Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 810
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • В сънния Люлин, прибулен...
mikey1488  Hug Много се радвам, че си получила своите отговори. Успокой се, мила  Praynig

# 166
Пусни нейни координати, ама там в Люлин 5 е много... циганско... да не е и Дари от малцинствата? Те по принцип са "надарени", ама все пак.
Не не е от малцинствата живеела в Люлин 5 до обръщалото на трамвай №8 искам да знам дали познава?

# 167
А в Пловдив така ли не се намери някоя с истинска дарба! София ми е далече....При тези, при които съм ходила все нещо им куца.

# 168
Mikey1488, може ли да дадеш телефон и адрес за записване при Невена? Разбира се ако е удобно!

# 169
А в Пловдив така ли не се намери някоя с истинска дарба! София ми е далече....При тези, при които съм ходила все нещо им куца.

В Пловдив съм чувал за Теди Куцева, има не лошо отзиви за нея!

# 170
Здравейте, записвам се в темата с едно въпросче - имате ли отзиви за Ангел от София /ж.к. Дианабад/, той е радиестезист, ще очаквам вашите мнения  Peace

Мога да Ви препоръчам друг радиестезист, проверен, от който аз и моя приятелка имаме лични впечатления и сме доволни (инж. Валентин Маринов). За този Ангел нищо не мога да Ви кажа аз поне.

Здравейте,
Утре ще ходя при Ангел и после ще ви пиша какво е станало. Интересно е, че прави проверка по телефона дали имаш магии или външни намеси. На мен ми каза, че имам, но аз това го чувам от почти две години. Уви все не вярвах, но някои събития от последните 3-4 месеца ме накараха да повярвам чак не, но може би да се замисля. По принцип ми се видя странно по телефона човек да ми каже нещо, което две жени (гадателки) ми казват от почти две години.
Каза утре да отида и щял да ме изчисти....... Rolling Eyes
Ще видим.
Няма тарифа. Питах го по телефона колко пари - той каза, това си е лично ваша преценка...

# 171
Цитат
Исая 8:19,20
И когато ви кажат: “Допитвайте се до запитвачите на зли духове и до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете:” Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог?

Това много ми хареса - според мен става дума за медиуми и контактьори, които е можело да има вероятно и тогава.
Това не значи, че всички ясновидци "запитват зли духове", някои са на съвсем друго ниво!
Отделно, че някои неща дадени като заповеди за евреите в Стария Завет, не трябва да се пренася и за християните автоматично!

# 172
Привет.Някои чувал ли е за Нели Дякова от Варна.Споделете

# 173
Mikey1488, може ли да дадеш телефон и адрес за записване при Невена? Разбира се ако е удобно!

Тя ли е на петте кьошета?

# 174
Във форума не срещнах нищо за ясновидката Щерона Ваклушева, която има построен параклис "Св. Пантелеймон" в село Мирово, чела съм за нея, 'открива и неутрализира негативни влияния, но ето едно мнение на човек, който е бил там.....http://bg-forum.freehost.bg/viewtopic.php?f=21&t=101

# 175
  • София
Vox populi като си астролог кажи ми нещо като лична прогноза, Моля...

# 176
  • София-в сърцата на моите деца
Vox populi , и аз чакам, ли чакам.... Sad

# 177
До jufy

Какви са отзивите Ви за Ангел?

# 178
Vox populi , и аз чакам, ли чакам.... Sad

извинявам се за забавянето, някой път се събират повече хороскопи, а е хубаво и аз да почивам Embarassed . Но на който ми е писал, старая се да отговарям. Пишете ми на майла в профила, особено ако съм забравил някой, за което пак - се извинявам   bouquet

# 179
Отзиви за Гьокчен и евентуално каква е тарифата й?

Преди две седмици моя позната посетила Цветанка Рангелова във връзка с много заплетено дело за убийство. Задала само един въпрос "Ще успеем ли в съда", отговора бил "Да, а сега дай 20 лева и пак ела". Много е разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт