Ясновидци (врачки) - трета тема

• 423 973
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Искам си живота обратно!Къде да ходя и какво да правя?
Ако се подновява въздействието редовно, може да е доста сложно, още повече ако живее при нея.
Не знам колко пари сте дали на други места, при Валерия Христова пречистващ ритуал е 80 лв. Но не знам прави ли на други хора или трябва човека да е там.

# 436
Всъщност при Джамиле съм ходила 6 пъти досега,води разни дава,чушки люти гориха.При ходжата съм ходила веднъж,но в момента се притеснявам,защото и аз нося негова муска вече 15 дни.
Другаде не съм ходила.

# 437
И на двете места ми казаха,че вече 5 пъти му е давано от средата на декември досега.Да,той живее при нея,аз дори не зная вече ще го видя ли и кога.Той просто сякаш забрави и погреба семейство и деца.

# 438
Здравейте! Бих искала да попитам някой чувал ли е за Камелия Евстатиева? Приема в София, някъде на ул. Шишман. Бих била благодарна, ако някой напише отзиви за нея.

# 439
  • някъде там
да ми препоръчате къде да отида , за Шумен става въпрос и отзиви

# 440
Здравейте  и от мен !
 В семейството на сестра ми до сега са се случвали  големи проблеми  - все здравословни , но този път положението е опряло до кокъла . Ние не сме ходили по гледачки , врачки и прочие , но сега имам чувството , както и тя , че трябва и от там да се мине . Всичко върви на все по- зле.
Някой чувал ли е за Иван от с. Дебели рът - препоръчаха ни го , но ще се радваме на всяко мнение !

# 441
Здравейте момичета,

Искам да попитам някой има ли впечатления от гледачката Ина в близост до женския пазар.Бихте ли споделили мнение за нея.Много ми е важно.Благодаря Ви! Rolling Eyes

# 442
до женския пазар в софия ли е тази гледачка

# 443
Здравейте! Нужен ми е телефона на Гюкчен. Моля, ако някой го знае, да ми го прати. Благодаря предварително!

# 444
  • София-в сърцата на моите деца
В момента Гюкчен е в чужбина и ще почне да приема след 25.05 Peace

# 445
В момента Гюкчен е в чужбина и ще почне да приема след 25.05 Peace

Ок, мерси. Но все пак ако може телефона.. Confused

# 446
Трябва да уточня,че аз съм ходила при Джамиле от Столипиново в Пловдив,явно става въпрос за друга(тази от Изгрев).

# 447
  • София
здравейте,
вчера бях при Валерия Христова, много приятно момиче.
Определено ме зареди с положителни мисли.

# 448
Къде приема Валерия Христова? И как можем да се свържем с нея?

# 449
  • София
Къде приема Валерия Христова? И как можем да се свържем с нея?

Приема в София , ще ти пиша на лична.

Общи условия

Активация на акаунт