си купих стъклени и до сега сме си със тях. Като правех АМ в пластмасовото след това не можеше да се измие хубаво и седеше супер мазно. Дори и след като го стерилизирах.

# 392

Незнам, но аз като цяло съм против пластмасовите шишета. В началото ползвахме малко пластмасови, но после си купих стъклени и до сега сме си със тях. Като правех АМ в пластмасовото след това не можеше да се измие хубаво и седеше супер мазно. Дори и след като го стерилизирах.
Аз ползвам шишета на др броун, томи типи и авент! Мия с гъба и препарат бочко. До 7 месец стерелизирах а сега изплаквам с вряла вода. Никога не са ми оставали мазни шишетата. Но аз ги ползвам за АМ и водя/чай! Бисквити с АМ давам с лъжица също каши и пюрета!

# 393
Малиш, какво е PP ?

# 394
  • София

Аз ползвам шишета на др броун, томи типи и авент! Мия с гъба и препарат бочко. До 7 месец стерелизирах а сега изплаквам с вряла вода. Никога не са ми оставали мазни шишетата. Но аз ги ползвам за АМ и водя/чай! Бисквити с АМ давам с лъжица също каши и пюрета!

Дааа по същият начин - миех с гъба и с препарат за бебешки съдове и ползвах само за АМ. И ми седят още мазни, дори и да не ги ползвам. И също са на Авент. Даже мога да снимам и да покажа как седят мазни от АМ дори и след като са добре измити и стерилизирани.
Сега ползвам на Чико стъклени и съм по доволна.

# 395
Полипропилен! Нямам проблеми с миенето

# 396
  • София
alex*an, а какво АМ даваше? някои млека стоят по-мазни (антирефлуксните, напр., т.к. са по-гъсти и остава повече по шишето и по-трудно се мие).

аз ползвам четка за по-високите шишета (няма как да стигна с гъбата). точно затова харесвам най-вече на томи типи, защото са удобни са миене само с гъбичката.

# 397
  • София
alex*an, а какво АМ даваше? някои млека стоят по-мазни (антирефлуксните, напр., т.к. са по-гъсти и остава повече по шишето и по-трудно се мие).

аз ползвам четка за по-високите шишета (няма как да стигна с гъбата). точно затова харесвам най-вече на томи типи, защото са удобни са миене само с гъбичката.

Аня,

Когато ползвах пластмасовите бяхме на Хип Комбиотик (обикновенният). След като минахме на друго АМ вече бяхме със стъклените.

# 398
В началото ползвах шишетата и мега хипер специалните биберони на Медела. След като няколко дни яко бях затягала шишетата и детето се беше измъчило да пие, установих, че не са ми много удобни и храненето става мнооого бавно. Сега сме на Томи Типи и всичко е ТИП(и) ТОП(и).  hahaha

# 399
  • у дома
В началото поне до 6ти месец ползвахме на авент. Изведнъж започна много да "изпуска" АМ от шишето, оливаше се целия. Тогава смених и взех на нук - родихме се направо (с каучуков биберон). Малкият нямаше проблем с адаптацията.
И в двата случая говоря за пластмасови бутилки.
За миенето не сме имали проблем, мия ги абсолютно веднага след ядене, не ми мазнеят (на Хипп сме мляко).

# 400
Ние сме на обикновеният аптамил! А или ми веднага или накисвам с веро!

# 401
Аз ползах на медела със системата за хранене и моето дете се мъчеше, ама нали това е целта-да му е трудно като от гърдата, за да не се отбие. Полсе минахме на обикновен биберон на медела и специално за моето дете това е най-удобния биберон. Освен медела ползвам и томи типи, имаме 1 на авент, ама не е УАААУ, а чико няма да ги коментирам (ползвам ги само ако трябва да измеря водата  Mr. Green )

# 402
Аз ползвах стъклени шишета на нук. Пробвах с томи типи, но не ми бяха удобни нито за хранене, нито за почистване.

# 403
  • у дома
а момичета да попитам относно размерите на бибероните каучуковите на Нук как вървят след 6ти месец и кое е препоръчително да ползвам? Щото в различните магазини различно ми казват и вече взех 2 биберона, от различни места, но и от двата трудно му върви млякото. Размери ми казват, че има, но явно аз не улучвам нещо  newsm78

# 404
а момичета да попитам относно размерите на бибероните каучуковите на Нук как вървят след 6ти месец и кое е препоръчително да ползвам? Щото в различните магазини различно ми казват и вече взех 2 биберона, от различни места, но и от двата трудно му върви млякото. Размери ми казват, че има, но явно аз не улучвам нещо  newsm78

За каучуковите не знам, но силиконовите за всяка възраст са по 3 размера - M,L,S. Ползвам М-ка за млякото.

Общи условия

Активация на акаунт