Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 870
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
А телефони и адрес някой знае ли на адриана?Има много странно име:).

# 286
Не е българка, мисля е рускиня.
Телефона го има в темата с даденият линк, хора, не четете ли? И в другата тема, съм ти написала, че  в поста преди твоя с големи червени букви и е написан телефона.
Ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408456.390

# 287
По повод Добринка лично аз не съм очарована.Слава според мои познати е добра,най-вече за болести.За Мария Стойчева мнението ми е,че е измамница.Преди 15 год.ходих и ми каза такива неща,че косата да ти настръхне.Слава Богу нищо не излезе вярно,не че ми е познала нещо.А и искаше едни пари......Хубав ден   bouquet

# 288
Мен точно за болести ми трябва.А тази Слава знае ли някой нещо за нея-телефони,адрес.Как да я намеря?

# 289
Привет.Имам въпрос за живеещите във Варна.Някои посещавал ли е този център.Какви са впечатленията муhttp://www.svetlinacenter.dir.bg  bouquet.Никъде обаче не пише кои са лечителите или там с каквото се занимават.  bouquet

# 290
коя е тази Гюкчен и къде се намира?само с магии ли се занимава?

# 291
Хайде оставете я жената на мира  Peace Ако наистина нямаше нужда нямаше да пише тук...
Относно Гюкчен, аз не знам да разваля магии, или поне не съм чувала  newsm78

# 292
Без да знаем какъв е казуса, можем много да говорим любов ли е или магия... Интернет -  пространството е залято с "разваляне на магии", но кой Бога ми, ги прави тези магии? "Има хора, които правят." Кои са? Аз такъв до ден днешен нито съм видяла, нито чула. А по врачки никой не тръгва от хубаво... Едни пушат, други пият, трети се дрогират, правят безразборен секс, играят комар, а има една група хора, които ходят по врачки!

# 293
Сиссс, интересно ми е, като не вярваш във врачки, магии и разни какво правиш тук?
Мислиш, че някой има нужда от твоето мнение и си по-умна и искаш да го покажеш?
Защо не го правиш другаде?
Така като гледам тук повечето хора търсят информация и искат да си помагат.
Преди време пак си размахваше метлата в темата и се правеше на знаеща човек колкото по-малко знае, толкова по-лесно изказва мнение и се опитва за учи другите и иска да им налага мнението си.
Не е лошо да прочетеш какво означава думата магия, що е то енергия и тогава да изказваш мнение.
А що се отнася до judie, да не би да искаш да пише на челото на магьосника" правя магии ........

# 294
Тука настана разговор,който ни отнесе темата.Никой не каза тази Гюкчен къде се намира-софия ли,варна ли и толкова ли е добра,каква и е тарифата и ако няма телфон поне адрес.

# 295
До Zara 29
Скъпа, не бъди буквояд, а гледай цялостно! Ти колко си срещнала, които правят магии? За колко си чувала? Колко си поръчала или направила? А колко са ти казали, че ти е направена и трябва да се развали? Моля, да не говорим общо, теоритично и предполагаемо, а с факти и реално случили се събития! Относно кой какво пише - не на всеки му харесва това, което чете, но нима някой желае да наложи цензура?!

# 296
Наистина темата е за споделяне, в предните постове аз съм споделила моите впечатления от Гюлкчен и на мои познати също.
judie, не налагам никаква цензура и не съм казала, че не ми харесва какво си писала, понеже си цялостна и си се запознала какво сме писали до тук, в предните постове добре съм описала какво съм правила.
Хайде остани със здраве!

# 297
Хей плачеща майка,нямаш право да наричаш хората безсърдечни без да си обяснила нищо.Форума тук е анонимен и никой няма да разбере коя си.Ако искаш да ти съчувстваме можеш тук да ни кажеш какви са поводите да мислиш ,че дъщеря ти има направена магия.Вярвам ,че всяка майка има вродена интуиция за детето си ,така че може би имаш право да се притесняваш.Но може всичко да си е наред и ти просто с твоите притеснения да й навредиш както на нея ,така и на себе си в прихолохичен аспект.Другото което не разбрах е нали си ходила при някаква Гюлчен -Не оправи ли работата.
 обясни тука за какво толкова иде реч и защо смяташ че съмненията ти са основателни.И ползвай кирилицата.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 08:39 от asya asya

# 298
asya, би ли споделила за твоята позната?

# 299

За съжаление е доста възрастна и вече парализирана.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 08:37 от asya asya

Общи условия

Активация на акаунт