SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 823
  • 746
  •   1
Отговори
# 120

Ангелът посегна да я вземе. По начало безизразно, сега лицето му показваше откровена погнуса. Завъртя кутийката между пръстите си и каза:
- Преди много години халифът Харун Ал Саид призовал невидимата армия на триста и двадесетте джина на пустинята. За да направи това той използвал много мощна магия. Когато водачът на армията се явил пред него във видима форма, халифът му наредил да го научи как да запазва мислите на хората след смъртта им. Обещал му кърваво жертвоприношение. Така се сдобил с тази кутийка, за която платил с живота на хиляда девици.
- И как точно действа това нещо? – полюбопитства Сам.
- Мислите на притежателя на кутийката – обясни Кастиел – се записват на малкото късче хартия на дъното.
- Няма начин – намеси се Дийн, - то е съвсем дребно.
- Вълшебно е – колкото повече го разгъваш, толкова по-голямо става.
- Добре де, но можеш ли да го разчетеш? – попита Руби.
Кастиел я изгледа с нескрита враждебност. Как си позволяваше да го заговаря? Тя, която беше извърнала лицето си от Него, от Вечната светлина, тя, която служеше на тъмните сили!
Въпреки това отговори:
- Ще ми трябва много време. Това все пак не е писано от обикновени джинове...
- Охо, те били различни видове! – подсвирна Дийн.
- Джиновете – започна да обяснява Кастиел с привичното си търпение, - са сътворени от чист огън. В Корана има специална сура, посветена на тях. Казано е ”наистина вървим ние по най-различни пътища - праведни са някои от нас, а някои от нас много по-долу са от тях”. Това разделя джиновете на две групи – добри и лоши, най-общо казано. Но измежду лошите има такива, които са се отдали на вечното зло - съществуват от  и заради злото. Мнозина са били изкушавани от наградите, които те дават, но са заплащали кървава цена за това.  Тази кутийка е създадена от тях. За да се разчете написаното е необходим специален ритуал.
- А когато разберем какво пише ще разберем и какво ни беше замислил Краули, нали? – поинтересува се Сам.
- Да – отвърна кратко ангелът.

- Добре, какво ще ни трябва ???? попита Дийн.
Кас го погледна с притеснен поглед, прокашля се и каза ..
- Кръв от три девици !!!
- Какво????? Ти майтапиш ли се?? - Сам бе повече от изумен.
- Съвсем не Сам. Поради цялата история с девиците, девици за ритуала трябват. Не напразно Краули прати девица да прилъсти Дийн.
- Но къде ще намерим девици ..., че и три!!! А и ще искаме да си дават и кръвта .... Това е лудост. Трябва да има друг начин. - незнайно защо Сам беше станал страшно нервен ....

# 121
Мили мои, Hug

Събрах всички постове с 'Форумски епизод 1' Grinning в един word файл, конвертирах го в pdf файл и го качих на tranz.it.
Ето линка за сваляне:
http://tranz.it/load.php?id=VgtybhKiMgPplbEN717052

Ако имате забележки или претенции, кажете ми: мога да го коригирам или дори изтрия Peace .

PS. Пробвах линка - работи, макар че трябваше три пъти да въведа кода Crazy - смахната работа ooooh! .

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 18:57 от Impala

# 122
Аз май от ненаситница ще трябва да се обявя за пълноценна градинарка  Grinning
Ето заради това:
http://media.snimka.bg/7849/021952814.jpg
Зюмбюлът ми е цъфнал, а още не е израстнал от земята Simple Smile Околните зеленийки са нарциси и още зюмбюли, както и малко минзухари.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 12:04 от Red Sonja

# 123
  • Разпиляна във въображението
А на мен ще ми цъфне орхидеята Laughing

А, Ред, викаме отряда и се връщаш в правия път на Ненаситниците

Въй, това tmbl.... нещо си - отвратна работа Crossing Arms

# 124
Плами, втория ти гиф от подписа - с с-з-с-з-с-з на светлинния меч Самчов (Импалка и Галче, меч) Mr. Green направо е върха! Simple Smile Веднага я слагам в архива!

Розе и Бичи, историята е тръгнала страхотно! Розичке, не мога да не се възхитя на познанията ти по религии - това с Джиновете и Корана истинско ли е или е плод на авторската ти мисъл? (Предполагам, че си си играла и е съвсем истинско, но все пак да си попитам). Simple Smile
Интересно ми е, наистина, къде ли ще се намерят ЦЕЛИ 3 девици от обкръжението на Уинчестъровите братя! То тях двамата като ги погледне жена и после самата дума "девица", употребена в същото изречение, си става оксиморон! Mr. Green hahaha

Сонче, прелестно зюмбюлче си си отгледала! Simple Smile Направо подавай там молба градинарките да те вземат в редиците си, пък било то и само временно. Simple Smile

P.S. И една гореща новина от последните няколко минути: SUPERNATURAL току-що спечели онлайн вота на E! Online за най-добър сериал за 2010 година след едномесечно гласуване между феновете на шест сериала! Браво на такива верни фенове като нас! Wink
http://www.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b218544_we_ha … itterfeed_kristin

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 22:45 от Dana_Scully

# 125
Здравейте момичета, с огромно закъснение и аз да ви честитя новата година!  Hug
Дано посетим поне един едничък конвент, за повече от един - догодина  Mr. Green

# 126
  • КиТ
Плами, втория ти гиф от подписа - с с-з-с-з-с-з на светлинния меч Самчов (Импалка и Галче, меч) Mr. Green направо е върха! Simple Smile Веднага я слагам в архива!

Ох цял слетобяд се борих да са преобразя,ама заради туй пусто обновяване нИ оспях,че чак сега Crazy Wink Peace Много е убав нали Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,взет е от прословутото тимбл-ту Mr. Green Joy Joy Joy Joy Трябва ли да подавам аз молба за навлизане в редиците на градинарките Flutter Rolling Eyes,че то си личи че съм за там Blush

Оф изгледах и 11 епизод,ама много гадно ся как ще бъде с тая душа,оставиха ни в горямо очакване обаче Crossing Arms

Ся вече мога да са върна и да почна да ва чета Crazy

# 127
Ся вече мога да са върна и да почна да ва чета Crazy[/b][/i]
Добре дошла официално в редиците на пристрастените, които нямат търпение да дойде 28.01!

Да не би да имаш предвид, че от 19 теми назад ще започнеш да ни четеш, защото купона някъде там започна и не е спирал и до днес! Wink

# 128
Та като се върнахме малко в сериозната тематика, на мен друго ми е интересно - как Смърт успява да се справи с толкова хора, които трябва да докосне за да умрат Thinking Или това беше специално за Дийн Thinking

И къде ми е аватара Crossing Arms!!!!!

# 129
P.S. И една гореща новина от последните няколко минути: SUPERNATURAL току-що спечели онлайн вота на E! Online за най-добър сериал за 2010 година след едномесечно гласуване между феновете на шест сериала! Браво на такива верни фенове като нас! Wink
Бравос! Ама то си е съвсем нормално, кой друг да изберат. Нашите момчета са най-добрите!

# 130
Нов стил от Свръха от серията Like a Virgin

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 00:08 от Miriel

# 131
Тъкмо щях да попитам това пък от кой ли епизод беше и видях обяснението и във FB. Wink

Мерси! Ох, няма ли вече да излиза някое ново промо така? Липсват ми момчетата, а гледам да се пазя "чиста и неопетнена" до 28-ми - ваканцията не изгледах нито един епизод. Wink

# 132
ч.н.г на всички,малко с закъснение но нищо Wink Wink
 ето и един новогодишен подарък от мен http://media.snimka.bg/7820/021894935.jpg   Gift Tada Tada

# 133
Сладкиши ....

кафе ....

Добро утро  Mr. Green

вчера се изядох от яд, че от след обяда не ме пускаше да вляза във форума, а то виж защо било .... нов облик. Браво на админите или който го прави, много е хубаво.
За класацията . Браво и на нашите момчета. Това е , като сериала е Nº1 .... на хубавото не можеш да кажеш грозно,  браво на тях
Сонче, много ти е хубав и зюмбюла и рестото, но моля те недей да напускаш редиците на ненаситните ...  Mr. Green Ще ни липсваш  Hug
Импалка, страшна си, браво за разказа (макар мен ПАК да не ме пуска .... голям съм карък).
А това от снимката на новия епизод, злато ли е или някакви гадни човешко драконски остатъци ....  #Crazy (Мириел, мерси  Hug)

А тази снимка, току Що видях във ФБ и ....
и миля, че са СУПЕР сладки. Даже Джаред ми напомня на Кларк Кент от по ранни години ... незнам заЩо    33uu

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 09:53 от bichito

# 134
Хубав ден  Hug  Това в новия епизод ми прилича на купчина бижута, ланци, гривни и разни подобни. Да не би да са лични гиздила на девическата категория  newsm78

Историята добре сте я завъртяли с общия си талант. Нали няма да пострадате Сами?  Grinning

И аз чакам от месец орхидейка да цъфне, но все още си стои изтумбена пъпка. Да взема да я подлъжа със снимка на Сам, та дано да се отвори по-бързичко Grinning Ще използвам онази със светлината  Joy  или Фейския Крал хм хм

бичи, благодаря за трапезата, а и за очилатата снимка също Grinning   На хубав човек, всичко добре му стои  Peace  Няма да е зле и нашият Супермен да си разтваря по-често по този начин ризката  Mr. Green , за  да си показва .....  татуса  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт