Ясновидци (врачки) - трета тема

• 423 942
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Наложи ми се да търся ясновидка пак.Бях опитвала при Маг Ели,защото беше мен изчерпателна и точна ,но реших да я пробвам отново и тази жена е скенер вижда всичко ,не мога да разбера как по телефона само ги вижда тия неща Shockedс имената му с дори назова мястото където искам да ходя.Това ме кара да мисля ,че е безумие но аз го чух с ушите си и за това знам,че тя е истинска.

# 451
  • София
Наложи ми се да търся ясновидка пак.Бях опитвала при Маг Ели,защото беше мен изчерпателна и точна ,но реших да я пробвам отново и тази жена е скенер вижда всичко ,не мога да разбера как по телефона само ги вижда тия неща Shockedс имената му с дори назова мястото където искам да ходя.Това ме кара да мисля ,че е безумие но аз го чух с ушите си и за това знам,че тя е истинска.

Здравей, може ли да ми дадеш координати на лична.

# 452
  • В сънния Люлин, прибулен...

Това намирисва на реклама.
Аз съм говорила с маг Ели и впечатлението ми е негативно. Само разпитва и подпитва, естествено, "вижда" магия и посочва и цената, на която ще я развали, хвали се... и говори като простачка.

# 453

Това намирисва на реклама,  newsm12

# 454
  • София
и аз бях първата която се върза  Outta Joint

# 455
защо?да не и се обади?сигурно ти позна???

# 456
  • София
защо?да не и се обади?сигурно ти позна???

Не съм се обаждала , понеже не намерих координатите и.
Но първа се поинтересувах   newsm78
Е все пак има ли доволни от нея?

# 457

Относно маг Ели, ако е тази, Шуменската (по-точно от едно село някъде наоколо) по-добре бягайте. Моя позната беше се допитала до нея и накрая се оказа обрана.,

# 458
  • София-в сърцата на моите деца
Снощи гледахте ли Николета в Шоуто на Иван и Андрей?  ShockedТе такова недоразумение няма...И това ако е гледачка , здраве му кажи!! Тази жена е или луда или изпълнена с негативизъм... Peace

# 459
И на мен не ми хареса - а преди я харесвах, даже като я видях се зарадвах.Но като я чух как говори - като озлобена. Thinking

# 460
  • София
И на мен ми направи много лошо впечатление.
Така да говори за свещениците  Thinking

# 461
тя тая е луда според мен.незнам защо от медиите продължават да ги лансират и да заблуждават хората.мога да ви кажа само,че ако някъде има такъв човек,истински гадател и спиритуалист,то няма да е от тези шарлатани,които се рекламират непрекъснато по тв или сайтове.не се занимавайте с тях,това наистина е грехота,да взимаш пари от мъката и болката на хората,а какво остава да ги лъжеш за това.те ще си платят,лошото е ,че може и да се върне не натях а на децата им.те нямат никакъв старх от нищо тези.

# 462
  • София-в сърцата на моите деца
Да не говорим и за циничният й изказ....просто се чудя защо още ги лансират по разни медии...то не бе тръшкане, то не бяха драми, то не бяха сълзи и въргаляне по земята Mr. GreenНаправо ми се  Sick

# 463
Да не говорим и за циничният й изказ....просто се чудя защо още ги лансират по разни медии...то не бе тръшкане, то не бяха драми, то не бяха сълзи и въргаляне по земята Mr. GreenНаправо ми се  Sick

Миналата година идва в Сандански.И аз,като пълна идиотка реших да отида.Записах си час и хоп-троп -отидох! Казвам ви,няма такава кукувица! ooooh!
През цялото време ми разказваше как баща и я е пребивал.Как се опитал да я убие с брадва май беше...После ми каза,че имам енергийна намеса и само тя може да я развали.Че по принцип развалянето струвало 600 лв на човек,ама аз трябва да ида с мъжа ми и затова ще ни вземе само 400 лв за двамата...Аз още в началото разбрах каква е работата,но все пак опитах да задам някакъв въпрос.А тя все въртеше приказката към развалянето на магията.Как всичко идвало от нея и как само тя може да ми помогне!
Пълно куку е! Аз и по-назад в темата ви писах за нея.Не си давайте парите напразно! Всички са шарлатанки! Peace

# 464
Кво село бе?Маг Ели е от Шумен!И защо да е простачка ?На мен не ми е казвала ,че имам магия нито ми е искала пари за ясновидство ,аз съм доволна, не правя реклама никому просто съм доволна.Ако не съм ще пиша не съм!Ама как да кажа на черното бяло като жената ми видя толкова неща и беше супер отзивчива.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 13:08 от Reza

Общи условия

Активация на акаунт