Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 870
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • София
che , ако искаш да поразчистиш малко кутията си , не можеш да получасаш съобщения.

# 361
Аз не знам, защо търсиш астролог или нумеролог точно от Пловдив. Те работят с дати и числа, не е необходим пряк контакт. Мога да те свържа с една приятелка, която живее в Норвегия, занимава се с астрология и е доста добра. Може да ти бъде доста по-полезна, отколкото комшийката.  Simple Smile

Трябва ми човека да е от Пловдив - не е за мен Simple Smile

# 362
che , ако искаш да поразчистиш малко кутията си , не можеш да получасаш съобщения.
готово

# 363
Може ли координати на астролог в Пловдив, може и на номеролог ?
Има отлични отзиви за Муси Дачева.Не съм ползвала услугите й ,но ми я препоръчаха силно.За разглеждане на една натална карта взема 30лв.Консултацията е 1-1,30ч лично или по скайп.Мисля че е от Пловдив.Телефони и имейл може да намериш чрез Гугъла.Много е търсена по принцип

# 364
За Румяна не съм чувал но в нета пише,че предсказвала в рими каквото и да означава това. Дори има адрес в нета който иска. Относно Стойчева - ползвал съм услугите и чакам да видя резултата. Проблема с точно успя да го назове какъв е, в това няма спор. Предстои да разбера дали ще успее да го оправи, нека мине време.

# 365
тези координати на Румяна Ковачева в инет актуални ли са и сега?Ако не моля ако някой знае нещо да публикува координати и ако знае какви са тарифите да сподели.благодаря.

# 366
Свързах се с Гюкчен. Много съм доволна. Съветваме да правя някой от рецептите на Баба Ванга. И те подействаха. Успокои ме много и съм доволна от загрижеността й. Има ли някой друг с подобно мнение?

# 367
какво значи свързах се?по телефона ли говори с нея?само това ли ти каза,да ползваш рецептите на ванга?

# 368
Румяна Ковачева, диагностика, ясновидство,психоанализ,медиум:0888855489; 085850404; 0878828178;029754967,  15лв.

# 369
Аха благодаря,но Румяна Ковачева не е ли в русе,защото видях един телефон с код 02.

# 370
какво значи свързах се?по телефона ли говори с нея?само това ли ти каза,да ползваш рецептите на ванга?

Да, по телефона. Консултирах се с нея, заради здравословен проблем. Каза ми рецепта от рецептите на Ванга и какъв ще е резултата след това. Наистина така и стана. Имах и друг проблем - личен. Без да й казвам нищо ( никога не сме се и виждали на живо ) ми описа ситуацията, кой какво е направил и как ще се развият нещата за напред. Вчера и днес вече има подобрения, както и тя ми предсказа.  Peace Peace

# 371
Стига бе.Ама по телефона тя не получава нищо за усугата си или....?

# 372
Аз по принцип съм много скептично насторена към гледачки, ясновидки и всичките там останали и до сега никоя, на която съм ходила ей-така от любопитство не ми е познавала нищо... Гючкен ми каза събития с точност до годината. Едното е през 2012 и тя ми го каза доста убедително, че ще стане точно тогава и дори какъв ще е резултатът. Та сега чакам.
За заплащане не искаше да чуе, каза ми като си дойдеш един ден ще ми е приятно да се запознаем и тогава живот и здраве, ако решиш нещо да ми дадеш, иначе отрече да й пращам по банки и сметки....

# 373
Аз направо не мога да повярвам.Значи мога да и се обадя и да питам за себе си каквото ме интресува?Даже ми е малко неудобно.А за здраве може ли да я питаш?Ама ти в чужбина ли си?Може би за това се е склонила да ти помогне,защото си далеч.

# 374
Ами то не е за вярване... и аз все още не мога... и ще се убедя като дойде 2012... Ами да, моето е свързано със здраве.
А относно чужбина, може би сигурно си чела по-горните ми постове, че не искаше да говори с мен по телефона.... След това, обаче е казала на моята позната, която е връзката, да й се обадя в този ден и час и така.....

Общи условия

Активация на акаунт