Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 130
  • 558
  •   1
Отговори
# 420
  • Оптимист по принуда
Ами това с температурата си е притеснително.Как ще се прецени,ако не можеш да капнеш или имат индикатор някакъв. newsm78.Това е от голямо значение Peace

# 421
нямат индикатор аз взимах с капкомер малко от шишето, после започнах да потапям термолъжичка.

# 422
  • Оптимист по принуда
Не съм виждала термолъжичка, но това е вариант Peace

# 423
мисля, че има навсякъде, където продават такива бебешки принадлежности. Не изглеждат по-различно от др. трябва да се зачетеш по опаковката  Peace

# 424
  • Оптимист по принуда
Благодаря,наистина интересно ми стана,тя ще може и да се ползва за всичко,кашички и т.н..Ще поразгледам Simple Smile Hug

# 425
Ооооо, да да, аз само такива използвах, ама последно купих едни други на промоция  Mr. Green и сега съм с тях.

# 426
Ха, и аз не знаех, че има такова чудо като термо лъжичка, много мерси за инфото Simple Smile

# 427
  • Оптимист по принуда
Така е,аз тъкмо мислех,да се отписвам от темата,защото въпросите и отговорите започват да се повтарят,но човек винаги може да научи нещо ново Simple Smile Wink

# 428
# 429
  • Оптимист по принуда
Наистина почти няма разлика с обикновена Simple Smile

# 430
Здравейте

Ами някой има ли мнение за тези шишета ? http://www.nedelcev.bg/brand-products/view/bid/8/bcid/645/
Ползвам ги и съм мнооого доволна! Ползвам със широко гърло, защото по лесно се мият!

Гледам ги и се чудя как точно се мие тази тръбичка?

Аз ползвам Томи Типи и съм доволна - отвора им е огромен, приличат на бурканчета и се цедя директно в шишето (с ръце). Бебка вече повече от месец е на смесено хранене и, да чукна на дърво, не се е отбила. Яде от бутилка, но и на гърдата знае какво да прави.

На медела помпите са супер, шишетата не ми харесаха

На мен пък обратното - купих си помпа Медела Хармони, така си стои в кутията. Нищо не мога да изкарам с нея. Имам също шишета и калма, но калмата смятам да ползвам по-нататък.

Някой спомена, че шишетата трябва да се сменят на всеки 3 месеца. Защо? Заради дупката на биберона или нещо материала се поврежда? Извинете за въпроса, но с голямата така и не съм ползвала шишета.

# 431
Тръбичката на др. Броун се мие с четка, която в има в комплекта на шишетата!
Шишета не съм сменяла, а само биброни. Предпочитам да дам 7,5 за 2 биби, отколкото 15 лева за шише

# 432
Аз съм с авент, няма никакви тръбички и тем подобни, мие се лесно, доволна съм, и аз само биберон съм сменяла, за по-голям. Също не се е отбила на 6,5 месеца сме.

# 433
Ползвах за кратко Др Браун и едно обикновено, стъклено шише на Нук.

# 434
Здравейте Simple Smile
В крайна сметка аз се спрях на Авент стъклените шишенца по 120 мл ,дано да са хубави Simple Smile Малко по скъпички са ,ще ги видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт