Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Аз познавам хора, които правят магии, едната жена на времето ми каза(явно се опита да ме впечатли),и (моля, без да ми се пише на лични за координати), че може всичко, само без да съживи  човек. Нета е залят с хора правещи и развалящи магии, направо съм шокирана понякога от количеството им:ooooh:

# 301
Да, аз също се изумих като видях онзи сайт на по предната страница.Даже отворих и нова тема за да се обърне внимание,колко достъпно е станало всичко.
Наистина трябва много да се внимава кого допускаме до себе си.Има много зли хора.
И аз изтривам координатите на моята,за да не се използва от зли хора.
Мога единствено да препоръчам Пиналски-ясновидец,астролог и медиум за него съм убедена че само помага със светена вода и восъколеене.Има частна практика в Атина .Там му е и офиса.Българския сайт го закри,защото е ангажиран с много голям гръцки.Мога да пратя личния му имейл ,на хора които имат желание.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 08:35 от asya asya

# 302
А бе,хора,все се питам щастливи ли ще бъдете,ако някой бъде с вас,защото сте му направили "бяла магия"?! Добре ли ще се чувствате,ако направите нещо с "магия" на някого ,когото не харесвате...
Не вярвам в магии...Нито във врачки...Но ако вие наистина вярвате в тези неща-май наистина ви е "направена магия"... ooooh!

Всеки човек минава през трудности в живота си. Аз например загубих преди 9 години сина си.Беше на 6 годинки.Излезе с колелото и повече не се върна-една кола го уби.Тогава ,умопомрачена от мъката си,отидох при врачка.Дори не си спомням вече какво ми е казала.Но каквото и да ми е казала,това промени ли нещата по някакъв начин-НЕ!!! Можех да се юрна да търса магьосници и да направим магия на жената,която го уби.Но това щеше ли да изтрие болката ми или да върне времето назад.НЕ НЯМАШЕ!!!
От две години се боря със рака.И сега можех да изтичам при врачка...Но това ще промени ли нещата...НЕ НЯМА!!!

Но след всичко написано не си мислете,че съм някоя изподнала и обезверена жена-НЕ НИКОГА!!!
Скрила съм мъката по детето си в сърцето си.Научих се да живея с тази болка.
Човек трябва да се замисли над нещата,които му се случват.Да намери правилният път.Да приеме случващото се като урок,не като наказание! Ако не го направи,значи ще живее напразно!

Затова посъветвах Плачещата майка да помисли по въпроса от позицията на дъщеря си! Може би тя е щастлива така,с този човек! Децата са наши,до момента в който ги родим! След това са индивидуални личности! И колкото и да ни се иска да ги предпазим от всичко и всички,те вървят по своя си път.Аз имам сега три деца.Може би ,когато дъщеря ми срещне някого в живота си,аз няма да го харесам .Но това не ми дава право да отсъждам кое е добро или лошо за нея.Всеки има право да прави своя избор и своите грешки...
Прекалено много си развъртях метлата...Сега отлитам... Mr. Green

# 303
Сисссс,просълзих се като ти прочетох постинга ти.Желая ти да бъдеш все така борбена и позитивна  bouquet.Преминала си през най-страшното което може да се случи на човек-загуба на дете.Ти най -добре от всички разбираш ,че каквото и да стане с детето ти ,какъвто и път да избере най-важно да е живо здраво,а всичко останало рано или късно може да се оправи.
Човек никога не трябва да прибягва до магия ,за да раздели някого даже да си мисли ,че е за добро,защото по този начин го подчинява на волята си.
Плачещата майка  да спре да плаче и да се радва ,че дъщеря й е жива и здрава ако ще да бъде с ром.

# 304
Това, което за един може да е лошо, за друг може да е просто изпълняване на задачата/програмата, която е приел още преди да се роди, за да научи определени кармични уроци.
А не всеки може да прецени за друг кое е наистина добро за него и неговия път, особено ако няма ясновидски способности. Но важно е да се съблюдава свободната воля на другите, особено ако са вече пълнолетни и отговорни за себе си.

Според мен е по-добре да се изясни ситуацията такава каквато е, вместо да се търси такъв резултат, какъвто се смята за "правилен".

# 305
Това, което за един може да е лошо, за друг може да е просто изпълняване на задачата/програмата, която е приел още преди да се роди, за да научи определени кармични уроци.
А не всеки може да прецени за друг кое е наистина добро за него и неговия път, особено ако няма ясновидски способности. Но важно е да се съблюдава свободната воля на другите, особено ако са вече пълнолетни и отговорни за себе си.

Според мен е по-добре да се изясни ситуацията такава каквато е, вместо да се търси такъв резултат, какъвто се смята за "правилен".
Peace

# 306
Хайде бе момичета,помагайте.Нямам време за губене да чета цялата тема за телефона на Гюкчен.След като отдавна сте минали този въпрос кажете от кой град е и дайте някакви координати или кажете към кого да се обърна,за да попитам директно.

# 307
Сис, благодаря, че сподели историята си!
Обявите в интернет правят впечатление, че са еднотипни и "обявяват" способностите на едни и същи хора. Маг Светлин например, се казва Росен Петров, живущ е в кв. Люлин и е познат на органите на МВР във връзка с поредица извършени измами... Какъв маг, какви магии, какви 5 лева? Поредната схема за печелене на пари!

# 308
  • София
То да е само маг Светлин ......колко много са като него.Забелязвам , че голяма част от имащите някакви способности да виждат започват с магии и подобни,все искат да развалят , все искат да помагат , едва ли не от това какво ще направят зависи животът ти.Преди 12 години се разделих с човек , когото много обичах.Причината -жена.И ме повлякоха по врачки и гледачки и всяка правеше и разваляше.Резултат - олекване на джоба .Той не се върна никога повече, въпреки , че твърдяха , че сме разделени с магии.Наистина жената и майка и не се спираха , намирах какво ли не около вратата му , из колата и дома.Правех разни ритуали за пречистване-кадех , палех свещи , пръсках със светена вода , месех питки и наистина имаше някаква промяна за определен момент.Разделихме се въпреки всичко,той се ожени за нея ,изфабрикува и 3 деца и си заживя собствения ергенски живот.Още не се беше родило първото им дете , когато той водеше за ръчичка не съпругата си , а друга, на 14 . 2 ,когато уж празнуват влюбените , натискаше другата.И така години на ред,до днес.Съпругата му се превърна в домашна прислужница,лишена дори от пари за болно дете!!!!!!!!!!Не че е лишавал децата,той просто не е знаел  ,че са болни,защото не се прибира с дни , а тя няма право да го безпокои по телефона!!!А уж тази жена е прибегнала до магия да ни раздели.Та до днес не си отговорих на въпроса как може мен да ме раздели от него , а не може да го задържи при себе си?Все пак отношенията им включват и деца,не само емоционален интерес.Ако е толкова всемогъща магията едва ли родната и майка,която направи чудеса , за да ожени щерка си щеше да я остави така да страда.

# 309
Мога да изкажа само предположение, не държа моето мнение да е достоверно, но по принцип никой не може да бъде задържан с магия и всичко се връща, т.е. ако жената наистина го е привлякла с магия, настоящият резултат не е изненада.

# 310
То да е само маг Светлин ......колко много са като него.Забелязвам , че голяма част от имащите някакви способности да виждат започват с магии и подобни,все искат да развалят , все искат да помагат , едва ли не от това какво ще направят зависи животът ти.Преди 12 години се разделих с човек , когото много обичах.Причината -жена.И ме повлякоха по врачки и гледачки и всяка правеше и разваляше.Резултат - олекване на джоба .Той не се върна никога повече, въпреки , че твърдяха , че сме разделени с магии.Наистина жената и майка и не се спираха , намирах какво ли не около вратата му , из колата и дома.Правех разни ритуали за пречистване-кадех , палех свещи , пръсках със светена вода , месех питки и наистина имаше някаква промяна за определен момент.Разделихме се въпреки всичко,той се ожени за нея ,изфабрикува и 3 деца и си заживя собствения ергенски живот.Още не се беше родило първото им дете , когато той водеше за ръчичка не съпругата си , а друга, на 14 . 2 ,когато уж празнуват влюбените , натискаше другата.И така години на ред,до днес.Съпругата му се превърна в домашна прислужница,лишена дори от пари за болно дете!!!!!!!!!!Не че е лишавал децата,той просто не е знаел  ,че са болни,защото не се прибира с дни , а тя няма право да го безпокои по телефона!!!А уж тази жена е прибегнала до магия да ни раздели.Та до днес не си отговорих на въпроса как може мен да ме раздели от него , а не може да го задържи при себе си?Все пак отношенията им включват и деца,не само емоционален интерес.Ако е толкова всемогъща магията едва ли родната и майка,която направи чудеса , за да ожени щерка си щеше да я остави така да страда.
кет1313 много съжалявам за тъжната история.Каквото и да се е случило мисля ,че трябва да продължиш напред без да ровиш спомените.Интересно ми стана откъде знаеш толкова подробности за живота му?Просто ми се стори странно,но не си длъжна да отговаряш ,разбира се

# 311
  • София
Отдавна съм преживяла всичко,написах го може би за успокоение на много от потърпевшите тук.А подробности не е трудно да знаеш , живеем наблизо имаме общи познати.А кое и как се е случило спрях да търся отговор.Само  споделям факти,а всеки има право да прави своя извод.

# 312
Кети, трябва да си благодарна,че са те отървали от подобно съществуване,нали!
Само си помисли,че можеше ти да си на нейното място...Ужас...
Но в живота няма нищо случайно,всичко е строго закономерно! И" всеки рано или късно си получава заслуженото! Затова преди да направим каквото и да е ,трябва да помислим за последиците,които могат да ни застигнат в някой момент от живота ни!
Искам да споделя с вас ,какво ми написа една сутрин една приятелка в скайп...Може да ви досадя,но все пак -направете си труда да ог прочетете,може би ще намерите нещо полезно... Peace

Е отидох аз в тази Руска църква –рано , рано сутринта .Доста хора имаше в параклиса .
До мен една баба с 6-7 годишно дете –красиво като ангелче  .Стана ми интересно –какво ли си пожелава човек на тази възраст -поглеждам в листа с желанието и – „Мили дядо Сарафим дай ми дълъг живот и здраве за да мога да отгледам правнучката си ,помогни ми също да съберем парите за „новата протеза на  детето „  -после ангелчето като стана видях ,че „леко накуцваше“ .
Жената до мен пита мъжа ,който е с нея –за теб какво да напиша ? – искам поне веднъж в живота си да мога да видя как  „изглежда дъщеря ми“ и потропва с „беля си бастун“ по мраморния под .Боже какво нещо той сляб пак „аз не  виждам „ .
Видях и много други подобно човешки съдби.
Стоя и гледам белят лист пред себе си –чуда се дали да не напиша –Дядо Сарафиме може ли да ми „удариш няколко пръчки в гърбината“ ,че да ми дойде акъла в главата за какви глупости се тръшкам?  baduu smile3538  341uu bambam fight
И друго нещо ми направи впечатление –повечето хора бяха дошли като мен –без нищо и се почва едно –дайте ми листче за писане ,дайте ми химикал ,а сега дядо Серафиме дай ми ...... засрамих се    излезнах и в първата книжарница накупих химикалки и листове - върнах се в параклиса да ги оставя .Само 1 листче запазих за себе си , пуснах го в пощенската кутия до дядо Серафим .Какво написах ли ?
БЛАГОДАРЯ , БЛАГОДАРЯ , БЛАГОДАРЯ имам всичко от което имам нужда .  smile3523

Когато излизах от църквата ,чух Тони Димитрова да пее :

Щастие търсихме с теб все надалеч,
а то е било тук и във нас, нали?
 и си помислих, че най-важното е да сме здрави ние  и хората които обичаме - всичко друго ще се подреди по най-благоприятния за нас начин

# 313
В руската църква има параклис където лежи Св.Серафим. Много хора ходят там да се молят да им се сбъдне някакво желание. отстрани до гроба има място където пускаш листчето на което преди това си написал желанието или молбата към Св. Серафим. Вярва се,че като го пуснеш там той ще го изпълни. Аз съм ходил 2 пъти, за едно и също нещо и още не ми се е случило. Една приятелка ми каза,че тя е ходила както и нейни приятелки и то по няколко пъти защото когато поискали от него нещо той "изпълнявал". Дали е съвпадение,че желанията им са се сбъднали след като са писали до светеца или наистина помага всеки сам да прецени или ако иска да пробва. Но аз като ходих имаше много хора и те пишеха по няколко листчета с желания.....Аз бях по-скромен с едно листче и само едно желание....Да видим!

# 314
Относно желанията-на всеки му се изпълняват,но не както ние искаме ,а както Бог преценява.
Ето нагледен пример
Кети 1313 например в онова време би си написала на листчето човекът,когото е изгубила да се върне при нея.Но ако днес я попитаме,дали би написала това?! Ето,бог е преценил,че първото и желание не е добро за нея,и го е изпълнил по добър за нея начин! Трябва да оценяваме това,което имаме и да му се радваме,защото животът ни поднася какви ли не изненади...
Как го написах само... ooooh!Дано сте ме разбрали! Peace

Общи условия

Активация на акаунт