Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 118
  • 558
  •   1
Отговори
# 450
Радвам се, че ви забавляваме ,но на мен изобщо не ми стана смешно  Simple Smile защото повече се притеснявам за това дали ще кърмя от това как ще родя
Казвам ти моят опит, хич не се притеснявай това е враг №1, ами прочети някой и друг съвет от ЛЛЛ, които навремето като бременна прескачах, но после ми се наложи да наваксвам, не давай шише, ами само на гърда, още от родилното. И после обобщено - повечко течности, без диети, и много спокойно, няма да се ядосваш, че не е изчистено примерно, или че няма кърма, не обръщай внимание на това, че не може да се изцедиш , и до ден днешен не мога, първоначално едва след 30мин цедене и от двете гърди, имах изцедена 20-30мл, и си виках няма, е няма вече 6,5м, това с помпата не е показателно, просто не се цеди и ще направиш най-добре, нещата в един момент се регулират, ако бебето изкарва 2-3ч без храна, значи всичко е наред  Peace

# 451
  • София
Влизам с питане Wink Шишета Чико има ли? Преди тях ползвах и бях много доволна, но където да съм влизала ги няма.
И магазините от които съм пазарувала първия път са затворени Simple Smile та да дадете насоки от къде да разгледам.

# 452
Има на Чико, почти навсякъде.

Аз да питам за НУК: нали има анатомични и ортодонтски биберони. Може ли анатомична да се сложи на тези новите с широкото гърло?

# 453
Имам едно Чико, оказа се, че изпуска и не ми харесва и така и не го ползвах, бях го спечелила в някаква игра.

# 454
  • Бургас /Център-жк.Изгрев/
Аз дохранвам 4 -месечното си бебе с шише на Nuby с накрайник силиконова лъжичка, с цел да не се откаже напълно от сученето като усети лесния начин с шише с биберон. Засега постигам целта си- вече месец го използваме, недостатъка е, че не всичкото мляко попада в устата, може би лъжичката е малко по- широка отколкото устата на детето.

# 455
  • Оптимист по принуда
Giovanesa,аз имам такова и не успяхме да го ползваме-много пускаше,а шишето е много готино иначе Peace

# 456
  • Бургас /Център-жк.Изгрев/
Demmy26, така е, но другата ми алтернатива беше хранене с лъжичка капка по капка. За бебето не знам, но мама със сигурност щеше да се окаже бързо.

# 457
  • София
Има на Чико, почти навсякъде.

Аз да питам за НУК: нали има анатомични и ортодонтски биберони. Може ли анатомична да се сложи на тези новите с широкото гърло?
Би ли казала къде! Мерси!

# 458
След като преминах през какви ли не марки, накрая купих ето тези Simple Smile и направо се родих. Перфектни! Никакви забележки.

260мл са ни идеални. В 240 не става, като сипя 210 вода и не събирам после 7 мл мляко. Взимах и по 240, но са прекалнео големи и трудно ги мия.

П.С. В контейнерите за бедни снабдих поне 10 бебета с неодобрени шишета  Laughing

И аз съм с Томи Типи.
За сега карам с малките, 150 мл. но скоро трябва да купя по-големи.
Чудя се дали да взема от 260 мл или от 340.
Има ли смисъл да се взема от 340? Дали бебето ще започне да пие по 300 мл мляко, не знам.

# 459
  • Оптимист по принуда
Giovanessa,аз много го харесах,но не успях някакси да свикна,пък и малката нямаше проблем да суче и да пие от нормално шише.
Cybercat,малката е вече на годинка /без 4 дни/ и шишето на ТТ от 260мл ни е напълно достатъчно Peace

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 14:38 от demmy26

# 460
Хей!
Днес взех две стъклени шишенца,едно на авент и едно на нук.С различни биберони са,има ли значение това ?

# 461
  • Оптимист по принуда
Мойта беба пиеше и досега пие от 3 различни марки шишета с различни биби,зависи от детето Simple Smile

# 462
След като преминах през какви ли не марки, накрая купих ето тези Simple Smile и направо се родих. Перфектни! Никакви забележки.

260мл са ни идеални. В 240 не става, като сипя 210 вода и не събирам после 7 мл мляко. Взимах и по 240, но са прекалнео големи и трудно ги мия.

П.С. В контейнерите за бедни снабдих поне 10 бебета с неодобрени шишета  Laughing

И аз съм с Томи Типи.
Има ли смисъл да се взема от 340? Дали бебето ще започне да пие по 300 мл мляко, не знам.
Подкрепям! 260 мл са екстра!

# 463
  • у дома

И аз съм с Томи Типи.
ние пием по 240 мл мляко, обаче като сложа водата и отгоре вече много трудно слагам АМ-то - едва ли не аха да излезе от бутилката. Може би 340 е по-удобен вариант... Но аз късно се сетих за него Sad

# 464
Всичко е до дете! Моето е на годинка и пие мляко с 180 мл вода и 6 лъжички АМ. Това е 200 мл АМ. Имам шишета на dr browns и ми вършат идеална работа.

Общи условия

Активация на акаунт