Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 860
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
По повод Мария Стойчева.Преди доста години ходих при нея-не съм доволна.Наговори ми такива неща страх да те хване.Нищо не позна.По него време таксата и беше 20 лв. на човек.Ако искаш за мъж,дете и т.н. по 20 отгоре.Аз не съм доволна

# 136
Здравейте! Бих искала да помоля някого, който е ходил при Йорданка от Стара Загора, да ми обясни по-подробно къде се намира. Praynig Ходих срещу 7мо основно, търсих стара къща, но нищо не открих, стари къщи има на следващата улица - Екзарх Антим I. Бих искала да попитам и за повече информация за Ваня - телефон, цени, отзиви. Благодаря предварително!
Относно други гледачки, мога да ви препоръчам Таня от с.Дунавци, Казанлъшко. Познава страшно точно, няколко пъти съм ходила, водила съм и приятелки, всичко, което е казала, е станало точно така! За съжаление в момента нямам превоз да отида до там и затова търся гледачка от Стара Загора.

# 137
 От прочетеното до Тук, не ми стана ясно кой е ясновидец от Врна е добър newsm78

Ще съм ви благодарна за мнения  bouquet

# 138
някой знае ли телефона на Хайрие от Боян ботево

# 139
здравейте
моля ви пишете ми кой ясновидец от София е добър може и да е близко до София...и конкретно познава за направена магия - също таак и да разваля...и по възможност да не е някой който взема 100 лева и ..... само това
благодаря ви
към тези които вярват - със сигурност ми е направена магия - имам сто процентово доказателство....имам малко бебе на 11 месеца и от известно време виждам промяна в нея...затова молбата ми е спешна
благодаря ви

# 140
....имам малко бебе на 11 месеца и от известно време виждам промяна в нея...затова молбата ми е спешна

Какво визираш под промяна?! Нормално е е дно бебе всеки ден де се променя!

# 141
не желая да коментирам с подробности кое е нормално за едно бебе и кое не !
помолих за координати на проверен човек ...
благодаря предварително на тези които ще ми дадат

# 142
не желая да коментирам с подробности кое е нормално за едно бебе и кое не !
помолих за координати на проверен човек ...
благодаря предварително на тези които ще ми дадат

Не подскачай веднага като ощипана булка де... Mr. Green
Помисли първо какво точно наблюдаваш като поведение и промяна в детето си , и си задай въпроса дали причината за тази промяна не е в самата теб! Може би на детето му липсва нещо и затова се променя не така както ти се иска! А ако става въпрос за здравословни проблеми,не е ли редно да потърсите лекарска помощ,а не да водиш детето си по разни врачки и баячки?! Наистина ли ще имаш доверие на някоя врачка да прави нещо на детето ти?!
Казвам ти го не за да се заяждам,а за да се замислиш... Но както си решиш-детето си е твое,но все пак... Peace

# 143
писах че имам сто процентово доказателство че ми е направена магия
и да виждам и промяна в детето си и се притеснявам че ми е направена заради него
нормално е да подскачам при всичко което ми се случва и виждам !
къде точно прочете за намерението ми да водя някъде детето ми - а дори и да е така - си е наша работа  Mr. Green

помолих да ми пишат хора които имат координати а не да получавам съвети от такива които явно нямат положително отношение по темата !
поздрави и лека вечер

# 144
  • В сънния Люлин, прибулен...
mikey1488 бях писала във връзка с една ясновидка, беше ми подчертала, че е много нежелателно такъв човек да гледа на дете на по-малко от 7 годинки, тя ми отказа да говори за моето дете (на 3 г) защото аурата му е много неукрепнала. Няма значение дали ще водиш детето си или не, ако "експерта" е неетичен, той ще гледа и на детето. Ти детето ли ще провериш за магия или себе си? Аз разбрах, че за себе си смяташ, че ти е направена?

Бях писала и за един радиестезист, който проверява за магия и разваля. Виж ми по-стари постове, аз на него вярвам, но на врачки и ясновидки (с изключение на една) - не (на самите жени, които се занимават с това не вярвам, а не принципно, че има и се прави). За въпросната ясновидка също съм писала (по-отдавна), не ми се повтаря. Ако ми влезеш в профила и от там - на мненията ми назад във времето, ще можеш да прочетеш какво съм плещила по темата.

Магия може да ти се развали и в църквата. Има си молитви за разваляне. Ама... сигурно знаеш... ти избираш. Много ще ми е странно, ако попаднеш на човек, който няма да иска да те одере... непременно да пишеш... при положение, че по някакъв начин залогът за разваляне на магията е малко бебенце... изкушението да ти поискат майка си и баща си ще е страхотно.

Успех, дано не си права в тревогите си!

# 145
veihaivei - мерси
да според мен на мен ми е направено - но предполагам че може да влияе и на семейството ми ....
днес ще хода при една дама в центъра - не съм сигурна за името и - на бул. Хр. Боетев се намира близо до петте кьошета - дано има ефект - и преди съм била при нея - позна ми след това имаше неща които не позна...но ще видиме..
тези които вярват - стискайте палци момичета - когато всичко е ок ще ви напиша цялата история и ще видите защо съм толкова ужасена

# 146
veihaivei ,

Тази ясновидка Латина в София ли се намира?

Аз не можах да се свържа с радиестезиста, който препоръча ....

# 147
Латина е в София, близо е до новия мол Сердика (в преките около бул. "Ситняково)
А на инж. Маринов аз се обаждах съвсем скоро, исках да ходя и нямах проблем да се свържа, а номерът е взет от сайта...  newsm78 Може би да пробваш пак? По-упорито, ако ти трябва...
А, между другото, те го викат и по адреси. В събота и неделя също предпочита май да не работи. Началната диагностика му е доста продължителна (час, че и повече), не му е звънял телефон, докато е работил с мен, ама как процедира... не знам.

# 148
mikey1488, четох във форума за един ходжа, но сега не се сещам как се казваше, баел много, и взимал присърце нещата. Поразрови се по назад в темата, ако някой се сети как се казваше моля да напише! Аз лично не съм ходила при него. Ходила съм при Хайре от Боян Ботево - не знам дали ми помогна но не ми и навредила, други хора са доволни. Ако искаш взимай детето ти и отивай при нея, моя съвет е да отидеш по рано към 10.00 часа сутринта, за да те приеме до обед. Дори и да си запишеш час пак ще чакаш. Някой по -горе беше питал и за телефон, аз лично нямам, и без час да отидеш ще те вземе стига да отидеш рано. Тя по-скоро бае отколкото да врачува. Аз не съм чувала да не може да се бае на малки деца, така че...Ще ти трябва бельо, захар на бучки и вода. Може и още нещо да ти каже, но срещу нейната къща има магазин така че ще можеш да си купиш. Успех!

# 149
Liliya13 за християни е много противопоказно да ходят по ходжи!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
С какъв акъл давате такива съвети, не разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт