Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 848
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Някой знае ли нещо за Красимир Куртев-Алеф, нека сподели Simple Smile)

И на мен ми е интересно,четох доста негови обяви и сайта му,но нямам впечатление.Дано някой сподели Peace

Хайде , де никой ли нищо не знае Sad(

# 406
Здравейте  знае ли някой къде в софия леят куршум и каква цена е

# 407
Ангел от кв." Дианабад " лее куршум, мисля, че няма тарифа колкото оставиш.

# 408
За леене на куршум не съм ходила, но за друг проблем съм била - с нищо не ми помогна ...

# 409
Някой случайно да е ходил при Надя Андреева или да е контанктувал по телефона с нея?

# 410
Това да не е Надя от Бакърена фабрика?Доста я хвалят,но незнам.

# 411
Здравейте!
Отдавна ви чета,но чак сега се регистрирах. Попаднах случайно на материал на Иззет Али от град Левски. Има ли някой впечетления от него? Изглежда доста начетен и добронамерен човек.
Евентуално координати, ако някой знае?
Така,като чета май точният човек,не е намерен,но знае ли се?
Може пък някой да го е открил?

# 412
Здравейте, много Ви моля, някой да ми прати номера на Гюкчен на лични.

# 413
За леене на куршум не съм ходила, но за друг проблем съм била - с нищо не ми помогна ...
[/ quote]

може ли да ми дадете координатите на този ангел

# 414
Здравейте момичета, моля изпратете ми актуален телефонен номер на Гьокчен на лични!
Предварително БЛАГОДАРЯ!

# 415
Привет.Имам въпрос за живеещите във Варна.Някои посещавал ли е този център.Какви са впечатленията муhttp://www.svetlinacenter.dir.bg  bouquet.Никъде обаче не пише кои са лечителите или там с каквото се занимават.  bouquet

На мен лично тази Кеа много ми помогна. Развалят магии, а що се отнася до лечение, мога само да се похваля в момента. Ето ти адреса им http://charodeistvo.blogspot.com/

# 416
che , ако искаш да поразчистиш малко кутията си , не можеш да получасаш съобщения.
готово

Познавам такъв в Пловдив, но не приема у дома си.

# 417
Аз съм ги ползвала. Препоръча ми го моя позната, която е много доволна. И аз самата мога да кажа само добри думи.

# 418
  • плевен
Аз съм ги ползвала. Препоръча ми го моя позната, която е много доволна. И аз самата мога да кажа само добри думи.

Незнам какви добри думи може да се каже за човек,който предлага да прави магии и то черни и то срещу "скромната" сума от 100лв #2gunfire Нямам думи с които да опиша отношението си към подобен тип хора,да се бъркат където не им е работата и да променят човешки съдби....Незнам моите представи ли са грешни......но това е непростимо.... newsm12

# 419
В раздела "Безплатна консултация" ,във въпросния сайт,направи ли ви впечатление,че всички имат направена магия?! Това какво ви говори за тези,които стоят зад този сайт?!
Задаваш безплатно въпроса "Имам ли направена магия?" и след като ти отговорят,че имаш -какво?!...
Ами започваш да задаваш още въпроси,които обаче вече не са безплатни,а са с SMS,който струва 6лв...
Е и на мене започват да ми напират "добри думи",ама ще ме баннат ,ако ги споделя... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт