Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 837
  • 727
  •   2
Отговори
# 105
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте, записвам се в темата с едно въпросче - имате ли отзиви за Ангел от София /ж.к. Дианабад/, той е радиестезист, ще очаквам вашите мнения  Peace

Мога да Ви препоръчам друг радиестезист, проверен, от който аз и моя приятелка имаме лични впечатления и сме доволни (инж. Валентин Маринов). За този Ангел нищо не мога да Ви кажа аз поне.

# 106
Здравейте, записвам се в темата с едно въпросче - имате ли отзиви за Ангел от София /ж.к. Дианабад/, той е радиестезист, ще очаквам вашите мнения  Peace

Мога да Ви препоръчам друг радиестезист, проверен, от който аз и моя приятелка имаме лични впечатления и сме доволни (инж. Валентин Маринов). За този Ангел нищо не мога да Ви кажа аз поне.

Здравейте, очаквам с интерес вашето предложение , ако може и повече информация, благодаря  Money

Кутията ви е пълна .....

# 107
Благодаря Ви момичета за изчерпателната информация! Simple Smile
Следя темата редовно и много ми се искаше да намеря човек, който наистина да ми вдъхне доверие.
Започвам да си мисля, че такива няма ...
Или по-точно, както казваше Алековия герой: "Всичките са маскари".
 Joy

# 108
Ще Ви пратя линк на сайта на човека.

http://radionicabg.com/bg/za-men

Ето и моят опит:
У мен се пробуди интерес към радиестезията и започнах да чета на тази тема.
Реших да открия опитни и добри, доказани радиестезисти в София, с които да се посъветвам за началото на моята "практика". Така намерих един човек, който се занимава с физикална радиестезия и е един от най-изявените членове на радиестезичното общество. По-натам "случайно" получих потвърждение за него от препоръки на хора и реших да го посетя.
Удоволствието ми струва 30 лв. за пълна диагностика, за която бих дала следното описание:

Първо, проверява психфизиологичния статус на организма. Това е число от 0 до 100 (при здравите хора е между 75-100). Това число се взема за база за сравнение.
Проверява се дали имате неблагоприятни последствия от: електромагнитни влияния, подпочвени води, магнитни - мрежа на Кюри и Хартман, наличие на бактерии и влияние от енергийна намеса (магия).
Отваря един личен формуляр, който остава после във вас, в който вписва резултатите.
След това започва да проверява всеки орган и всяка система, като резултатът също е число от 0 до 100. Когато числото на даденият орган или система е близко до вашето "общо" число, органът е здрав,, колкото повече се различава от него, толкова по изявено е отклонението във функционирането на този органът/система. Говорим за отклонение, но не става ясно в каква посока и поради каква причина. Това е доста уязвимо място на първоначалната диагностика според мен и не само.
Ценно е, че може да се пита за конкретни болести (имам ли... примерно диабет). .
Въпреки, че при мен здраво место трудно се намери, повечето резултати ми съвпаднаха с проблемите, които изпитвам и ме смущават (щитовидна жлеза примерно) и с областите, които не ми създават проблеми (сърце, полова система). Намери ми малко бактерии и една магия от 2008, последната твърди, че е изчистил още тогава. Имах и натрупване на неблагоприятно влияние от подпочвени води.
За бактериите ми предписа хомеопатични препарати (на Boiron), които също "измери" по радиестезичен път. Точно скоро преди това на мен и сина ми бяха ни намерили стафилококи в носовете, така че това с бактериите се потвърди от него.
Интересно е, че първите 1-2 дни, когато пих хомеопатията изпитах силно главоболие, което постепенно отшумя. При следващото ми посещение (много кратко, за него не прие да му платя) установи, че не напълно съм изчистила бактериите, а нивото на хомеостаза ми се е повишило от 81 на 84.
Много мога още да разказвам, но се боя, че може да бъде взето за реклама.
Едно от най-ценните неща обаче от това посещение, че по радиестезичен път може да се премери ефективността от всяка терапия - лекарствена, а също и ефекта от приеманите хранителни добавки. Добре е да се носят всички лекарства и добавки, които се приемат понастоящем. Може обаче да се занесе и само разпечатка със състава на даден комбиниран препарат или име на лекарство!
Оказа се, че повечето добавки, които бях избрала за себе си, са много добри. Без ефект се оказаха за мен 2 (аз пия доста добавки), за щастие не се установи да пия нещо с негативен ефект.
Същото може да се проверява за всяка храна, място за живеене, дреха и каквото ви хрумне.
Първите задачи, които този човек ви "поставя", е да направите едно общо изчистване на организма - черва, черен дроб, жлъчка. Може да даде някои добавки, с които да се решат проблеми, които не са в толкова пряка взаимовръзка с основния "кръг" проблеми, които имате, или пък такива, от които имате в момента належаща нужда. Може да е калций,магнезий и витамин Д или глюкозамин и хондротин за ставите (както се оказа при мен).
За следващи посещения (аз не съм ходила повече) продължава с някакви предписания, но за тях нищо или почти нищо не мога да кажа. Моя позната с Хашимото ходи по-редовно и казва, че правят нещо... от разстояние... и нивата на антителата са й са се нормализирали в последно време, но това не е мой опит и наистина не знам. Смятам да ида скоро при него (синът ми от 1 седмица започна да ходи на детска градина и така ми се отваря време и психична енергия).
Също така ме интересува възможността да премина при този човек индивидуално обучение, защото неговите оценки ми се потвърдиха впоследствие от ясновидката, за която бях писала (Ще дам пример с нещо много специфично - нарушение на обмяната на белтъчините), както и двамата независимо един от друг ми отхвърлиха диагноза, която ми беше надвиснала над главата като дамоклев меч.
Само заради последното аз съм предоволна от човека!
Пояснявам, откри ми магия и ми я развали на момента, без да ми иска допълнителни пари. Всичко това, описано дотук, ми струва цифром и словом 30 лв.
Прочетете информацията и в сайта и ще се ориентирате за човека.

# 109
Изчетох с огромно удоволствие всичко написано по темата, имам един въпрос - може ли да се провери от разстояние /аз не съм от София/?
В сайта има една форма контакти и там има поле за съобщение - какво бих могла да напиша там - трите имена и дата на раждане или .....?
Благодаря за подробната информация   bouquet

# 110
Здравейте от мен. Доста неща про4етох, но никъде не видях мнение  за Ели Маринова от София. Някой може ли да ми каже нещо за нея.Предварително благодаря.

# 111
Изчетох с огромно удоволствие всичко написано по темата, имам един въпрос - може ли да се провери от разстояние /аз не съм от София/?
В сайта има една форма контакти и там има поле за съобщение - какво бих могла да напиша там - трите имена и дата на раждане или .....?

Трябва да изпратите снимка - имам предвид, на хартия. Попитайте го по телефона или чрез формата за контакти. Иначе може от разстояние, да. Освен снимка би свършил работа кичур коса или нокът например.
Впрочем, точно по тази причина не обичам в нета да си пускам снимки... още много преди да почета едно друго.

# 112
  • София
Здравейте от мен. Доста неща про4етох, но никъде не видях мнение  за Ели Маринова от София. Някой може ли да ми каже нещо за нея.Предварително благодаря.

http://www.magicaura.com/authors/38172/%D0%95%D0%BB%D0%B8%20%D0% … D0%BE%D0%B2%D0%B0

# 113

Трябва да изпратите снимка - имам предвид, на хартия. Попитайте го по телефона или чрез формата за контакти. Иначе може от разстояние, да. Освен снимка би свършил работа кичур коса или нокът например.
Впрочем, точно по тази причина не обичам в нета да си пускам снимки... още много преди да почета едно друго.
Изпратих запитване, още веднъж много благодаря  Hug

# 114
Zdraveite.Bih iskala niakoi da mi kaje za iasnovidka vav Varna ot koiato e dovolen.Blagodaria  bouquet

# 115
  • Ст.Загора
Здравейте на всички!
По-назад в темата прочетох за Ваня от Ст.Загора. Аз съм от Ст.Загора, но не съм я чувала, а и познатите, които питах, също не знаеха нищо за нея. Ако някой има координати, моля да ги даде.
Благодаря!  bouquet

# 116
sissqo, ходил ли си при Ангел?
Аз съм ходила и съм с много хубави впечатления от него. Пари не взима и никой не е върнал. За мене това е един истински човек, когато му се обадих за първи път по телефона ми каза абсолютно всичко както си е.

# 117
Ot kade e Angel.Dai koordinati

# 118
Niakoi da znae iasnovidka ot Varna.Molia vi pi6ete

# 119
Благодаря Ви момичета за изчерпателната информация! Simple Smile
Следя темата редовно и много ми се искаше да намеря човек, който наистина да ми вдъхне доверие.
Започвам да си мисля, че такива няма ...
Или по-точно, както казваше Алековия герой: "Всичките са маскари".
 Joy

Здравей Mel_girl, мое мнение е, но ще кажа, че не си права, че всички са маскари, някой предлага ли ти услугите си, натрапва ли ти ги?
Мисля, че в този живот няма нищо случайно и ако не си попаднала на точния човек, то също не е случайно. Не искам да поучавам, защото самата аз се уча, но услугите на тези хора са  когато някой има проблем. Вярно има и много измамници, но всички сме хора, едни ги съдим строго, а когато някой има способности изискванията си ни големи, та по този повод много ми харесва една поговорка- сламките в чуждите очи виждаме, а гредите в собствените не.

Общи условия

Активация на акаунт