Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 823
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти отново за изчерпателния отговор, както бях писала и преди, аз съм от провинцията и ми е трудно да посетя хората на място, за това ми се искаше дистанционно  Peace

За инж. Маринов, зададох въпрос и с формата в сайта, но не получих отговор Rolling Eyes

Успях да се свържа с Ангел, за когото питах в темата.....

# 151
Благодаря ти отново за изчерпателния отговор, както бях писала и преди, аз съм от провинцията и ми е трудно да посетя хората на място, за това ми се искаше дистанционно  Peace

За инж. Маринов, зададох въпрос и с формата в сайта, но не получих отговор Rolling Eyes

Успях да се свържа с Ангел, за когото питах в темата.....

Може ли кординати на  Ангел.Доволна ли си от него познава ли като цяло.

# 152
Liliya13 за християни е много противопоказно да ходят по ходжи!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
С какъв акъл давате такива съвети, не разбирам?

Християнството отрича и врачките! Peace

Исая 8:19,20
И когато ви кажат: “Допитвайте се до запитвачите на зли духове и до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете:” Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог? Ще прибегне ли при мъртвите заради живите? Нека прибегнат при закона и при свидетелството! Ако не говорят според това слово, наистина няма зазоряване за тях.

Защото такива човеци не служат на нашия Господ [Исус] Христос, а на своите си охоти, и с благи и ласкави думи прилъгват сърцата на простодушните

# 153
Liliya13 за християни е много противопоказно да ходят по ходжи!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
С какъв акъл давате такива съвети, не разбирам?

Християнството отрича и врачките! Peace

Исая 8:19,20
И когато ви кажат: “Допитвайте се до запитвачите на зли духове и до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете:” Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог? Ще прибегне ли при мъртвите заради живите? Нека прибегнат при закона и при свидетелството! Ако не говорят според това слово, наистина няма зазоряване за тях.

Защото такива човеци не служат на нашия Господ [Исус] Христос, а на своите си охоти, и с благи и ласкави думи прилъгват сърцата на простодушните

Ислямът също забранява и заклеймява врачуването (под всякаква форма), както и магиите!

# 154
Може ли да дадете координати на Латина, за която veihaivei каза, че живее в близост до МОЛ Сердика? Благодаря!

# 155
Ислямът също забранява и заклеймява врачуването (под всякаква форма), както и магиите!

Ами кому са нужни тогава,питам се аз?! И защо ги търсите и се оставяте да ви манипулират?! Съдбата на човек е предначертана.Ако врачката ви каже,че утре ще умрете,какво ще направите? А?! Аз знам какво ще направя-ще се побъркам от страх и може да си умра още днеска,да не дочакам и утрето...със сигурност и вие така...Тогава?! Те печелят от нашите болки,от нашите проблеми! И само това,нищо повече...Не си мислете ,че помагат по някакъв начин...Какво като врачката ми е познала,че ще се омъжа...То така или иначе ми е било предначертано! Щях да се омъжа и без да ми го каже врачка...
Та така ,мили момичета... Никой не ходи на врачка за кеф! Всеки отива с някаква болка! Но не те могат да помогнат болката ви да стихне! Има Някой там горе,който определя правилата! Помолете се на него!
Ще видите ,че действа! Peace

# 156
Нали знаеш приказката ''Око да види, ръка да пипне''? Човека, докато сам не провери, не опита и не се опари, няма да го приеме. Ти колкото и да говориш, разказваш и уеждаваш, той си иска да си пробва. И като иска и го прави. Ходи, обикаля, психясва, разочарова се, осъзнава се, по някое време пак го хваща депресията и всичко отначало. Едни пият, други се бият, трети играят комар, а ние ходим по врачки! Просто още един порок на нашето време - легален!

# 157
  • В сънния Люлин, прибулен...
Може ли да дадете координати на Латина, за която veihaivei каза, че живее в близост до МОЛ Сердика? Благодаря!
GSM 0898484253

Сиссс   bouquet  bouquet  bouquet
Много си права, мила, но Той има помощници и тук... проводници на подкрепата Свише  Heart Eyes

# 158
Нали знаеш приказката ''Око да види, ръка да пипне''?

Какво точно ти дава врачката да видиш ?! Май нищо! Остава само да вярваш на голите и думи и да очакваш дали ще се случи! Единственото доказателство за способностите им е,че всеки път успяват да ти олекотят портмонето!  Mr. Green Пък после бългъринът се жалва ,че няма пари...Има и още как! щом намира да дава на врачки! Mr. Green

# 159
GSM 0898484253

Благодаря!

