SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 875
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Честита Нова година, мили мои... Аз тръгвам да излизам на поредното кафе. Снощи беше прекрасно, направо се разчекнах от смях, още ме боли лицето, а най-веселата част беше, когато си тръгвахме към 4 и нещо май, не помня, паднах на леда по гъЗ и навирих краката, а и фърлих нагоре торбите, които носех (имаше пилешки крилца вътре). Сега задникът ме боли ужасно, както и единият лакът, на който уж се подпрях, синьо-лиляв е направо... Та май имам нужда от масаж, но кога ли...
Галя, можеше да отклониш някой едър план и за мен, споделяй с приятел нещата Joy Снимката на Дийн е направо произведение на изкуството, особено в големия размер  Heart Eyes
Приятна вечер от мен любими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 18:27 от Apocalyptic city

# 91
  • # супернатурална #
Инче, чакай да видя сега дали разбрах. Разчекнала си се от смях, но те боли...дупИто?! Shocked И все още искаш да споделям едрия план с теб, лакомийооо  Laughing  Hug

# 92
Честита Нова година, мили момичета!
Да сте живи и здрави, и много щастливи!
А в СПН план - пожелавам ви още страхотни серии от любимия сериал Simple Smile

Братята от Дневниците не могат да стъпят и на малкия пръст на Сам или Дийн. Сравнение изобщо не може да се прави Crossing Arms Само за убиване на време стават.
Малко ще оспамя темата, ама сега установих на кого ми прилича Деймън   Simple Smile
Деймън - http://4.bp.blogspot.com/_Zc5kQyeUo3Q/TQa_zPrEM8I/AAAAAAAAA1A/Vm … lvatore-promo.jpg
близнак - http://www.siberianhuskies.net/Viki_husky.jpg
Wink

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 16:25 от Red Sonja

# 93
  • София
Честита Нова Година!
Пожелавам ви най - важното да сте здрави! Другото - можем и сами да си го направим.

Соня, мнооого хубаво сравнение на Деймън!

# 94
Инче, чакай да видя сега дали разбрах. Разчекнала си се от смях, но те боли...дупИто?! Shocked И все още искаш да споделям едрия план с теб, лакомийооо  Laughing  Hug
Виж сега, прочети внимателно пак и ще разбереш поради що ме боли hahaha А едрият план Joy само може да намали болката, уверявам те. Но така или иначе си траеш и го стискаш. Добре, добре Joy пак ще си говорим...

# 95
  • # супернатурална #
Ауу, за малко да забравя! Весито дали празнува днес. И да не, не вярвам да върне подаръка, преди да го подсуши, загрее, нагости и оползотвори както си му е реда. Злато мое, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN1x03/SPN_1035.jpg

А едрият план Joy само може да намали болката, уверявам те. Но така или иначе си траеш и го стискаш. Добре, добре Joy пак ще си говорим...

E щом е с лечебна цел, заповядай, аз съм дашна кучка  Mr. Green
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN1x03/SPN_0845.jpg

# 96

Честита нова година, дружки мои! Аз изпратих 2010 с усмивка, за мен беше незабравима година и пожелавам за себе си и на вас 2011 да бъде още по-хубава Grinning

Златенце, да ти е живо и здраво името  bouquet Бъди много щастлива и обичана Hug  Gift (цък)

# 97
Злате, Честит имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива Hug

# 98
Честита Нова Година Simple Smile
Повече усмивки, по малко ядове и сълзи само от радост.

Сега по темата за братята Салваторе и Уинчестър.
Аз съм видна поклоница на сините очи на големия Салваторе Simple Smile Става ми нещо като ги видя тези очи и това е.
Изобщо не сравнявам защото сърце широко за банята няма да ви казвам ама Мириел, Изида и Fairy знаят за какво говоря, а в последно време май ще добавя още двама в колекцията  любими персонажи. Ама няма да ви кажа кой е сериала, че ме е срам от мен  Blush ама много ме е срам Simple Smile

Но определено разбрах за себе си, че обичам лошите момчета Simple Smile Това е !

# 99
  • срещу двата комина :)))
Честита Нова Година,момичета  Tada

# 100
Да, големият Салватор има страаашни очи  Grinning  Асоциацията с хъски е точна  Simple Smile  Съгласна, но и за мен Уинчестър са по-висока класа  Grinning

Инче, сега ти бера дерта, че стоиш права след изпързалящата случка  Hug   Аз преди 2 зими се изтъркалях по опашка все едно бях настъпала бананова обелка  Joy и то носейки храна за вкъщи - боб. Два дена не можах да си изчегърта бобеца от дамската чанта  Joy 

Златето имен ден ли има  Grinning  Да си жива и здрава  Hug

# 101
  • Разпиляна във въображението
Злате, честит ти имен ден!  bouquet

# 102
  • КиТ
Здравейте би,още ли сте на празнична вълна Crazy Mr. Green Joy Joy Joy,на мен ми остана 6ти сезон и после почвам да връщам лентата назад да ви чета спойлерите Mr. Green

Злате имала си имен ден да си жива и здрава Heart Eyes,да ни радваш винаги с хубави темички където да пишем за братята Унчестър Mr. Green Hug Hug Hug, оказва се че и аз имам имен ден днес Crazy,та да ва почерпя Mr. Green

и една зелева чорбичка,поради всекидневното поглъщане на алкохол Crazy

Много добро сравнение на Дамянчо Mr. Green,разбира се че не може да се сравняват двата сериала съвсем различни истории се преплитат,но на мен и двата са ми любими Heart Eyes Wink Peace

Иначе ви препоръчвам Истинска кръв да изгледате Mr. Green,страшен вамп сериал Sunglasses

# 103
  • София
Ауууу! Имам си нов любим герой. Не че сменям Дийн, но образа е чудесен - Краули ми е на сърце. Дано го запазят за по - дълго в сериала. Толкова е... хитър, пресметлив, така ги плъзга нашите момчета.  Crazy
Имам още 2 епизода и ви настигам!

# 104
Едва на втория ден стигнах да ви честитя новата година ooooh!.  За много години, да сте живи и здрави и все така да ни бъде весело в темата!

Благодаря много за вчерашните хубави пожелания!  Hug Така и не стигнах да ви почерпя на време

Но с малко закъснение поне да ви изсурвакам за здраве  Laughing

Сурва, весела година,
златен Тренер в Маракана,
червен Градинар в градина,
Ангел в къщата да има!
Да сме живи да сме здрави,
догодина, до амина!

Да ви покажа какъв календар са спретнали руските фенове от Frgate - http://fargate.ru/supernatural/media/images/453. Още не е довършен, но първите шест месеца много ми харесаха  Heart Eyes.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 19:17 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт