Ясновидци (врачки) - трета тема

• 423 955
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • София
http://charodeistvo.blogspot.com/p/blog-page_2078.html
забележете датите на коментарите,колко са последователни , прекъсват и чаак 13 април!!!!

# 421
В раздела "Безплатна консултация" ,във въпросния сайт,направи ли ви впечатление,че всички имат направена магия?! Това какво ви говори за тези,които стоят зад този сайт?!
Задаваш безплатно въпроса "Имам ли направена магия?" и след като ти отговорят,че имаш -какво?!...
Ами започваш да задаваш още въпроси,които обаче вече не са безплатни,а са с SMS,който струва 6лв...
Е и на мене започват да ми напират "добри думи",ама ще ме баннат ,ако ги споделя... Mr. Green

Аз лично в сайта не съм им писала, писах им директно на емайла. Казаха ми, че нямам магия, но всичко друго, което ми казаха беше истина. Проблемът ми беше здравословен, а откакто потърсих тяхната помощ, вече дишам спокойно без болки и без инхалатор. Моята позната, която ми даде адреса на сайта имаше семейни проблеми, дължащи се на магия. Откакто се свързала с тях, животът в семейството й си тече нормално. Много може да се говори за някого, но единствено, когато гледната ти точка се основава на лична преценка, след като си стигнал до този човек, едва тогава е редно да се говори и плюе.

# 422
  • плевен
Копирам от "добрия сайт с добрите хора",които помагат:
-искам да попитам можели да се направи ЧЕРНА МАГИЯ на човек който вече няма чувства към мен и да се върне но да е като луд по мен да иска да сме заедно и да ми звани постояно не аз да ходя след него а сега той да ходи след мен да види колко е гадно
-Черната магия поробва човек, кара го да изпитва или върши това, което вие желаете, подчинява го на волята ви.

и още куп отговори:да има такава магия,потърсете ни на имейл ignore2 ignore2 ignore2

...и забележете,наскоро регистриран потребител без публикации хвали сайта newsm78

# 423
Копирам от "добрия сайт с добрите хора",които помагат:
-искам да попитам можели да се направи ЧЕРНА МАГИЯ на човек който вече няма чувства към мен и да се върне но да е като луд по мен да иска да сме заедно и да ми звани постояно не аз да ходя след него а сега той да ходи след мен да види колко е гадно
-Черната магия поробва човек, кара го да изпитва или върши това, което вие желаете, подчинява го на волята ви.

и още куп отговори:да има такава магия,потърсете ни на имейл ignore2 ignore2 ignore2

...и забележете,наскоро регистриран потребител без публикации хвали сайта newsm78

Всъщност попаднах случайно на този форум и се зачетох в теми, която ме интересуват, без дори да имам намерение да пиша. Срещнах поста на някаква жена, която питаше точно за този сайт и затова изказах своята гледна точка. За разлика от теб, моето мнение се крепи не на глупави догадки, а на личен опит, така че продължавай да си блъскаш главицата и не се занимавай с мен.

# 424
  • плевен
  За разлика от теб, моето мнение се крепи не на глупави догадки, а на личен опит, така че продължавай да си блъскаш главицата и не се занимавай с мен.

Няма за какво  да я блъскам не се притеснявай за мен...а за магиите мое мнение че  кой каквото си го прави на себе си го прави....всяка магия се връща и то тъпкано....  Twisted Evil

# 425
Момичета, може ли вече някой да даде телефон на този Ангел от жк. "Дианабад"? Всички страници изчетох, на доста места се споменава, но така и никой не даде телефон за връзка. Благодаря ви!

# 426
Здравйте . Simple Smile
Аз също съм много скептично настроена към дадени врачки,но в момента имам здравословен проблем и искам да ми препоръчати някой от Добрич,при когото сте ходили и вие помогнал.
Поздрави.

# 427
Здравейте на всички в изключително трудно положение се намирам и точно затова реших да се допитам до вас в тази тема,не говоря за дребни проблеми като проблеми с партньора или финансови такива,наистина стават странни и страшни неща с мен и около мен и затова искам да пробвам с восъколеене,чувам,че го описват като успешен и ефикасен метод.Много се рових в нета и не искам да отида при човек,който не е най-добрият в тази област,или най-малкото търся човек,който има голям опит с восъколеенето,който е искрен и влага цялото си сърце в работата си и наистина иска да помага на хората,а не да претупа нещата.От това,което гледах в нета по форуми и други мнения ми направиха впечатление две жени,които помагат чрез восъколеене-това са Теди Куцева и Валерия Христова,моля който има наблюдения и мнение относно тях да сподели и да ми помогнете на коя от тях повече може да се има доверие и коя е по-добра в работата си и специално с метода восъколеене.Естествено ако някой има наблюдения и опит с друг човек,моля да ми препоръча най-добрия.Благодаря ви предварително и се извинявам за дългия пост

# 428
за Валерия Христова има положителна информация и то не само за ясновидство, но и за пречистването.

# 429
  • София
Здравейте,
някой скоро да е ходил при Гюкчен?
Опитвам се да се свържа с нея,но телефона или е изключен, или ми затваря.

# 430
Моля за добра врачка .Много ми е спешно.Майка не е добре.Нищо не й откриват а тя се влошава.

# 431
ZDRAVEITE IMA EDNA JENO KOQTO GLEDA I  MNOGO POZNAVA PONE NA MEN,MNOGO E PRIQTNA KAZVA SE MIRA I E OT SOFIA  MOGE DA SE SVURGETE S NEQ NA GSM:0898994863
NADQVAM SE DA OSTANETE DOVOLNI

# 432
  • София
ZDRAVEITE IMA EDNA JENO KOQTO GLEDA I  MNOGO POZNAVA PONE NA MEN,MNOGO E PRIQTNA KAZVA SE MIRA I E OT SOFIA  MOGE DA SE SVURGETE S NEQ NA GSM:0898994863
NADQVAM SE DA OSTANETE DOVOLNI
\
И на какво гледа въпросната Мира?Нещо ми звучи като реклама .Напиши повече ,  за да има някаква яснота.

# 433
нещо като астрология ,аз не я рекламирам просто се включих в темата но пак казвам че аз съм доволна затова я предлагам

# 434
Здравейте,нова съм във форума,но от 4 месеца живота ми се срина.Омъжена съм от 27г.,имали сме доста трудности в живота си,но до миналата година се шегувахме,че сме най-ненормалното от всички нормални семейства.Миналата есен мъжът ми беше изпаднал в депресия,имаше проблеми и със здравето и се наложи да лежи една седмица в болница в София.И оттам започна всичко,запознал се с жена,по-малка с 13 г. от него,4 дни са били заедно в болницата,следва профил във фейсбук,през ноември той лежа отново 1 седмица,тя живее на 200 км. от София,но му е отишла на гости.Края на януари си правиха среща отново в София,след която той ми заяви,че това е жената на живота му.От 47 дни той живее на 300км. от мен.И аз като всички отчаяни жени хукнах по гледачки.Каза ми се,че е захранван с мензис.За първи път чувах за това нещо,като прочетох какво пише в ГУГЪЛ се ужасих,това обясняваше на 100% ненормалното му поведение.Той се държеше абсолютно неадекватно.В един момент плачеше като малко дете,затова че ме наранява така,в следващия момент ми крещеше,че съм го унищожила.Непрекъснато повтаряше,че нищо не ми е направил,че с нищо не ми е длъжен.И това беше след всяко нейно обаждане по телефона,а тя го търсеше непрекъснато.Ходих няколко пъти при т.н. Джамиле в Пловдив,много неща позна,но и много не позна,защото тя все ми повтаряше,че той няма да замине,че не ни е писано да се разделим.Немалко пари ми струваше.Преди две седмици ходих и при ходжата в Долни Воден,каза ми какво да правя,и че до 40 дни мъжът ми ще се върне.Между впрочем и той ми каза същото за захранването,още повече че тя е от югозападния регион,където са основно помаци,предполагам че и тя е такава.Тази вечер прочетох за муската,която е дал и се притесних,защото и на мен ми даде муска,която да нося 40 дни до сърцето си.В абсолютна дупка съм,винаги съм го обичала много,не съм в състояние да работя,сривам се непрекъснато,просто не мога да намеря сили да продължа да живея(колкото и да е смешно за някои).Същевременно вярвам,че наистина му е правено нещо,защото той също се срина психически и физически,преди 2 седмици се наложи да си дойде за 1 ден,за 20 дни там беше отслабнал с 4кг.(а той и бездруго е слаб).Какво да правя?Помогнете!!! Той също е жертва като мен в случая!Искам си живота обратно!Къде да ходя и какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт