SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Злате, мило, честит имен ден и от мен (на патерица)! Жива и здрава бъди и нека през новата година покрай голямото хубаво нещо, ти се случат и още безброй по-малки и хубави! Целувки!

Много ти е хубаво сурвакарското пожелание! Направо мисля да го наизустя и догодина с него да минавам да сурвакам по къщите! Mr. Green

Подарък скромен и от мен

# 106
Честита Нова Година мили момичета,
пожелавам ви новата година да е много по добра от стара и много положителни СПН емоции.

Злате (със закъснение) и Плами, Честит Имен Ден, бъдете здрави, Щастливи и вечно усмихнати  Hug  bouquet

За три дни без НЕТ, нямате си на представа колко ми липсвахте. Нова година бе доволно изпратена, и сега се минава на режим спокойствие вкъщи с любимия сериал (препотретване), вода и ..... Нали трябва да се влиза отново във форма  Twisted Evil

Сонче, сравнението на Деймиън, бе много сполучливо. Него не мога да го сравня за нищо на света с Дийн или Сам, но и не мога да му отрека невероятни Чар  Twisted Evil.

Ауууу! Имам си нов любим герой. Не че сменям Дийн, но образа е чудесен - Краули ми е на сърце. Дано го запазят за по - дълго в сериала. Толкова е... хитър, пресметлив, така ги плъзга нашите момчета.  Crazy
Имам още 2 епизода и ви настигам!

Чакай да го видиш по нататък в епизодите и после в 6ти сезон ....  Heart Eyes Blush Няма втори като него ...... Но няма да говоря за него, те момичетата им е писнало от мен.

# 107
  • София
bichito, аз точно в 6 сезон го гледам  Heart Eyes
Остават ми само 2 епизода до края му...

# 108
Aaaaaa тогава, след като ти остават само два епизода до края, значи може да тъжим заедно   Cry

P.P. Добро утро,
днес, ще го карам на обратно.
1º сладкишите (все още Коледни)

2º и после кафето

Лек ден момичета   bouquet

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 09:32 от bichito

# 109
Ииии 3-то:  к о н с у м и р а м е  Grinning   

Плами, честит празник със закъснение  Hug

# 110
Ииии 3-то:  к о н с у м и р а м е  Grinning   

... Най вече на първото  Whistling Twisted Evil

# 111
Здравейте момичета! Надявам се, че приемате нови членове.  Rolling Eyes Запалих се по сериала и случайно попаднах във вашия прекрасен форум. Чета Ви от известно време с огромно удоволствие (въпреки, че чак сега се престраших да се включа). Аз все още съм на трети сезон, т.к. наскоро открих този сериал..., но бързо наваксвам с материала.  Simple Smile

# 112
Здрасти, Cara, добре дошла!

Непрекъснато ми изпращаше неприлични имейли и снимки в едър план на...но, да запазим добрия тон  Grinning

Мммного хубави снимки правя Mr. Green , нали? И то само с дясна ръка! Останах изключително доволна от фотосесията: младежът е истински професионалист, дори виртуоз! Знае точно къде и точно как да застане.

С непростимо закъснение Blush , честит имен ден на Златето и plami.

Amore, Hug
Да ти минава по-скоро д***, че ще НИ Joy трябва.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 11:46 от Impala

# 113
  • гр. София

Сурва весела година!
Яка давайте гърбина
аз да ви сурвакам тука
за любов и за сполука!

Ето – Старата година
си отиде през комина.
Новата пристигна вече
и със нея мед потече.

Да сте здрави вие всички
и да имате парички,
да сте весели, щастливи,
все тъй умни и красиви,

да сте вечно вдъхновени,
от надежда окрилени,
любовта да грей в сърцата,
да е светло на душата,

и късметът да не бяга,
радост да се лей през прага!
Плодородие и песни
и приятели чудесни

най-сърдечно пожелавам
и прегръдки ви раздавам!
(Чък каквото пожелае
ще се сбъдне – то се знае!).
 Hug Hug Hug

# 114
Унчестърова а.ка. Импала чудя се за кво ли ще ВИ трябва мойто д*** или по скоро г***, надявам се само хубави работи да му се мислят  Joyза да не се намеся между тримата тука

С ОГРОМНО закъснение и целувки честит имен ден на Злата Heart Eyes
Розе, прекрасно отново Grinning
Ааа, между другото имаше един гиф на Сам с един голем нож, май този на Кас, има ли го някой? Ама и аз обясних  hahaha

Еххх, всичко давам да видя тези крака голи, особено ако са в тази стойка!

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 14:56 от Apocalyptic city

# 115
Розе, чудно , както винаги  ...  Hug

# 116
Розе, Hug
Форумски епизод 2 теб чака.

Аморе, Heart Eyes
Хи-хи Laughing , 2-в-1 (това защо ли ми звучи така познато Thinking ): “само хубави работи му се мислят мислим” и да, определено ще се “намеся намесиш между тримата тука” Mr. Green .
Този ли ?

Еххх, всичко давам да видя тези крака голи, особено ако са в тази стойка!
Прекрасна нова за мен снимка, благодаря Hug . Сега ми се изЯсни кой е авторът на тази:

Пфу, хората и в гората не могат да се уединят с колите си вече Cry .

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 15:42 от Impala

# 117
оооо Импала, да, точно този, благодаря, целувки Heart Eyes
И за мен снимката беше нова, намирам все повече и повече в това тмбрл-ту, трябва да изляза по някое време от там, щото Rolling Eyes

# 118
  • гр. София

-Не и на скапан староарабски, пърхат умник такъв.
-Да, направо ми е приоритет да се размотавам с вас двамата и да превеждам всяка една глупост, която тази черноока палавница открие. Та по темата, ти отново ли си с нея, Сам? Да не би да си решил да се жениш за нея?

- В някой друг живот, може би! - извъртя очи Сам, леко раздразнен.
- Ауч! Каква обида за честолюбието ми! - побърза да се намеси и Руби - Един ангел да изказва предположението, че бих се омъжила за човек! Пък било то и някой от Уинчестърови!
- Хораа - обади се и Дийн - дърпате се като някакви сърдити деца, а имаме работа за вършене. По темата: Кас, можеш ли да кажеш нещо за писанието от кутията?

Ангелът посегна да я вземе. По начало безизразно, сега лицето му показваше откровена погнуса. Завъртя кутийката между пръстите си и каза:
- Преди много години халифът Харун Ал Саид призовал невидимата армия на триста и двадесетте джина на пустинята. За да направи това той използвал много мощна магия. Когато водачът на армията се явил пред него във видима форма, халифът му наредил да го научи как да запазва мислите на хората след смъртта им. Обещал му кърваво жертвоприношение. Така се сдобил с тази кутийка, за която платил с живота на хиляда девици.
- И как точно действа това нещо? – полюбопитства Сам.
- Мислите на притежателя на кутийката – обясни Кастиел – се записват на малкото късче хартия на дъното.
- Няма начин – намеси се Дийн, - то е съвсем дребно.
- Вълшебно е – колкото повече го разгъваш, толкова по-голямо става.
- Добре де, но можеш ли да го разчетеш? – попита Руби.
Кастиел я изгледа с нескрита враждебност. Как си позволяваше да го заговаря? Тя, която беше извърнала лицето си от Него, от Вечната светлина, тя, която служеше на тъмните сили!
Въпреки това отговори:
- Ще ми трябва много време. Това все пак не е писано от обикновени джинове...
- Охо, те били различни видове! – подсвирна Дийн.
- Джиновете – започна да обяснява Кастиел с привичното си търпение, - са сътворени от чист огън. В Корана има специална сура, посветена на тях. Казано е ”наистина вървим ние по най-различни пътища - праведни са някои от нас, а някои от нас много по-долу са от тях”. Това разделя джиновете на две групи – добри и лоши, най-общо казано. Но измежду лошите има такива, които са се отдали на вечното зло - съществуват от  и заради злото. Мнозина са били изкушавани от наградите, които те дават, но са заплащали кървава цена за това.  Тази кутийка е създадена от тях. За да се разчете написаното е необходим специален ритуал.
- А когато разберем какво пише ще разберем и какво ни беше замислил Краули, нали? – поинтересува се Сам.
- Да – отвърна кратко ангелът.

Розе, Hug
Форумски епизод 2 теб чака.

Импалка, готово Grinning

# 119
  • КиТ
А благодаря ви Hug Heart Eyes Hug,то много празници много нещо Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Оф аз мислех вчера да приключа с 6сезон,ама като осъзнах,че днес ша са чудя кво да провя и си оставих последните 4те епозида за десерт Mr. Green,та от утре да видим маями 05,че иначе ша са побъркам Blush Joy Joy Joy Joy

Злате много хубави календарчета,гепих ги ваднага и со сложих тоя за януари вече на декстопа Mr. Green

тмбрл-ту мен ма зове,че имам папки да пълня със Сам Mr. Green,много рехова ми е в момента!

Общи условия

Активация на акаунт