# 160
Нали знаеш приказката ''Око да види, ръка да пипне''?

Какво точно ти дава врачката да видиш ?! Май нищо! Остава само да вярваш на голите и думи и да очакваш дали ще се случи! Единственото доказателство за способностите им е,че всеки път успяват да ти олекотят портмонето!  Mr. Green Пък после бългъринът се жалва ,че няма пари...Има и още как! щом намира да дава на врачки! Mr. Green

Аз пък ще ти кажа, че на мен една т.н. врачка(беше ми позната) много ми е помогнала. Да не ме пита никой на лични за нея, не практикува вече, до колкото ми е известно.
Карах си чудна бременност, малко преди да родя се видях ме, тя ми каза, че детето ще се роди по-рано от очакваното, ще има здр.проблем, лекарите ще искат да го оперират спешно. 100 пъти ми повтори в никакъв случай да не разрешавам да го оперират, че на детето нищо му няма и ще израсте проблема без операция, че всичко зависи от мен, да намеря правилният лекар. Мислех си, какви глупости ми говори, всичко ми е ок..............
На един от прегледите в 9 месец се оказа, че бъбреците на бебето се увеличават доста бързо, определиха ми нов ден за преглед след 4 дни, за да се провери всичко отново. Когато отидох пак, се оказа, че спешно трябва да раждам, бъбреците застрашително се увеличават, след няколко часа ми направиха секциото. Направих ме всички изследвания на детето, поставиха диагнозите, консултирахме се с всички възможни специалисти в Бг, всички бяха за спешна и неотложна операция, иначе можело да загубим бъбреците..........говорих пак с въпросната жена, тя ми каза, че аз си преценявам, но по съдба детето ми можело и да няма операции(защото лекарите говореха не за една, а за няколко операции). Да не влизам в подробности.........докато чакахме за операция в Пирогов, намерих лекар в чужбина, според който детето не е за операция и ще израсте проблема. Доверих ме се на него. Наистина синът ми израстна проблема, сега никой от лекарите в бг не вярва, наричат ни чудо.......дълга тема....имах предвид, че понякога тези хора са полезни......лекарите така бяха стресирали мен и мъжът ми с всички диагнози и т.н. ако тази жена, предварително не ме беше предупредила и не ми беше дала надежда, детето ми щеше да е с 2-3 операции........синът ми не е пил лекарства, не е опериран и си израстна проблема, точно както тя каза, аз намерих правилният лекар........и не на последно място, имах силна вяра, за миг не подложих на съмнение излекуването на детето

# 161
Аз говоря точно за подобни случаи за какъвто разказа ani27.
За ходенето по ходжи и аз по принцип съм против и по-напред в темата съм писла, че не е хубаво християни да ходят по ходжи. Но тази жена в Боян Ботево не мисля че на някой е навредила. Докато знам някои ходжи около Асеновград, че са пълни шарлатани. Искам да кажа, че отново зависи от самия човек, от самата врачка, баячка или както искате я наречете. Има едни които помагат, има други които са печалбари, а и трети които вредят.
За тази жена от Боян Ботево, не искам да прозвучи като реклама, но я усетих доброжелателна. Същото мога да кажа и за Севинч от това село Долна Махала, преди Батак, тези две жени просто имат добра енергия и пак повтарям ако не помогнат, няма и да навредят.
За това дали ще се омъжа, съм съгласна това е съдба, но не е съдба за кой - човекът го избираме ние и от там зависят много неща - от единия правилно или грешно направен избор. Защото едно е да имаш разбран и добър човек до себе си, друго е той да ти трови живота по някакъв начин.
И когато си на 20год мислиш по един начун, но когато си на 30г по друг - гледаш много по всеобхватно, виждаш много повече неща в отсрещния още на прима виста, и избора става по-труден, решението също.
А какво да говорим пък за един момент на паканика, разбирайки, че детето ти е болно от нещо, каквото и да било то. И за операции които трябва да се правят.
Сигурна съм че ani27, ако не й беше казала тази жена така, тя щеше да се впусне към множеството операции които нашите видни доктори са й препоръчали. За една майка е страшно тежко да вземе такова решение, защото от нейното решение зависи живота на нейното дете, а и нейния също.
Поздравявм я тази жена, която така добре ти е предсказала нещата. И ето такъв човек търся и аз. Който го открие моля да ми пише!

# 162
днес бях при Невена - доволна съм - определено жената знае какво говори и то все верни неща - поне при мен - още от вратата ми каза да си купя там разни неща и след това започна да ми говори по най различни теми свързани с мен...накрая я попитах дали това което съм намерила е магия и тя ми каза а аз защо още преде да кажеш здравей ти казах какво да ми донесеш ?

всичко което ми каза е така - задодох и подвеждащи въпроси - определено казва истината

дано всичко се оправи...

никога ни съм вярвала на такива неща...но яно има наистина лоши хора и завистливи които са способни на всякакви гадости
само се чудя точно пък на мен за какво ми завиждат...

# 163
  • Sofia
Коя е тази Невена и в ког град се намира?

# 164
  • София
Коя е тази Невена и в ког град се намира?

на предната страница
Цитат
днес ще хода при една дама в центъра - не съм сигурна за името и - на бул. Хр. Боетев се намира близо до петте кьошета - дано има ефект - и преди съм била при нея - позна ми след това имаше неща които не позна...но ще видиме

Общи условия

Активация на акаунт