Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 138
  • 558
  •   1
Отговори
# 465
Bossa Nova, шишета на чико можеш да намериш в Хиполенд и Вис Виталис  Peace
Мисти, имала си късмет щом си спечелила,ама не си извадила късмет с печалбата  Laughing
giovanessa, за малко повече пари можеше да си купиш системата за хранене на Медела и да не  се оливате с тази лъжица.
 И наистина всичко е до дете моето може да яде с 4 различни шишета, но 5 като го види и реве преди да е опитала  Tired

# 466
cybercat, бях взела по 340 (видях, че грешно съм написала, че 240 са прекалено големи, 340 имах предвид), но много рядко някое дете пие чак толкова мляко. Камелия понякога пие повече, тогава за да направя с 240 вода взимам такова шише, от 340, иначе не става. Така или иначе шишетата се сменят на около 6 месеца. Вземи си засега от 260, пък по-натам ще разбереш дали имаш нужда от по-големи. В краен случай ще си вземеш едно  Simple Smile

# 467
  • у дома
cybercat, Така или иначе шишетата се сменят на около 6 месеца. Вземи си засега от 260, пък по-натам ще разбереш дали имаш нужда от по-големи. В краен случай ще си вземеш едно  Simple Smile
Peace Именно!

# 468
Аз постоянно имам 5 шишета за ползване, вече ползвам по 340 (на почти 8 мес. сме) и май ги сменям по-често  newsm78 Дъщеря ми пие по 200 мл. , но си ползвам големи, за да се разбърка по-добре млякото,но и от 260 и от 340 ще ти свършат работа  Peace

# 469
cybercat, Така или иначе шишетата се сменят на около 6 месеца. Вземи си засега от 260, пък по-натам ще разбереш дали имаш нужда от по-големи. В краен случай ще си вземеш едно  Simple Smile
Peace Именно!

Ами аз имам от по 150 мл, ще ми вършат работа още един месец.
Замислих се, защото, както знаете,шишетата по 260 мл са с биберон 0м+, а тези от 340 мл са с биберон 3м+. Дали няма да ми излезе скъпичко да взема 4 шишета от по 260 мл и отделно още толкова биберона 3м+ ?
Имам едно от 260 мл и едно от 340 мл и определено това от 340 мл е доста голямо. Чувала съм, че бебето като стане на няколко месеца, ще започне само да си държи шишето, трябва да му е удобно.
Е, имам още един месец да се чудя  Laughing

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 11:39 от Анонимен

# 470
дали 260 или 340 на бебето ще му тежи почти еднакво. Моите шишета от 340 на томи типи са с биберон 2 та аз допълнително купих тройки, но ползвам и двойките.

# 471
cybercat, Камелия и досега не си държи шишето, като пие мляко  Simple Smile

Вземи си тогава 340, щом ще ти излезе по-изгодно с бибероните  Peace На мен са ми трудни за миене, а както ти и казах - не ни трябват, тя пие макс по 250мл  Simple Smile На бебче на 2 месеца изобщо не бих и помисляла да купувам такива огромни биберони, но ти ще си прецениш, ако идват скъпо бибките отделно, взимай 340  Simple Smile

# 472
за бебе на 2 месеца май наистина са си големи, ние сме почти на 8 и скоро пуснах  в употреба тези от 340  newsm78

# 473
  • у дома
момичета, аз пък имам проблем с бибите на шишетата, които ползваме. Храним се с каучуковите биберони на нук. Взех му втори размер за 6 месеца+ - от там М размер - нали за мляко пише. Ама какво ти мляко - като му сложа млякото и 1 бисквитка малка ако разтворя вътре, то няма дърпане -детето по половин час дърпа да си изяде млякото. От 2 дни ММ вика - дай му L размера на биберона - смених го аз биберона с този по-голям размер и сега изгълтва млякото за 3 минути. Направо полудях. Не ме устройва да го пие за 3 мин, той не разбира че е вечерял направо. А с другия пък 30 минути - това е кошмарно. Имате ли такива проблеми вие?! Чудя се какво да правя.

Между другото, нещо много ме съмнява да не са ми продали S размер вместо M..., ама как да проверя - да купя още един М и да се окаже същия е глупаво. А дупката много малка ми се вижда на този М, докато вече на L си е цяло дупчище, дори с резчици отстрани на дупката да се разтваря повече.  newsm78

Та ако някой ползва каучукови на нук биберони за  6 м.+, размер М - моля да сподели своя опит.

# 474
Аз не ги ползвам, ама някъде по самия биберон не пише ли какъв е размерът  newsm78. На тези които аз ползвам (на други марки) си пише размерът. Или сама му разшири дупчицата Thinking

# 475
  • у дома
bani4arkata, никъде по биберона не пише размер - оглеждах ги и още как, но без резултат.
И аз мислех да разширя дупката, ама да не се престарая нещо  Embarassed

# 476
ами не знам тогава, на нас понякога ни се случва просто да се задъни биберона, но като го отпуша и всичко си е ОК  newsm78 чудно ми е да има такава голяма разлика между двата размера  Thinking

# 477
  • у дома
всичко си е ОК  newsm78 чудно ми е да има такава голяма разлика между двата размера  Thinking
е, и мен именно това ме притеснява и затова се чудя да не са ми пробутали S размера вместо M - ама на, като не четох какво пише на опаковката, нека ми сега.

# 478
  • Оптимист по принуда
Странно,моите силиконови на Нук имат размера на ръбчето на самия биберон.С L на малката й идва доста бързо струйката и не може да смогне,М ни е ок горе-долу,но се изморява да дърпа и не си изпива всичкото мляко.Може би наистина се опитай леко да разшириш дупката,но внимателно,че аз така съсипах няколко биби Peace

# 479
  • у дома
Странно,моите силиконови на Нук имат размера на ръбчето на самия биберон.С L на малката й идва доста бързо струйката и не може да смогне,М ни е ок горе-долу,но се изморява да дърпа и не си изпива всичкото мляко.Може би наистина се опитай леко да разшириш дупката,но внимателно,че аз така съсипах няколко биби Peace
demmy26, търсих размера, дори на чисто нов биберон като отворих умишлено огледах, за да видя къде пише размера - еми не пише. Обаче щом и при вас има умора с М - явно така ги правят. И ние се уморяваме, че и заспиваме. Ще пробвам обаче мнооого внимателно и лекичко да поразширя, дано стане. Ако не - нов.

Общи условия

Активация на акаунт