Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 141
  • 558
  •   1
Отговори
# 405
  • у дома
а момичета да попитам относно размерите на бибероните каучуковите на Нук как вървят след 6ти месец и кое е препоръчително да ползвам? Щото в различните магазини различно ми казват и вече взех 2 биберона, от различни места, но и от двата трудно му върви млякото. Размери ми казват, че има, но явно аз не улучвам нещо  newsm78

За каучуковите не знам, но силиконовите за всяка възраст са по 3 размера - M,L,S. Ползвам М-ка за млякото.
и аз М съм взела за след 6ти месец, но ми се струва много трудно му върви... или пък е от гъстотата на млякото, може би..

# 406
Здравейте

Ами някой има ли мнение за тези шишета ? http://www.nedelcev.bg/brand-products/view/bid/8/bcid/645/

# 407
Здравейте

Ами някой има ли мнение за тези шишета ? http://www.nedelcev.bg/brand-products/view/bid/8/bcid/645/
Ползвам ги и съм мнооого доволна! Ползвам със широко гърло, защото по лесно се мият!

# 408
Добре ,супер а за новородено кои се препоръчват ,аз се бях спряла на стъклени... надявам се да кърмя ,но все пак ....

# 409
Добре ,супер а за новородено кои се препоръчват ,аз се бях спряла на стъклени... надявам се да кърмя ,но все пак ....

Аз ползвах PP, с биба1.
Защо са ти шишета, след като ще кърмиш? Те се купуват след като видиш, че е нужно ядене със шиле

# 410
  • Варна
да,тези са и антиколик Wink

Ползвах НУК с ортопеди4ния биберон,и стъкло и пластмаса - страшно доволна Wink

# 411
ами и аз не знам ,казаха ми да си нося шише и в болницата когато отида да раждам .........

# 412
Странно като раждах преди година не сами искали шишета и дрешки

# 413
ами аз нямам представа ,питам познатите които са раждали в тази болница и всички ми казват едно и също ,даже доста неща искат хах

# 414
и на мен нищо не са ми искали. Но ако искаш да кърмиш после, да не се отбие като пие от шише. Аз затова ползвах системата за хранене на Медела, но детето ми беше толкова лакомо, че си ядеше от всичко без значение колко и как пуска-важното беше, че пуска  Simple Smile Даже с Медела я храних до 4-5 месец, може би по навик.

# 415
и мойто ако се метне на мен ще е лакомо хах Wink ами ще разпитам за отбиването заради шишето ....

# 416
моето не знам на кого се е метнало, ама си хапва. Аз обаче я кърмих със силиконови зърна и дали беше със шише, или на гърда за нея беше все едно и също, още повече, че системата за която говоря, пуска само когато бебето дръпне силно, както трябва да дърпа от гърдата.

# 417
Ей, супер, че още един човек споделя опита си от Calma шишетата на Медела, понеже наскоро търсих отзиви. Имам едно в комплекта с помпата, та да видим как ще е, макар че се надявам да кърмя, но все пак да имам.

# 418
На медела помпите са супер, шишетата не ми харесаха

# 419
доволна съм както от помпата така и от шишетата, от калмата имах 2 и ги въртях, свършиха ми мн хубава работа, защото по едно време трябваше да минем на смесено хранене  Peace единственото неудобно е, че няма как да си капнеш да видиш температурата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт