Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 870
  • 727
  •   1
Отговори
# 390

Добре де, нали има тема за врачки, баячки, знахари, екстрасенси и ходжи?
Обменяйте си там информация, ахкайте и охкайте и заминавайте за Франция да ви гледа.

Именно, и аз мисля, че ще е добре да се премести темата, където и е мястото! Макар, че както казах, врачка и баячка в случая не виждам никаква, не че ме вълнува въпроса, но видеото е! ooooh!
А моите пояснения са колкото да спестя една емиграционна вълна, че само екстрасенски "туризъм" още не е имало насам... #Crazy

# 391
Преди време имах контакт с жена която говореше с мъртвите,така че това може да е самата истина.
Горкото дете,мога само да си представям през какво ще му се наложи да премине.

# 392
Много автентични предсказания, паднах от коня просто!  ooooh!
Детето отговаря с да, не, не знам, 2012 не произнася в нито един момент, бащата го казва, но с въпросителна интонация и преводачката бърза да "преведе". На взривената кола отговорът му е не знам. На снимката казва, че е нейна приятелка, после я питат дали е с мъж и какъв е мъжът, показва с ръка, че е висок, както би направило всяко друго дете, за светъл или тъмнокос не споменава.
То това даже не е ни шарлатанство, ни даже прах в очите, хората си приказват каквото са наумили, а френското дете е за парлама.
За капак, във фрнеския гугъл няма и следа от информация за подобно дете с паранормални способности.
Та който иска, да вярва!
Точно това написах и аз по-горе. Доста плитко.

# 393
  • Бургас
Някой знае ли нещо за Елена Тошкова -Светлина?

# 394
шарлатанка

# 395

преди около година,може и по–малко да е било видях рекламата и на билборд,явно доста влага в името на бизнеса си Joy

a да уточня и къде-някъде по магистрала Тракия беше Peace

# 396

преди около година,може и по–малко да е било видях рекламата и на билборд,явно доста влага в името на бизнеса си Joy

a да уточня и къде-някъде по магистрала Тракия беше Peace

Ами Тони Стораро е един от мениджърите и,така че за големи пари ще да става въпрос...

# 397
  • Бургас
Благодаря ви, момичета и момче.  Hug

# 398
Здравейте!
Отдавна ви чета,но чак сега се регистрирах. Попаднах случайно на материал на Иззет Али от град Левски. Има ли някой впечетления от него? Изглежда доста начетен и добронамерен човек.
Евентуално координати, ако някой знае?
Така,като чета май точният човек,не е намерен,но знае ли се?
Може пък някой да го е открил?

# 399
chikitita, пощата ти е пълна. Моля изпразни, за да получиш моето съобщение.

# 400
Някой знае ли нещо за Красимир Куртев-Алеф, нека сподели Simple Smile)

# 401
  • плевен
Някой знае ли нещо за Красимир Куртев-Алеф, нека сподели Simple Smile)

И на мен ми е интересно,четох доста негови обяви и сайта му,но нямам впечатление.Дано някой сподели Peace

# 402
Здравейте, преди 2 седмици бях при Гюкчен.  Не останах много впечатлена.Каза, че имам магия и за отида да я разваля. Интересува ме на някого разваляла ли е магия да сподели, дали е успешно. Или по принцип на всички така казва ?! Благодаря.

# 403
Здравей, zara31.

Аз се консултирах с Гюкчен на два пъти преди 2 седмици. Имах доста проблеми и неприятности, през които преминавах тогава. Като казвам доста на ниво, че не можех да повярвам, че ми се случват. Не ми е споменавала за магия. Аз дори я попитах какво да правя, защото имах всички признаци на магия / урочасано и т.н. Каза ми, че всичко ще се оправи бавно и ще свърши щастливо. Тогава не вярвах, защото положението беше много лошо. Не знам дали е от нея или просто така трябва да се случи, но ето че сега нещата отиват на добро...

Приятелката ми, която ме прати при нея тогава й е разваляла магия. Трябва да е било успешно, защото много й утихнаха проблемите след това.

# 404
Благодаря  MagicLubs , след отговора Ви заповам да се колебая....може би наистина имам магия и трябва да повярвам...но не ми каза нищо съществено , а и ми задаваше въпроси . Приятен ден.Ще следя темата, ако пишете в бъдеще дали са се оправили неата. 

Общи условия

Активация на акаунт