Ясновидци (врачки) - трета тема

• 424 161
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Колкото оставиш, обикновено 20-30, за магия 50. Отзиви по-назад в темата.

# 181
Някои нещо да е чувал за тази дама Дея
тел. 0898509717
E-mail: deiasun69@gmail.com
deia.dir.bg

# 182
Здравейте..от доста време преглеждам темата и не мога да се въздържа да не пиша....сигурно няма гледачка в Пловдив, през която да не съм минала...и чесно казано не съм доволна от никой.....Маг Мариела -  силна е в "Здравето" на човек, но за бъдещето - пълна нула; Маг Стефан - пълен шарлатанин; Марин или Мартин беше - нищо, такива глупости, че няма накъде; Махмут - освен че нищо не позна, през цялото време се опитва да пробута неговите талисман-чета; Гюла от Тристник - може да е добра в развалянето на магии, но не и да познае нещо; баба Хюса и баба Себахат - абсолютно нищо; Гинка и Мариана от Коматево - нищо; Евелина Христова - ъъъъъъъъъ, абсолютно нищо не е позна; сигурно има и още при които съм ходила, но сега не се сещам..ще пиша по късно ...имам телефоните на всички тези по горе, ако някой иска, няма проблем ще ги дам, само си имайте едно на ум...че от тях полза никаква....слушам много за Радо от Асеновград и си записах час, ако съм доволна от него ще ви пиша!

# 183
А тази Гюкчен с ясновидство ли се занимава или с лечение на някакви проблеми? Или и с двете?

# 184
Mоже ли телефон за връзка с тази Гюкчен. Знам,че сте публикували някъде но не видях. Ако може пак ще съм ви благодарен!

# 185
Може ли отново да публикувате телефон за връзка с Гюкчен?!

# 186
До сега само един човек спомена впечатления за Мария Стойчева от Варна, фондация "Феномени". АКо има и друг моля да сподели.

# 187
Някой може ли да сподели мнения за Соня Заварчик?

# 188
Нали Гюкчен ви помогна? Сега на астролог ли?

# 189
Момичета, знаете ли актуален телефон на гледачката от Боян Ботево?

Здравейте,тази гледачка от Боян Ботево е в Хасковска област,много работи съм чувала за нея,че направо с имена работи и е много добра,като такава,обаче мисля,че приема само при "спешни проблеми",а не така ...Имах желание да отида при нея,но ми се видя далечко и се отказах..
Сега друго...има една женица,която работи с полицията и казва много неща които са 1 към 1,казва се Весела,от едно Врачанско село е.Аз съм ходила при нея.Жената е инвалид смисъл ходи трудно и с бастун,взема-каквото и дадеш,но познава много.когато отидох при нея освен "Добър ден" нищо друго не съм казвала,но останах много впечатлена от нея.Различни хора са ми казвали за нея,обаче аз не съм изявила желание да ходя,но преди седмица отидох и се уверих,че страшно много неща казва за минало,бъдеще.

# 190
Нали Гюкчен ви помогна? Сега на астролог ли?

забравих да ви кажа,че това ми е второ ходене на такива места,но ми предстои и трето,тъй като аз съм от "невярващите" и понеже тази Веселина ми каза нещо,което не ми дава много покой...и реших да проверя дали е така -както каза и реших да попитам друга такава-т.е.не питах аз а мой близък роднина-като му казах да не казва за това...а просто да подаде името ми и дата на раждане,и нищо повече(да не говорим,че и моят роднина не вярва на Врачки) обаче останах като гръмната,когато ми каза същото,което и тази Веселина...(като имате в предвид-че аз не съм му казвала нищо -само да провери какво ще кажат...)
И си записах час при тази ясновидка-новата...сега в понеделник ще отида и ще споделя,въпреки,че продължавам да си имам 1 на ум за такива ясновидки...
Признавам само баба Ванга...(и въпреки това-и при нея не съм ходила...)
Този който пита за  гледачка -тази от Боян Ботево-аз имам едно роднинско семейство,което е ходило при нея и бях изумена от това,което разказаха-директно с имена работи,с цифри и много точно описва всичко,което я питаш,но това,което знам е че не приема ей така,за самото гледане,а взима само тези,които са с  големи проблеми...

# 191
Дайте един телефона на тази жена от Боян Ботево! Ако някой има моля да сподели. Аз живея на около час и нещо път с кола от там но какво от това? Не мога да се изтупкам в селото ей така и да питам от къща на къща къде е тази ясновидка. Моля помогнете!

# 192
Жената от Боян Ботево се казва Хайрие. Къщата й се намира в началото на селото, срещу хранителния магазин т.к. е само един няма как да се объркате. За телефон съжалявам, но нямам, не си спомням как отидох с час или ей така, но с час или не пак ще чакате. Идете по - рано сутринта, хем тя да не е изморена, хем и да не чакате много. Аз лично съм ходила - добра жена е, с позитивна енергия, но аз не отидох с някъв проблем, просто исках отговор на някои въпроси, това което ми каза стана в точното време когато тя каза.
Не знам дали не се повтарям, но който реши да ходи да си вземе дрешки - бельо или пижами, които жената ще иска да обае, както и едно шише вода и захар на бучки. Ако трябва друго - отсреща е магазина, но това е основното. Важно е да вземете някакви дрешки, които да са в пряко съпрекосновение с тялото.

# 193
Имаше няколко поста на хора, които търсят услуга в Пловдив.
Имам близка жена, която практикува гадаене, не и видях името до сега споменато. За да не се счита за някаква агресивна реклама, мога да услужа на някой, който се интересува, като пратя телефон на лично съобщение.
Жената е от български етнос, много е позитивна и добронамерена спрямо хората, не ги подвежда поради комерсиални подбуди и е дълбоко религиозен човек.
Аз преди години останах дълбоко изненадана, след като някак си не съвсем сериозно от моя страна се допитах до нея.

# 194
 Здравейте! Видях в старите ви теми , че сте писали за жена на име Румяна,която се занимава предимно с диагностика и лечение .Аз съм ходила при нея преди много години ,но след като се премести изгубих  нейните  координати . Много моля ,ако някой все още има ,да ми ги изпрати на лс или на електронен адрес kakazaio@abv.bg. Благодаря много и успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт