Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 100
  • 558
  •   1
Отговори
# 495
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Хaресвaм продуктите нa Кaнпол и Нуби.
Това, че ти ги харесваш съвсем не значи че и бебо ще ги хареса.Пробвай МАМ  Peace Познавам доста деца, които не искаха да пият въобще от шише, но пропиха от "магическото шише" МАМ, в това число и моят син  Peace

# 496
Пробвай МАМ  Peace Познавам доста деца, които не искаха да пият въобще от шише, но пропиха от "магическото шише" МАМ, в това число и моят син  Peace

Камелия също  Peace

# 497
  • София

Ние се кърмехме основно, но ползваме и NUK - шише и биберон, когато сме навън.

# 498
Купих и аз биберон Мам, повлияна от мненията тук, както и че става на шише Чико.
Купих номер 3, очевидно е голяма дупката за нея, но по принцип не остана очарована. Явно пак са хвърлени пари на вятъра, както и втория биберон чико, който преди това взех  Tired
Ще има и втори опит, но поне да бях взела с по-малка дупка  Whistling 

# 499
Купих и аз биберон Мам, повлияна от мненията тук, както и че става на шише Чико.
Купих номер 3, очевидно е голяма дупката за нея, но по принцип не остана очарована. Явно пак са хвърлени пари на вятъра, както и втория биберон чико, който преди това взех  Tired
Ще има и втори опит, но поне да бях взела с по-малка дупка  Whistling 
Тройкa е ужaсно голямa зa бебе нa 5 месецa. Зaпaзи си я зa след годинкaтa. Aз в моментa с тройкaтa дaвaм Хумaнa3, че е толковa гъсто. Скоро му дaвaх кърмa пaк с тройкa и щеше дa се удaви. По скоро сте зa 1 зa водa и кърмa и 2 зa AМ.

# 500
  • На Джансел в сърцето..
Здравейте.Някоя мама може ли да каже какъв е диаметъра на тези два модела шишета?
Иска ми се да ползвам шише на авент,но незнам дали ще се побере в нагревателя ми,който е чико.
Авент Натурал:
http://kasida.bg/shishe-za-hranene-philips-avent-natural-pp-260ml-537-18481.html
и на Чико от този модел
http://kasida.bg/chicco-fiziologichno-shishe-pp-150-ml-sinyo-539-27069.html
Питането ми е за долната част на шишетата,защото в средата са по-тесни.

# 501
  • гр.София
Здравей mani4eto85! Диаметарът на Avent e 7 см. в най-тумбестата част, а цялото шише сглобено заедно с капачката е 16 см. Не знам точно какъв е твоят нагревател и дали се слага цялото шише. За Chicco не знам, не съм ползвала.

# 502
Имам дигиталния нагревател на 4ико и стъкленото шише на Авент се побира прекрасно. Дори остава по около сантиметър от вси4ки страни.

# 503
  • Оптимист по принуда
Имам нагревател ТТ и в него слагам и Авент,и ТТ,и понякога Нук.Мисълта ми е, че със сигурност е по-широка дупката и на този на Чико,няма да е само за тази марка шише преполагам.

# 504
  • На Джансел в сърцето..
Имам нагревател ТТ и в него слагам и Авент,и ТТ,и понякога Нук.Мисълта ми е, че със сигурност е по-широка дупката и на този на Чико,няма да е само за тази марка шише преполагам.

Ами моят нагревател е от тези с адаптер за кола и май е от по-старите модели.Ето такъв е
http://family-bg.com/prX_2579.htm
Отвора му е по-тесен от новите модели и затова попитах
Здравей mani4eto85! Диаметарът на Avent e 7 см. в най-тумбестата част, а цялото шише сглобено заедно с капачката е 16 см. Не знам точно какъв е твоят нагревател и дали се слага цялото шише. За Chicco не знам, не съм ползвала.

Авентското шише толкова ли се разширява при капачката??На снимката ми се струва,че горната част е широка колкото е и в дъното??Ама сигурно снимката заблуждава..

# 505
Имам същото шише на Чико (даже и с картинките) - 6 см. му е диаметъра на дъното, което е еднакво с пръстена. На него пасва и биберона на МАМ.  Peace

# 506
  • гр.София

Ами моят нагревател е от тези с адаптер за кола и май е от по-старите модели.Ето такъв е
http://family-bg.com/prX_2579.htm
Отвора му е по-тесен от новите модели и затова попитах

Авентското шише толкова ли се разширява при капачката??На снимката ми се струва,че горната част е широка колкото е и в дъното??Ама сигурно снимката заблуждава..
И в долната част пак е 7 см. току що пак го измерих. Еднакъв е диаметъра явно оптически изглежда по-дебело с капачката.

# 507
Здравейте мили мами,

Изчетох част от темичката и имам едно въпросче  newsm78 Има ли шишета, които се мият в миялна машина или всички използвате специални уреди за тази цел?

Предварително благодаря за вниманието!

Хубав ден на всички!!!

# 508
  • Оптимист по принуда

По принцип се мият с четка с топла вода и препарат, после в стерилизатор. Най- добро и най-щадящо за шишетата.
Но повечето шишета могат да се мият и в миялна, което трябва да е указано на упътванията /ако са в кутия или комплект/. Трябва да попиташ, откъдето купуваш или да си провериш за отделната марка, която смяташ да ползваш. Понякога е по-сигурно бибероните им да се мият/стерилизират отделно.
В миялната в някои случаи се получава като оцветяване по шишето.

# 509
Аз си ги мия в съдомиялната.Имам МАМ и Чико. Никакви проблеми.Пръстени и биберони ги пъхам в едната кошница за прибори, но задължително на горния рафт. После плакна с гореща вода.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт