Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 901
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
JUIDE...Когато за първи път я посетих бях сигурна, че имам магия, но тя беше категорична, че няма такова нещо, че просто съм в труден период, който много ясно ми посочи кога ще свърши. Имам голям бизнес, който много трудно вървеше, след ритуали от нейна страна нещата постепенно потръгнаха и сега всичко върви много успешно. Имахдва имота, които не можех да продам от 4 години, след нейната намеса, няколко месеца по-късно това беше факт. Помагала ми е и за неща свързани с личния ми живот. Много често, когато съм имала дилема ме е насочвала правилно...Това, което мога да ти кажа. Наистина Камелия Евстатиева е изключителна в областта си, това, което не й одобрявам е че страни от светския шум и медиите и така много хора не могат да стигнат до нея.

# 346
Каква е нейната намеса? Гледа ти и ти казва кога, какво и защо или нищо друго? И трябваше ли да носиш някакви неща? Да спиш с нещо, да пиеш води...? Разкажи ни малко подробности, ако не представлява проблем за теб. Благодаря!

# 347
JUDIE...Няма проблем да ти разкажа, нали за това сме тук да обменяме информации и с каквото можем да бъдем полезни една на друга...Камелия Евстатиева работи изключително енергийно...не ме е карала да нося нищо, освен например снимка и то за конкретен случай...всичко си прави тя на място пред мен с нейни си материали...И има някой неща, котио след това да държа вкъщи или в чантата си...А на другите места, където съм ходила са ме карали какво ли не да правя сама, а те си взимат парите...Иначе Камелия прави проверка дали е уместно даден ритуал да се направи и дали ще има резултат, не работи изобщо на конвейр, което е много рядко срещано вече в нейната сфера...Ако искаш разгледай сайта й http://www.vselena.com/kamelia.htm

# 348
JUDIE...Няма проблем да ти разкажа, нали за това сме тук да обменяме информации и с каквото можем да бъдем полезни една на друга...Камелия Евстатиева работи изключително енергийно...не ме е карала да нося нищо, освен например снимка и то за конкретен случай...всичко си прави тя на място пред мен с нейни си материали...И има някой неща, котио след това да държа вкъщи или в чантата си...А на другите места, където съм ходила са ме карали какво ли не да правя сама, а те си взимат парите...Иначе Камелия прави проверка дали е уместно даден ритуал да се направи и дали ще има резултат, не работи изобщо на конвейр, което е много рядко срещано вече в нейната сфера...Ако искаш разгледай сайта й http://www.vselena.com/kamelia.htm
Много благодаря за споделеното.Щом е ученичка на Елена Вакуленко ,съм сигурна че ще помогне.Имам книга на Елена Вакуленко в къщи и там има ритуали само за добро.
Аз доскоро ползвах услугите на Никола Пиналски както съм споменавала и преди и също съм сигурна ,че има дарба ,но закри сайта си и не знам кога отново ще предлага услуги в БГ.По принцип нямам проблеми ,а и да имам гледам да си ги решавам сама.Но понякога на човек му се случва да има дилеми пред себе си и тогава е необходима помощ на професионален астролог или нумеролог или ясновидец с доказани качества.Не случайно древните арабските владетели-които между другото са измислили и числата с които пишем в момента-са ползвали услуги на нумеролози ,астролози и гадатели.
Стенли23 ,би ли ми отговорила дали жената гледа по снимка пратена по имейл ,а комуникацията да става по скайп или в имейл?

# 349
  • София
През 2009 попаднах на координатите на една жена в Сливен,която има способности да вижда в бъдещето и да отговаря на въпросите,които и задаваш.При първата ми среща с нея бях много объркана ,поради куп лични драми.Говори с мен лично,а с моя близка само по телефона.С течение на времето стигам до заключението , че с голяма точност видя много неща такива , каквито са ,а не каквито искам.Признавам не бях в кондиция при срещата си , но приятелката по телефона много точно беше запомнила разговора си и до днес разказва за нещата ,които продължават да се случват.Има въпроси,на които може би не бива да отговаря и го казва-за смърт например.
Не ми е говорила за магии , карми и подобни.Не ме е упреквала и обвинявала.Има способност да чува гласове от отвъдното , защото предаде фрази от мои близки,подредени по техния си начин.Дава някакви насоки , но не налага мнението си , а те оставя да прецениш дали да го направиш.

# 350
Според мен много по-добре и по-сигурно е човек да се научи сам да работи за енергийно пречистване и балансиране, както и за неутрализиране на съзнателно насочвани неблагоприятни влияния.
И за двете неща  има начини. (който се интересува, може да пита на лични Simple Smile ) Това което понякога може да е нужно освен техниките и 'ритуалите' може да е и съзнателна промяна в начина на живот, отношенията, мисленето, поведението.
Доброто е сила с която може да се побеждават зловредни влияния, има методи и положителни утвърждения, с които може да привлечем в живота си позитивни сили, същества и енергии, и тогава дори някой да се опита да ни вреди, последствията може да са си за него - така наречения обратен енволтативен удар - връщане на магията към този който я е направил. Тогава естествено няма да има нужда някой да трябва да разваля магии за 1200 лв. Може да се разгледа процеса като инвестиция "Енергийна ефективност" с дълготраен и общ положителен ефект за нас и за нашите близки. Когато ние се повдигаме (енергийно/вибрационно/еволюционно), това може да е благоприятно и за хората, които са свързани енергийно с нас - съпрузи, деца, близки.

# 351
Vox populi, така си е, хората не напразно са казали, как беше поговорката за кой каквото сам си направи.....
Моята главна цел, когато търся помощ от гледачки, ясновидки, астроложки е не за да променя нещо, а просто да разбера как ще се развият нещата... дали има нужда да се хабя, хвърлям нерви и чувства.... защото аз съм обедена, че всичко се случва, защото трябва да се случи  Thinking
Не знам дали и други ще споделят моето мнение  Wink

# 352
  • София
Vox populi, така си е, хората не напразно са казали, как беше поговорката за кой каквото сам си направи.....
Моята главна цел, когато търся помощ от гледачки, ясновидки, астроложки е не за да променя нещо, а просто да разбера как ще се развият нещата... дали има нужда да се хабя, хвърлям нерви и чувства.... защото аз съм обедена, че всичко се случва, защото трябва да се случи  Thinking
Не знам дали и други ще споделят моето мнение  Wink
Подкрепям те , и аз това искам да знам къде си струва да влагаш и какво да искаш.Започнат ли да ми говорят за цифри и магии бягам със 200.

# 353
според мен щом хора със сериозни и доказани способности вземат около 20-30 лева за диагностика (а някои и за енергийно балансиране), това е една реална цена, суми с още една нула мисля че могат да бъдат основание за "предупредителна аларма"!

# 354
  • София
според мен щом хора със сериозни и доказани способности вземат около 20-30 лева за диагностика (а някои и за енергийно балансиране), това е една реална цена, суми с още една нула мисля че могат да бъдат основание за "предупредителна аларма"!
А не е ли по - добре да ме оставят сама да преценя колко да оставя .Ако съм доволна ще се върна отново и даже ще пратя и други нуждаещи се.Баба ми можеше да бае от много неща и помагаше,търсели са я по сред нощ,но от никого не потърси и стотинка.Казваше дадено ми е от господ без пари и го давам така.

# 355
"А не е ли по - добре да ме оставят сама да преценя колко да оставя "

Да!

(дадох го като пример, но според мен тези които оставят хората да преценят колко да дадат е по-добре) Не, че винаги може да е гаранция, но е по-добре:)

# 356
ket1313  писах ти на лична но ако искаш и тук би ли сподела кординати на жената от сливен?

# 357
Може ли координати на астролог в Пловдив, може и на номеролог ?

# 358
Здравейте,

Искам да попитам някои ходил ли е при Румяна Ковачева от Русе ( чувала сам че има истинска дарба) или за Марчело.. Някои може ли нещо да сподели.
Също искам да споделя нашето голямо разоарование от Мария Стойчева. Преди 2-3 години, моите родители имаха големи неприятности едно след друго. Майка реши че имаме направена магия и потърси помоща на тази Мария Стойчева, която уж била много добра и известна (това майка го прочела в някакъв вестник \"Знахарка\") Ние живеем в чужбина и не съм много наясно точно какъв беше вестника. Мария поиска първо само около 40 лв, които преведохме веднага. За тези 40лв само ни каза по е-мейла че магия голяма има направена и трябва да се прави специален ритуал да се развали и за защита и поиска около 1000 лв.(това са изключително много пари за нас макар и да живеем в чужбина)  Майкине и изпратиха парите и колет с някакво бельо. След 1 месец и се обадихме да питаме какво става и кога ще прати тези дрехи обратно, и тя каза че не ги е получила и трябва още 1000лв да и пратим и друго бельо. Повече естествено не и се обадихме и разбрахме каква шарлатанка е.

# 359
Аз не знам, защо търсиш астролог или нумеролог точно от Пловдив. Те работят с дати и числа, не е необходим пряк контакт. Мога да те свържа с една приятелка, която живее в Норвегия, занимава се с астрология и е доста добра. Може да ти бъде доста по-полезна, отколкото комшийката.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт