Тема Незабравима (Unutulmaz) 144

• 25 502
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Благодаря на Ради за резюмето  bouquet
Поздравявам Пепелка за новото й клипче   bouquet

Желая на всички весело посрещане на Новата година newsm67 newsm18  bigdance2 Tada  costumed034 newsm18  Party Time Tada smile3535  party006 #Milti baloni baloni tongue sohappy cheers santa2 smile3540 ukliam1 babydust7 #Onfire photo newsm49 #Splat  madnoel People Santa Nature Snowman Nature Snowman  Gift  party002

# 691
Весело прекарване на празника! cheers cheers cheers

# 692
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet  bouquet  bouquet
Имам да изчета почти една цяла тема  ooooh!, че до снощи бях плътно на тръстиката и успях едва да изгледам епизода, но никакво време да си пиша с вас. Едва сега се кротнах в една хижа, където за щастие има нет и аз, докато другите си почиват използвам да ви поздравя за предстоащата Нова 2011 година и се връщам да ви чета!  smile3529 smile3529
Първо да ви пожелая новата година за вас да бъде успешна, здрава, късметлийска и мноооооооооооооооо добра. И разбира се, да сме заедно!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 693
Новата година

Нова година е сега,
чакаме я с Харун и Еда.
Голям купон ще спретнем,
няма да се отметнем.
Всички сме в кюпа
и ще има лупа, лупа.
Без много уговорки
и без тренировки.
Сигурна съм, че ще удържим
финала незабравим.
Когато и да е това,
ще пеем всички: тра-лала.

Желая Ви весела и щастлива Нова година на всички! Здраве и късмет, незабравими мигови и много, много любов!!!!

# 694

Аз съм готова за посрещане на новата година. Имам още инртернет (дано не го спрат точно преди полунощ),
    манджите са на масата, какво повече му трябва на човек.

# 695
И малко смях преди нова година:

- Какво е Нова година?
- Вечеря, която плавно преминава в закуска.

- Как изкара на Нова година?
- Не знам, още не са ми разказали.

Някакъв отива на лекар. Сяда на стола и казва:
- Докторе, ей тук ме боли…
Лекарят го преглежда, сбръчва вежди и пита:
- Пиеш ли?
- Ми … сипи!

Един човек излязъл на разходка и точно минавл през вратата, един глас в него се обадил:
-Спри! Опасност!
Човекът заковал на място и "прасс", пред него се разбила саксия.Учудил се той и продължил. Като пресичал улица, вътрешния му глас пак казал:
- Спри! Опасност!
Човекът спрял и една кола профучала на сантиметри от него.Той казал:
- Кой си ти, че два пъти вече ме спасяваш?
-Аз съм твоя вътрешен глас.
- Ами можеш ли да ми се покажеш ей тука, на ръката ми?
И хоп-едно мъничко човече се появило на дланта на човека и казало:
- Ето ме.
Човекът го смазал бързо с палеца си и казал:
- А къде беше като се жених,бе?

Първо забравяш имена, после - лица. След това забравяш да си вдигаш ципа и накрая - да го сваляш. (Джордж Бърнс)

# 696
Момичета , понеже нямам никакво време,искам само да ви пожелая весело посрещане на Новата 2011г.!!!! newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy moresmile moresmile moresmile moresmile Nature Snowman Nature Snowman Close-mas: People Santa  madnoel santa2 santa2

Надявам се ,че утре ще имам повече време за любимата тема!!

.........................................................................

Прочетох ,че благодарите на Ради за резюмето ,е не може да не го потърся!!!
Това ме изкушава страшно много!!

# 697
Това ,което разбрах от нескопосания превод на чичко Гугъл , никак не ми хареса.Интригите разделящи нашите любимци продължават , мръсотиите на Едже - Есе също.!!до колкото разбах Едже подължава бавно , но сигурно да обработва Ямур!!
Има конфликт м/у Харун и Джемил ,но не разбрах Еда ,чия страна е заела.!!!!!

# 698
Да изпратим 2010 с последното резюме за годината, което отваря вратата за първия епизод от 2011.
Благодаря ви за приятелството, чувствата, творбите, настроението и обичта,  с които всеки тук щедро дарява  другите.

РЕЗЮМЕ
Докато преживява шок, когато научава от Едже, че майка й не е умряла и я изоставила, Ямур се оказва срещу истината, че Еда е нейната майка. Еда и Харун очакват реакцията на Ямур с голяма вътрешна възбуда. Малкото момиченце е обгърнато от ветровете на бунт и гняв. И определено не изглежда, че те ще стихнат.
Докато Бату се тревожи какво ще направи Арас, след като е научил истинската му самоличност, едно телефонно обаждане от Арас го хвърля в смут. Животът на Арас вече виси на памучен конец.
Сгърчена от болка и отчаяние пред реакцията на Ямур, Еда още веднъж ще бъде преобърната с главата на долу от поведението на Едже, но всъщност е оскърбена от държанието на Харун с Едже. Когато научава за това затруднение на Еда, майка й Тюркян я подкрепя. Докато Джемил води голям спор с Харун, неочакваното поведение на Еда още веднъж го срива. За Джемил вече няма връщане назад.
За Едже вече е останал само един път…Да раздели Еда от Харун. За това иска помощ от Бату, но ще бъде твърде поразена от неговата позиция. Обаче Едже има и друг план. Арас също ще таи план. Колкото до Бату, в неговия ум е Мелда и  за Мелда нощта ще се превърне в пълен кошмар. Докато Еда и Харун треперят от последствията за Ямур, малкото момиченце все още се противи. И това поведение още повече гори душата на Еда. Междувременно, докато планът на Едже лека полека работи, за Харун е заложен предателски капан от Бурак .
Каква изненада очаква Еда и Харун под снеговете? Как Харун ще се изправи срещу злото? Кой е оставил плика, който Еда намира пред вратата? Еда ще отвори ли плика?

P.S. Горното е стъкмено в антракта на празнично приготовление, поради което може да съдържа пиратки под формата на неуспешен превод. Моля да подхождате към него внимателно и ако има рекламации, да ги пишете към досието ми за 2010 г.

Весело посрещане на Новата година! Здраве, мир в душата и любов в сърцето желая на всички!

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 20:01 от rosisan

# 699
Благодаря за резюмето на Ради и за превода на Росисан! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 700
Здравейте моя мила незабравима дружина . Hug Heart Eyes И аз да запиша последния си пост за 2010г.  Peace Безкрайни благодарности на всички момичета за превода ,на всички стихоплетци на всички вас който поствате снимки ,клипчета и невероятни коментари едно огромно БЛАГОДАРЯ   newsm51 newsm51 newsm51

Розичке страхотни гифчета и клипче  smile3525 smile3525 smile3525
Роси отново прекрасен клип за графа любими  newsm51 newsm51
Дани ,Боб  прекрасни стихчета  smile3525 smile3525
Диди много красиво оформление на стихчета на Дани  newsm51 newsm51

ЗА НАЙ-ПРЕКРАСНАТА ВЕЛИКОЛЕПНА ,НЕПОВТОРИМА И НЕЗАБРАВИМА КОМПАНИЯ ЗА ВТОРОТИ МИ СЕМЕЙСТВО  txtloves txtloves txtloves

За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!!

В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не ви  отмине,
с щастие и обич ви  дари!

Маслинка,лед,мартини,наздраве за Много години!
Весели,здрави,засмяни и цяла година пияни,но не от домашна ракия,а от Любовна магия!

Весело посрещане на Новата 2011г. Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.

Честита Нова 2011 Година!!!

# 701
Минавам набързо и виждам превода на резюмето! Роси,благодаря! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Нищо хубаво не ни чака! ooooh! ooooh! ooooh!

# 702
  • Стара Загора
Пепелка, благодаря за прекрасния поздрав! Музиката е НЕЗАБРАВИМА!
Огромни благодарности и за Милена, Тонитка, Росисан, които независимо, че приготвят новогодишната трапеза, мислят и за нас! Желая Ви прекрасна Новогодишна нощ!
Мили приятели, усмихвайте се по-често през 2011 година!
Прогонете тъгата далече от Вас!
Нека ДОБРОТО само да срещате в настъпващата Нова година и дано дочакаме хепи енд за нашите любими Харун и Еда
!
[/size]

# 703
Весело прекарване в новогодишната нощ

Приемете моите най-светли пожелания за здраве, много слънце и вдъхновение през новата година!
Нека в дните й да ви съпътстват любов и много истински неща!

# 704
http://www.myfcards.com/index.php?option=com_xmx&id=19&I … mxshow&cate=1

Скъпо мое Незабравимо семейство! Щастлива съм, че ви срещнах и се запознах, макар и виртуално, с невероятни хора като всички вас!
Моите пожелания към вас са за успех във всичко, което умеете, късмет във всичко, което не зависи от вас и сбъдване на всичко, за което мечтаете!
Нека посрещнем Новата година с радост,да я изживеем с любов и да я изпратиме с успехи!
Годината, която се задава, с шепи радост да раздава, да е мирна плодовита и за вас да е честита!
Весело изкарване на новогодишната нощ!

Общи условия

Активация на акаунт