Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 837
  • 727
  •   2
Отговори
# 120
Момичета здравейте и от мен  bouquetИнтересувам се конкретно от някаква жена- контактьорка с починали,живееща в гр.Левски-Северна България.Може би е писано някъде по-назад,но в това което прегледах не намерих нищо.За това ме извинете,ако съм пропуснала Embarassed.Много ще съм Ви благодарна ако ми помогнете с координати,защото не я намирам в нета,а толкова искам да се свържа със съпруга ми CryВсе още не е минало много време от както ме напусна и смятам,че контакта ще е по-осъществим.Необходимо ми е... Cry

# 121
Благодаря Ви момичета за изчерпателната информация! Simple Smile
Следя темата редовно и много ми се искаше да намеря човек, който наистина да ми вдъхне доверие.
Започвам да си мисля, че такива няма ...
Или по-точно, както казваше Алековия герой: "Всичките са маскари".
 Joy

Здравей Mel_girl, мое мнение е, но ще кажа, че не си права, че всички са маскари, някой предлага ли ти услугите си, натрапва ли ти ги?
Мисля, че в този живот няма нищо случайно и ако не си попаднала на точния човек, то също не е случайно. Не искам да поучавам, защото самата аз се уча, но услугите на тези хора са  когато някой има проблем. Вярно има и много измамници, но всички сме хора, едни ги съдим строго, а когато някой има способности изискванията си ни големи, та по този повод много ми харесва една поговорка- сламките в чуждите очи виждаме, а гредите в собствените не.

Много ми е странна тази реакция?!
Нали все пак това е форум, в който всеки може да казва, каквото мисли? Самият факт, че съм тук предполага, че и аз съм търсила такъв човек, а и уверявам те никой не ползва услугите на тези хора просто така ... Споделих по най-дискретния възможен начин впечатленията си от хората, които съм посещавала и от личен опит мога да твърдя, че те просто се възползваха от моята заблуденост в конкретния момент.
Не виждам и причина за това да се чувстваш лично обидена, при положение, че с моите постове не съм укорила когото и да било за това, че предпочита услугите на тези хора.
Освен това казваш, че не следва да имам големи изисквания към тях, но се питам, ако дойдеш при мен /лекар съм/ и поискаш консултация, няма ли да очакваш да получиш най-доброто за парите си? И ако не получиш това, което очакваш, няма ли да се върнеш, за да ми държиш сметка? Представи си примерно една грешна диагноза ...
И пак повтарям, нямам за цел да уязвя никого, просто споделям. И аз бих искала да съществува такъв човек, но да ти кажа много се съмнявам вече ...

# 122
  • В сънния Люлин, прибулен...
Mel girl, изненадвам се, че правите тази аналогия  Grinning
Изненадвате ме и че в делничен ден сте във форум и раздухвате безсмислен спор. Почти същото е да си говорим "Има ли Бог?" и едни да казват "има", а други - "няма". И да се аргументират  Grinning
Изненадва ме и че лекар може да ходи и да търси тасъв вид услуги, но... какво пък...
За лекарите и ясновидците: при едните отивате на свой риск, защото ви обещават нещо, което науката не е признала, че някой може да обещава. Другите - Вие и колегите, отговаряте на обществена потребност и отношенията в двете посоки са урегулирани и установени - нормативно и законово (или поне би трябвало да бъдат).
Вие казвате, че всички са маскари, аз също Ви казвам, че не са, и ми е чудно, че споделяте личен опит и смятате, че Вашето "знание" за нещата "тежи" повече от нейното, моето и т.н.
Отделни са въпросите и асоциациите за лекарската професия и сгрешените диагнози, защото напоследък се дигна достатъчно много шум, аз също мога да привнеса доста по темата - болезненият ми опит във връзка с лекарите е много по-голям, отколкото във връзка с ясновидците и това не значи, че всички лекари са "маскари", нали? Въпреки, че системата е сгрешена тотално и по начало така са поставени медицинските услуги, че пациентите да са в услуга на лекарите, а не лекарите - в услуга на пациентите.
Хайде, със ЗДРАВЕ!

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 14:15 от veihaivei

# 123
Някой ползвал ли е услугите на окултен център Селена? Доста внушителен сайт са направили и твърдят,че са специалисти в много области! Ако сте запознати споделете отзиви!

# 124
Mel_girl, явно не сте ме разбрала, естествено, че всеки иска да получи най-доброто за парите които е дал. Всеки може да каже каквото иска, но аз се учудих, че всички хора ги слагате под общ знаменател. Има мошеници да, но има и добри.........да не влизам в подробности. За едни един човек може да е добър, за други не. Аз от моя опит с лекарите мога мога да кажа че са маскари и вече доверие им нямам. Тази година в Пловдив ми загубиха резултатите от изследванията и това в частните престижни клиники. Миналото лято бях в "Св. Екатерина"- София и лекарката, която ме преглеждаше на ехокардиографа, ми каза "Защо не отидеш на дискотека, пий една ракия нищо ти няма" , прати ме на консултация с психолог или психиатър, и това направо ме разби, престижна болница, връзки за да не чакам 6 месеца ред и накрая голям съвет, е аз естествено не отидох на никакъв психолог . Аз много обичам да ходя на дискотека, да се веселя, но когато ми е лошо и не се чувствам добре, как да отида ? Във военна болница пак в София и да не казвам още къде съм ходила и колко връзки и пари за изследвания и  кой ми помогна знаете ли? Лечител ! Вече не пия лекарства от 1 год, супер съм си и си живея живота щастлива. А преди това 10 години ад под небето и никой не може да ми каже какво ми е. Трябва ли да обвинявам лекарите, че са маскари и нищо не става от тях. Просто приех, че това е част от моя път и е трябвало да се срещна с тези хора . Така и с ясновидците от срещите ми с тях , не мога да кажа, че са на 100%, но ние свръх хора ли сме, всеки ми е помогнал в дадена степен, някои повече, други не, но това е част от пътя ни.Всички сме хора, но някои имат способности, които ние не сме развили, някои с големи способности, други с по-малки и така.
 Май доста се отплеснах в писане, извинявам се ако съм прекалила.

# 125
  • и тук и там :)
Някой ходил ли е при Гергана от Бургас - гледала на кафе и на карти?!

# 126
А какво ще кажете за ясновидеца Марчело и лунен маг Мария Стойчева. Ако някой има мнение  и впечетление да сподели моля.

# 127
Здравейте, на всички можели да Ви попитам за мнение. Има някаква жена Митка се казва  в с. Хрищени до Стара Загора.Някой ходил ли е при нея.Познава ли за бъдещето?Понеже не съм от Стара Загора, но ми я препоръчаха.

# 128
И още една жена ми препоръчаха викат и Дари от София ж.к. Люлин 5.Дайте мнение за тази жена ако сте ходили при нея.

# 129
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пусни нейни координати, ама там в Люлин 5 е много... циганско... да не е и Дари от малцинствата? Те по принцип са "надарени", ама все пак.

# 130
 Здравейте аз съм нова тук и ми е интересна тази тема. Педи години ходих до Рудозем при Адриана Маринова, но с времето сам загубила телефона и а искам да се свържа с нея ако някой знае неин телефон моля да ми пише. БЛАГОДАРЯ

# 131
Няколко души ми искаха координати на Айше при Халите и Ангелина от Люлин, но след това никой не сподели (ако евентуално е бил, а щом иска телефон и адрес, значи е отишъл) дали е останал доволен или не от посещението. В крайна сметка идеята тук е да си помогнем и предпазим по някакъв начин. Не аз или някой друг да каже ''О, тая е супер, бягай бързо при нея'', а пък да не е така и макар и несъзнателно да заблуждаваме хората. Никой не тръгва по такива места за забавление - всеки е с проблем, някои с повече от един!

# 132
Здравейте, аз съм нова за форума и въобще за сайта. Настъпиха неочаквани за мен промени в живота ми и освен своите предположения, основания и догадки бих искала да разбера какво всъщност и поради каква причина се е стигнала до тази изненадваща промяна и обрат. Бихте ли споделили мнение за Маг Роберт Йовчев. Някой ходил ли е при него?  Ако някой е доволен от друг доказан, надежден и проверен в София ще се радвам да сподели. Предварително благодаря на всички, които ми отговорят и пишат.

# 133
  • и тук и там :)
Няколко души ми искаха координати на Айше при Халите и Ангелина от Люлин, но след това никой не сподели (ако евентуално е бил, а щом иска телефон и адрес, значи е отишъл) дали е останал доволен или не от посещението. В крайна сметка идеята тук е да си помогнем и предпазим по някакъв начин. Не аз или някой друг да каже ''О, тая е супер, бягай бързо при нея'', а пък да не е така и макар и несъзнателно да заблуждаваме хората. Никой не тръгва по такива места за забавление - всеки е с проблем, някои с повече от един!

Здравей,
миналата пролет ходихме с моя приятелка при Ангелина от Люлин. И на двете ни каза абсолютно едно и също - поне като видя че влизаме една след друга да беше променила малко репертоара. #2gunfire

Сега ми казаха за Гергана от Бургас, живеела срещу Пикадили - уж много познавала...в детайли  Thinking

Дали някой е ходил при нея?!

# 134
Здравейте, моля някой да сподели дали е ходил при Елка Стефанова, доволен ли е и колко пари взима?

Общи условия

Активация на акаунт