Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Вече изпратих сигнал .....Дано да успеят да направят нещо въпреки че няма никаъв телефон за контакти само скайп и имейл.Парите се плащат чрез е-pay....

# 271
Да, разбирам те, но на мен ми трябва човек, при който да отида лично, а не по нета и със смс-и да се върши работа, човек да те види и прецени. Ще споделите ли някои добър  в тази област за разваляне на магии и да е от София. Благодаря предварително Simple Smile
Наталия Симеонова.

# 272
  • Parsberg
Вълкът с дълъг ник - Peace Peace Peace

# 273
Някои чувал ли е за Маг Теодора и дали е добра врачка ? Някой, ако знае, ще ми каже ли или да напише отговорче. Благодаря. Ви. предварително.

# 274
Ще ти вземе парите с кеф.

# 275
Здравейте.
Някой от вас посещавал ли е нумероложката Кристина Сунгарска? Какви са ви отзивите?

# 276
Незнам дали тука е мястото да питам,но ме интересува ако знаете способни врачки във Варна и региона?Знам за Добринка от Игнатиево,някаква Слава,за която не се намират координати,Афизе до Шумен.При никоя оттях не съм ходила,и искам да чуя от запознати мнение за тях,ако пък има и други от които сте доволни,давайте.Спешно е,наистина ми трябват някои спешни отговори.Не че не съм се разочаровала от такива,но надеждата винаги умира последна.Винаги си мислим,че някъде там има човек със свръх способности,който може да надникне там където ние не можем.

# 277
Мога да ти дам една, която прави хороскипи и според това ти казва, как ще се развият нещата... има доста фактори, които гледа - звездите, луната и още планети в какъв дом са и според деня и часа, когато си роден.
На мен лично ми каза доста неща, които са били станали, неща от семейството ми, които никой не знае (освен най-близките ми ) и ще ти изброи хубави и лоши периоди в близките няколко години, ако ще започваш нещо ново например, за зачеване, за финанси и т.н.
В "Чайка" е. Пиши на ЛС, ако искаш координати.

# 278
Астроложка така ли?За колко време прави хороскопа и на каква цена?

# 279
Да, астроложка, сори, че не уточних по-горе...
Ами 3-4 дни и преди 2 години беше 150 лв
Дава ти картите, които е съставила и процедурата се записва, докато тя говори, така че можеш да си я слушаш после.

# 280
Във Варна доста популярна е Мария Стойчева. Дори е създала фондация. Ако някой има други впечетления да сподели. Моите не са лоши. От миналото позна много неща, сега чакам да разбера за бъдещето.

# 281
Във Варна е и Адриана Вотей, също астролог. Нейният хороскоп е на по-добра цена, 80лв, също се записва на касетка, всичко, което ти говори, много е изчерпателна. В темата ''правили ли са ви хороскоп'' има само положителни отзиви за нея, можеш да погледнеш. Лично мое мнение е, че способностите и уменията и не са само на астролог.

# 282
линк към въпросната тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408456.375

# 283
Благодаря на всички за сега.А за тези ,които бях писала никой ли няма впечатления.Явно не са точни хора.

# 284
Във Варна е и Адриана Вотей, също астролог. Нейният хороскоп е на по-добра цена, 80лв, също се записва на касетка, всичко, което ти говори, много е изчерпателна. В темата ''правили ли са ви хороскоп'' има само положителни отзиви за нея, можеш да погледнеш. Лично мое мнение е, че способностите и уменията и не са само на астролог.

ooooh! ooooh! ooooh!

Аз нея имах в предвид......  ooooh! ooooh! ooooh! от къде ми дойде 150лв не знам. Да, за Адриана става въпрос в моя пост по-горе....  ooooh! ooooh! ooooh!

Извинявам се, ако ви подведох  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт