Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 714
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Все още не мога да кажа дали Валерия Христова ми е познала, защото въпросът ми към нея е с отговор за м. октомври..Ще мога да кажа тогава. Това относно бъдещето. За другите, които говорихме -  позна.

# 661
  • София
И аз чакам все още, едното нещо вече се случи и тя позна.

# 662
А някой ходил ли е при човек, който говори с мъртвите?  Sad
да
споделете,моля ви newsm20,може и на лични.....

# 663
Да грешката е моя ,за същата жена става въпрос.
Vox populi  имате ли впечатления за нея,и какви са те?

имам впечатления. има способности. както и Валерия Христова.

# 664
  • Tам през Атлантическия океан

Wink Изследваш ли ги  Whistling

# 665

Wink Изследваш ли ги  Whistling

"Колкото повече, толкова повече"   Flutter

# 666
А някой ходил ли е при човек, който говори с мъртвите?  Sad
То е момиче, работехме заедно едно лято на ахтопол, тя живее някъде в него регион. Вижда мъртвите и дори се дразни от това понякога. Имам скайпа й baby0847, но влиза в различно време на денонощието, няма си определено време за нет примерно.

# 667
понеже не знам как се пуска нова тема, ще го напиша като отговор Simple Smile

Ако има някой от региона на Бургас или е тук в момента, тези гледачи от чародейството ще бъдат в Царево в понеделник следобед и ще приемат. Доколкото разбрах 15 лв е таксата за гледане.

# 668
тук прочетох за веселина здравчева-пловдив,вчера я посетих и съм доволна от гледането на кафето.

# 669
Относно Веселина Здравчева имам питане - на теб позна ли ти нещо конкретно?

# 670
да.и две от нещата ми се случиха.ще следя по записаното за напред.

# 671
Ще помоля да поясните относно Веселина Здравчева: в петък сте я посетили и до момента(т.е. днес,след 1 ден) вече са се случили 2 неща,които тя Ви е казала ? А доколко тези неща,които са Ви се случили,е било в реда на нещата да се случат? Извинявам се,искам да поясня,че не търся "под вола теле",просто след половин година ходене къде ли не,в мен се затвърждава мнението,че има една направо огромна група от шарлатани,които си осигуряват добър стандарт на живот за наша сметка.

# 672
аз не агитирам никой да ходи.от форума тук и взех координатите,намирам се в дупка от тежък здравословен проблем и имах нужда да отида някъде,където дори и да ме излъжат за лъч светлина,но временно да намеря опора и желание за живот.прочетох старателно форума и си избрах нея(търсих конкретно пловдив).накара ме да пиша това,което вижда в кафето.не съм имала други въпроси,не знам дали може да отговаря извън чашата,съжалявам,че не проверих..
още в нейно присъствие ми се обадиха ,а тя го видя преди минути..а на другият ден,получих също "хабер"от зодията за помощ,която тя видя в чашата ми...не знам дали са били в реда да се случат,не съм ги очаквала..
може да са малки и дребни "неща",но ги има в диктовката й,а вече са факт..
от настоящето също видя букви,зодии около мен,професията ми,работата ми..
и ако трябва да бъда до край коректна-лично не вярвам на хора с такса.и до този момент съм доволна с най -голям % на познаване от стефан(айтос),добринка(варна).за това при нея отидах с голяма резерва заради фиксираната такса.но тя има фирма и издава касов бон.(за мен ясновидството е божия дарба и не трябва да има цена).при нея направих компромис с разбиранията си..,но не съжалявам.

# 673
  • В сънния Люлин, прибулен...
ina15, много информативен и полезен постинг, благодаря, а за теб - здраво стиснати палци и пожелания за бързо преодоляване на всичко, което те задържа в "дупка"

# 674
аз не агитирам никой да ходи.от форума тук и взех координатите,намирам се в дупка от тежък здравословен проблем и имах нужда да отида някъде,където дори и да ме излъжат за лъч светлина,но временно да намеря опора и желание за живот.прочетох старателно форума и си избрах нея(търсих конкретно пловдив).накара ме да пиша това,което вижда в кафето.не съм имала други въпроси,не знам дали може да отговаря извън чашата,съжалявам,че не проверих..
още в нейно присъствие ми се обадиха ,а тя го видя преди минути..а на другият ден,получих също "хабер"от зодията за помощ,която тя видя в чашата ми...не знам дали са били в реда да се случат,не съм ги очаквала..
може да са малки и дребни "неща",но ги има в диктовката й,а вече са факт..
от настоящето също видя букви,зодии около мен,професията ми,работата ми..
и ако трябва да бъда до край коректна-лично не вярвам на хора с такса.и до този момент съм доволна с най -голям % на познаване от стефан(айтос),добринка(варна).за това при нея отидах с голяма резерва заради фиксираната такса.но тя има фирма и издава касов бон.(за мен ясновидството е божия дарба и не трябва да има цена).при нея направих компромис с разбиранията си..,но не съжалявам.

За Стефан от Айтос и аз съм чувала, но никога не съм ходила, казаха ми, че било много трудно да те приеме. Би ли ми дала някакви координати на тази жена от Пловдив (питам заради моя приятелка от там), както и на Стефан?

Общи условия

Активация на акаунт