Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Това с децата беше просто ПРИМЕР Simple Smile,можех да дам и друг пример,но не това е важното !Истината е ,че всички които са стигнали до услугите на "такива хора" уточнявам ,гледачки, екстрасенси,астролози ,баячи,ходжи са стигнали до тях след като не са намерили реално обяснение на проблемите си или не са могли да се справят с тях, или просто им е било по лесно да повярват ,че имат магия и да хвърлят вината за несполуките си в/у нея, са доста податливи на това да изпълняват всякакви ритуали само и само нещата да се оправят***не говоря за извращения***,или да харчат пари за разваляне на магии. Тези услуги се предлагат от както свят светува, и ще се предлагат  докато свят светува, хората ще ги търсят и ползват,това е безспорен факт въпросът е  Thinking:ХОРА ако нещо Ви замирише при посещението ,бягайте далече най малкото ще Ви вземат парите без да Ви помогнат,или ще си останете със срам в душата и пак няма да ви бъде помогнато!
Ето сега вече можете да ме разпънете, но Ви моля преди да пишете коментарите си прочетете всичко ,и не се хващайте за определена дума или фраза ,а помислете в/у това което е написано като цяло  Wink

# 241
  • Пловдив
 #Crazy Май наистина има хора,които имат нужда от лечение...и то от по-сериозно!

п.п. а от кой е забременяла...то по тоя н-н можеше и ходжата да е таткото  Shocked това си е чиста сексуална гавра,да не кажа нещо по-грубо!!!

# 242
Това с децата беше просто ПРИМЕР Simple Smile,можех да дам и друг пример,но не това е важното !Истината е ,че всички които са стигнали до услугите на "такива хора" уточнявам ,гледачки, екстрасенси,астролози ,баячи,ходжи са стигнали до тях след като не са намерили реално обяснение на проблемите си или не са могли да се справят с тях, или просто им е било по лесно да повярват ,че имат магия и да хвърлят вината за несполуките си в/у нея, са доста податливи на това да изпълняват всякакви ритуали само и само нещата да се оправят***не говоря за извращения***,или да харчат пари за разваляне на магии. Тези услуги се предлагат от както свят светува, и ще се предлагат  докато свят светува, хората ще ги търсят и ползват,това е безспорен факт въпросът е  Thinking:ХОРА ако нещо Ви замирише при посещението ,бягайте далече най малкото ще Ви вземат парите без да Ви помогнат,или ще си останете със срам в душата и пак няма да ви бъде помогнато!
Ето сега вече можете да ме разпънете, но Ви моля преди да пишете коментарите си прочетете всичко ,и не се хващайте за определена дума или фраза ,а помислете в/у това което е написано като цяло  Wink

Твърдо newsm26

# 243
  • София
Цитат
Затова ви писах че бях впечатлена от способностите на Пиналски ,но поста ми мина някак незабелязано.
Аз съм за личния контакт, подобно гадаене за мен е несериозно, поне докато не се убедя в противното. Споделям моето мнение.

# 244
Да споделя и моя скромен опит с ясновидци.Беше ми препоръчан от астрологически сайт ясновидец Пиналски.Той си има офицялен сайт и зададох няколко пъти въпроси в астрочата и останах с положително отношение .Мисля че съветите му са добри и имах чувството че наистина описа мислите ми.Доколко познава бъдещето наистина не мога да кажа и не винаги се ангажира с конкретни отговори но съветите му наистина може да се вземат предвид.Може да опита който желае ето сайта
http://www.pinalsky.com
Препоръчвам ви астрочата защото с смс отговаря доста кратичко ,а може да иска още данни и ще се набутате с друг смс.Ако някой опита ще се радвам да споделите впечатления.

asya asya, аз също видях сайта, но не ми вдъхна кой знае колко доверие  Sad

С тези реклами за смс-и ми единствено мога да си направя извод, че е търговия.... Но все пак това е мое мнение, а не мога да пробвам с въпрос.... (друг оператор съм)

# 245
Да споделя и моя скромен опит с ясновидци.Беше ми препоръчан от астрологически сайт ясновидец Пиналски.Той си има офицялен сайт и зададох няколко пъти въпроси в астрочата и останах с положително отношение .Мисля че съветите му са добри и имах чувството че наистина описа мислите ми.Доколко познава бъдещето наистина не мога да кажа и не винаги се ангажира с конкретни отговори но съветите му наистина може да се вземат предвид.Може да опита който желае ето сайта
http://www.pinalsky.com
Препоръчвам ви астрочата защото с смс отговаря доста кратичко ,а може да иска още данни и ще се набутате с друг смс.Ако някой опита ще се радвам да споделите впечатления.

Всъщност личния контакт наистина е иделна опция ,но доколкото разбрах от астрологичния форум Пиналски който е астролог и номеролог живее в Атина,затова не е особено познат в България.Ако се свържете с него по имейл  можете да изпратите и снимката си и така има още по голяма вероятност да ви бъде полезен.Откровено казано той сякаш ми прочете мислите и познаваше добре мои близки.Затова и реших да ви го препоръчам ,каквато всъщност е и целта на форуми като този-всеки да сподели опита си а не да спорим.

# 246
Всъщност личния контакт наистина е иделна опция ,но доколкото разбрах от астрологичния форум Пиналски който е астролог и номеролог живее в Атина,затова не е особено познат в България.Ако се свържете с него по имейл  можете да изпратите и снимката си и така има още по голяма вероятност да ви бъде полезен.Откровено казано той сякаш ми прочете мислите и познаваше добре мои близки.Затова и реших да ви го препоръчам ,каквато всъщност е и целта на форуми като този-всеки да сподели опита си а не да спорим.

# 247
Да добавя само че го потърсих по повод едно мое голямо двуумение.Той ми описа ситуацията и участниците в нея все едно че ми беше приятел.Посъветва ме и този отговор аз приех за верен ,защото същия ми бе даван и от моята интуиция.
А по повод на това,че за услугите му се плаща с смс-и смятам че абсолютно всеки човек със способности независимо в каква сфера е заплатен за труда си.Ако на вас ви е удобен този начин за комуникация и заплащане защо не...?

# 248
asya asya, права си за заплащането - който иска ползва...  Peace

Щом така го препоръчваш, ще се опитам да му пратя е-майл и после ще пиша за резултат.

Само че, искам да те попитам, като пратиш запитването по е-майл, как става заплащането след това? Честно да ти кажа не видях сметка или друг вид плащане....

Мерси

# 249
За отговор по имейл трябва да видиш услугата имейл абонамент ,който се предплаща със смс.До преди месец отговаряше до 1 месец на имейлите.Сега гледам че са променили нещата и не знам до какъв срок може да отговори в случай че ти трябва бърз отговор.Можеш да запиташ в  контактната форма.
На мен ми трябваше бърз отговор за да реша как да действам и ползвах астро чата .там отговаря до 48 часа доста пълно.сега видях че там е пуснал и намаления за повече въпроси.

# 250
   Здравейте!
   Сутринта получих писмо от номероложката Мария Есмералда.Никога не съм се интересувала от врачки ,гадатели ,нумеролози и др.Не ги отричам ,но нямам и потребност от тях.
    Писмото е много дълго ,омайващо,плашещо и обещаващо много щастие и пари.Ппедназначено за хора лабилни,нещастни и бедни.Самото писмо не ми повлия ,разбрах веднага ,че става въпрос за пари и зарибяване за измъкване на още и още пари.Отворих интернет и разбрах, че Есмералда е шарлатанка измамила много хора с подобни писма .Изненадана съм и аз като всички,откъде знае точния ми адрес ,трите имена , дата ,месец и година на раждане.
   Моля ,ако някой знае нещо за нея да напише.Ако имате подобно писмо споделете.Тя мами хора по този начин от години.Към кого бих могла да се обрна за да я откриеме?
   Сещам се и за ,,Господари на ефира ,,,но не знам как да се свържа.

# 251
Целия нет е пълен с инфо за Есмералда ,ама все отрицателно.
http://www.econ.bg/news/article166144.html
На мен също ми е чудно откъде се снабдява с личните данни на хората.

# 252
Ето това ми направи впечатление а вие преценете:

Dragana каза: 23.02.2010 20:11 ЗДРАВЕЙТЕ!ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТОВА НЕЩО-ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ,ЗАЩОТО СЪМ РАБОТИЛ С ТЕЗИ ХОРА.СХЕМАТА Е СЛЕДНАТА: ИМА ЕДНИ ФРАНЦУЗИ,КОИТО СА ИСКАЛИ ДА ИЗКАРАТ БЪРЗИ ПАРИ ЧРЕЗ Т.Н.ЛЕГАЛНА ИЗМАМА ИЛИ НЕ ЗНАМ КАК ДА ГО НАРЕЧА.ТЕ ИМАТ СЪЩИЯТ БИЗНЕС В СТРАНИ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ СА И В БЪЛГАРИЯ.ПО ПРИНЦИП ИМА НАИСТИНА ЧОВЕК НА ИМЕ МАРИЯ ЕСМЕРАЛДА,НО ТЯ НЕ Е НИКАКВА ГАДАТЕЛКА.ФРАНЦУЗИТЕ СА РАЗРАБОТИЛИ СОФТУЕРНА ПРОГРАМА И СА ИЗМИСЛИЛИ ВСИЧКО.НАЕЛИ СА ОФИС В СОФИЯ,КЪДЕТО РАБОТЯТ.РЕКЛАМИРАТ "БОКЛУЦИТЕ СИ" ВЪВ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ВЕСТНИЦИ И ПОСТЕПЕННО БИЗНЕСЪТ ИМ ПОТРЪГВА.КОГАТО ПОЛУЧАТ ПИСМО ЗА ДАДЕН ПРОДУКТ ТЕ ГО ВКАРВАТ В ЕДНА БАЗА И ДА БЪДА ПО-ТОЧЕН СА НАЕЛИ ФИРМА АРТЕФАКТ ДА ИМ ГО ВЪРШИ ТОВА, А САМАТА ФИРМА АРТЕФАКТ Е ФИРМА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВЕСТНИЦИ И ТЕХНИТЕ ХОРА ТАМ ВЪВЕЖДАТ ПИСМАТА ИЗПРАТЕНИ ОТ ХОРАТА В ЕДНА ФРЕНСКА БАЗА И ВЕДНЪЖ ВЪВЕДЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ ВЕЧЕ ИМАТ ВСИЧКАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧОВЕКА,ДАЖЕ И ЕГН!!!ПОСЛЕ ВЪВЕДЕ ЛИ СЕ ИМЕТО И ДАННИТЕ В ПРОГРАМАТА САМАТА ПРОГРАМА ПРАВИ АВТОМАТИЧНО ХОРОСКОПИТЕ И ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ,КОИТО ПРЕДЛАГАТ.ПРОСТО ТОВА Е ЛЪЖА РАЗБЕРЕТЕ ГО.ПРЕДЛАГАТ И ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ,КОИТО СА СЪЩО МЕНТЕТА.НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ.НЕ ЗНАМ ПРОСТО КАК БЪЛГАРИТЕ СЕ ЛОВЯТ НА ТОВА НЕЩО.САМО ДА КАЖА ЧЕ СТАТИСТИКАТА Е СЛЕДНАТА МЕЖДУ ТОЗИ БИЗНЕС В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ.ФРАНЦУЗИНА ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕЗАВИСИМО ОТ МАЛКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ РУМЪНИЯ,ТАКА ЧЕ НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ КОЛКО СМЕ ДОВЕРЧИВИ ОТ РУМЪНЦИТЕ,КОИТО СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАС КАТО НАСЕЛЕНИЕ.ИМА И ДРУГО НЕЩО...ТОЗИ ФРАНЦУЗИН Е БУТНАЛ ДОСТА ПАРИ НА ЕДИН СТАР РЕПОРТЕР НА ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА...ЗА ДА СИ ТРАЕ...ПРОСТО NO COMMENT...

# 253
   Ако е така,направо съм изумена ,как никой не може да се справи години наред с „Есмералда"!!!!!
   Ето ,аз вече съм и „длъжница" 40 лв. ,без изобщо да имам представа за нея до днес !Разбрах, че най-често рекетира хора около 75-80 год..Горките хора!Все пак си мисля ,че не може да не може!!!!!!Незнам какво да измисля,защото е станала май доста нагла ,защото ако преди са предлагали само боклуци,то сега вече на „астралната и карта "излиза ,че живота ми зависи от това дали ще купя нещата или не.Даже срока е само 5 дни.Как се приема това от един възрастен човек.
 Май всичко трябва да има начало и край!!!

# 254
според мен може да се направи оплакване за измама и подвеждане, отделно да бъдат проверени дали са легализиран оператор на лични данни(което може да е слабовероятно). Това според мен може да е направо психически тормоз, особено за хора, които не са наясно с езотериката.

Общи условия

Активация на акаунт