Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 913
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • В сънния Люлин, прибулен...
Сиссссс, много ме кефиш. Иска ми се да те познавах наживо!   bouquet  bouquet  bouquet

Относно даряването (монета или банкнота - кой колкото може) - така описано, звучи като да си "откупиш" отговора... Лично мое мнение е, че може монетата да я дариш на нуждаещ се човек или да извършиш нещо добро за нуждаещ се. Трябва да даваме от себе си всеки ден, и в добро, и в лошо - иначе е лесно да искаме, когато се нуждаем от помощ...
Ще ви напомня и за тази притча, в която един човек разговарял с Бог и го питал защо когато един път вървял, по пясъка редом с неговите стъпки имало още едни, а пък бил сам. Господ му отговорил, че другите стъпки били неговите. Тогава човекът го попитал защо миналата година, в най-трудния момент, когато му било най-тежко, на пясъка е имало само едни стъпки... защо е бил изоставен... Господ му отговорил: "Това бяха моите стъпки, не твоите. Тогава аз те носех".

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 16:56 от veihaivei

# 331
Сиссссс, много ме кефиш. Иска ми се да те познавах наживо!   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ти! Peace Ако питаш мъж ми каква съм,едва ли ще искаш да ме познаваш на живо... Joy Joy

Относно даряването и аз съм на твоето мнение! Никак не ми се нрави този обичай,в църквата пред иконите да се оставят пари! Не мисля,че на Господ са му нужни точно финикийски знаци... Wink

# 332
Ако се оставят като дарение за църквата няма лошо. Би трябвало тези пари да отиват за подръжка на храма или за помощ на бедни хора ако църквата ги дарява после. След като се оставят на храма по призюнкция трябва да отиват за добро...

# 333
  • София
Относно енергиините места,мога да споделя,че едно много особено чувство ме обхвана,когато отидох за първи път на Шипченския манастир! Същото усещане изпитах,когато влязох в църквата "Свети Георги" в село Златолист.Там е живяла Преподобна Стойна. Не може да се опише с думи,трябва да се почувства! Peace
  Мое мнение е ,че всяка стара църква е такова място със силна енергия.Подобни усещания съм имала и на някой от светилищата в Родопите.Но вече се отклоняваме от темата май,забравихме за врачките.

# 334
Здравейте,включвам се тук,за да отправя едно предупреждение към тези,които отчаяно търсят помощ при всякакви "лечители"Хора,НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ!,(ако тук все още пишат и такива).Имам близка приятелка със много сериозен здравословен проблем и невъзможност медицината да се справи,няма да изпадам в подробности...
Пазете се от "лечителката"Донка Димитрова(псевдонима и е друг),рекламирала се в някоя от кабеларките,но иначе много се страхувала от скрити камери и някой да не разбере за исканите от нея суми!!!
От самото начало подозирах ,че става въпрос за измама,но нямах право да се бъркам в решението на хората търсещи помощ с надеждата за излекуване,въпреки това предупредих!
Докато приятелката ми е била в тежко състояние в болница в Пловдив,"лечителката"отива да си прибере втората част от сумата 280лв.с уговорката,че магията не е развалена и ще и трябват още 900лв. и да съберат де що имат пари отвсякъде и да опразнят банковите си сметки Shocked Shocked Shocked Въпросната жена изглеждала много добре,цялата окичена в злато и единственото и притеснение било "да няма камери някъде"Добре,че все още не са ми разказани подробностите,около цялото това "пречистване",но докато има хора готови да си дадат парите,макар и с последна надежда за оздравяване винаги ще има измамници готови на всичко и нямащи скрупули!!!

# 335
Между другото,незнам за другите държави,но в България е много надеждно и най-вече доходоносно да си "ясновидец и лечител" Mr. Green ,не е нужно нищо друго освен дар слово и бегли познания в областта какви "процедури" има при "развалянето на магиите"или обратното Mr. Green ....
Леле,заслужава си да се замисли човек за този занаят smile3508  Embarassed Mr. Green

# 336
Това е моето мнение за правенето и развалянето на магии, също и "лечение" на неизлечими болести. Това, обаче, мисля че е за другата тема: "Магии".

# 337
judie  Simple Smile ,горния ми пост мисля,че си е за тук,въпросната дама се явява и "ясновидка" Sunglasses

# 338
Извини ме, в такъв случай! Предполагам, ясновидските и' способности също не са били реални?

# 339
Извини ме, в такъв случай! Предполагам, ясновидските и' способности също не са били реални?
eдва ли са реални,началото на май се очертава да се видя с приятелката ми и ще ми разкаже подробностите на 4 очи както се казва,но от това,което ми разказа до сега просто #2gunfire #2gunfire #2gunfire ,любопитно ми е коя е точно.

# 340
Добре де, до сега от толкова писане, колко читави врачки имаме в София?

# 341
Добре де, до сега от толкова писане, колко читави врачки имаме в София?
  има хора тук от форума останали с добри впечатления от ясновидци в София,аз тук не съм посещавала никой.

# 342
Едва ли има хора,които да не са се замисляли над това ,но аз все пак ще го копна,просто ей така за напомняне Wink

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ НИ МАМЯТ И ЗАБЛУЖДАВАТ?

След като ни съветват да не се подлъгваме по лъжелечители, подскажете ни тогава как да ги разпознаваме?
Теодора Тодорова, Стара Загора

1. Задават подвеждащи въпроси, следят изражението на човека, за да извлекат донякъде истината. Така понякога налучкват проблемите.

2. Разузнават. Някои от тях са успели да разпитат ваши познати и съседи за живота ви. Правят го много майсторски.

3. Психологичното налучкване е най-тарикатският им трик. Всеки тарикат-шарлатанин знае, че младите хора се влюбват и щом са потърсили ясновидец, значи ясно за какво го търсят. Старите се вълнуват от болестите и децата си, или за пари. Няма нужда да си кой знае какъв, за да предположиш тези неща. Неслучайно за гадаене в интернет, винаги искат датата на раждане - уж заради звездите.

4. Много лесно е да ви предскажат безоблачно щастие, особено когато са затруднени. Дори взаимна любов, печалби от тотото, здраве. Кой ще им се разсърди за такива хубави предсказания.
Особено ако ви гадаят безплатно. Те непременно ще открият, че имате магия, която трябва да се развали. Но този път срещу солено заплащане.

Това е горчивата истина, поне в повечето случаи. Не позволявайте на тези псевдолечители, аз лично бих ги нарекла псевдохора, да ви прецакват.

# 343
Писала съм и преди в този форум, само че в една от предните теми. За всички, които се интересуват от добра гледачка и добър маг в София препоръчвам от личен опит Камелия Евстатиева. Ходила съм на различни места, лъгали са ме и са ми взимали крупни суми, само от тази жена съм доволна. Тя е една от малкото, които наситина познават, а с ритуалите си върши чудесна работа. От доста време ходя по различни поводи при нея и никога досега не ме е подвела...Когато съм искала нещо, което не може да стане, директно ми го е казвала. Смея да твърдя и че работи на доста по-ниски цени от своите колежки, а прави много повече. Не дава грандиозни обещания, много е реална, казва какво може да стане и да се промени и какво не. Гледа на карти таро, работи с руни и се занимава с висша магия...Информативно ще напиша, че първата консултация прия нея е 50лв за 60 мин. а всяка следваща по 30...Ритуалите й са от 60 до 180лв в зависимост от случая...И всичко си прави тя на място пред очите на клиента с нейни собствени материали. Телефоните й са 0878 82 42 79 и 0889 030 558 Приема в центъра на София...понеже знам, че всички питат за цени и телефони, което е разбираемо ги пиша предварително...Надявам се да съм полезна, на някой, който търси качествен човек в тази сфера. Всички хора, които след мен съм завела останаха много доволни. Това е от мен.

# 344
stenli23, на теб как точно ти помогна?

Общи условия

Активация на акаунт