SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден! Laughing
bichito , благодаря за разсънването, уцелила си любимото ми кафе и любимите сладкории  Hug Аз ще забагвям чак довечера, но за тези, които запразват отрано-весело посрещане и умерена консумация  Hug

# 76
Здравейте, момичета!

Благодаря за пожеланията за скорошно оздравяване на малката!  Hug Вече е по-добре, ама ще а изкараме новата година на антибиотик  Sad.

Аз минавам набързо да ви пожелая весело изкарване довечера, много да се веселите, да танцувате, да хапвате и пийвате!   bigdance2

Хареса ми неочакваният обрат, който взе разказа  Mr. Green. Мириел, ти си любимата ми авторка!   bouquet Laughing

За играта на Галя, ето какво искам да съм аз - тази мъничка зелено-синя бутилчица  newsm03

# 77
Весело посрещане на Нова година да ви пожелая и аз отсега, че после едва ли ще се добера до компютъра! Simple Smile Нека да е много здрава, засмяна, успешна и влюбена Нова 2011 година!

Обичам ви, сигурна съм, че и през следващата година ще се забавляваме както никога заедно!

bigdance2 bigdance2

# 78
  • Разпиляна във въображението
Злате  Hug

Обещавам след днешния ден да бъда мааалко по-сериозна и да не отклонявам сюжета. И понеже е предпразнично момчетата съставиха следния план след

сериозно обмисляне

после решиха да го осъществят

взеха пиячка, но първо се отбиха в гората

а после

Ако се чудите къде съм аз... аз отварях бирите и ги снимах Whistling

Весело посрещане на Новата година. Надявам се и през следващата година да сме все така заедно. Да изпразваме Маракана, да пълним градинката и да станем свидетели на един прекрасен завършек на поредния сезон. В този ред на мисли се сетих нещо за Смърт, но ей, сега трябва да празнуваме. Напълнете чаши и наздраве.

# 79
Мили мои, желая на всички ви весело посрещане. Бъдете живи и здрави!
иии дано като почукаме, да ни се отвори hahaha http://www.youtube.com/watch?v=ROBj9X5HKFk&feature=related Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 80
  • # супернатурална #
Ако се чудите къде съм аз... аз отварях бирите и ги снимах Whistling

Ми добре ти се получават снимките  Rolling Eyes

иии дано като почукаме, да ни се отвори hahaha

иии...като ни се отвори, да почукаме

Извинете, за последен път ме лови щуротията тази година  Laughing

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 17:42 от Г. Краули

# 81

иии дано като почукаме, да ни се отвори hahaha

иии...като ни се отвори, да почукаме

Извинете, за последен път ме лови щуротията тази година  Laughing
Оооооооо бих почукала с удоволствие, един по един или двама едновременно, ще бъде невероятно за мен Joy Joy Joy

# 82
  • София
Весело посрещане на Новата година!
Нека в душите ни има много любов и топлота! Надявам се следващата година да е още по - весела и Супернатурална
(но без зомбита моля! Много ги недолюбвам!)

# 83
Весело посрещане на Новата Година и от мен!
Дано следващата година да е още по-добра от тази Grinning

Аз да си призная изневярата Rolling Eyes, "запознах" се със Стефан и Деймън. Ама е изневяра само откъм гледане и прекарване на време. Не мога да кажа, че ми харесват както ми харесват Сам и Дийн. Rolling Eyes За убиване на време стават Mr. Green

# 84
  • Разпиляна във въображението
Честита нова година! Всичко най-хубаво ви пожелавам!

Ред, тези пусти Дневници все се каня да ги почва. За сравнение между братята не може да става и дума. Не са равностойни дори по външен вид. И докато мога да си притворя очите за големия, то малкия, Стефан, дори и през маранята, през която гледам Сам, мога да кажа, че няма място за сравнение. Баш градинаря е по-готин.

Снощи купонът продължи с пълна сила

Дийн ми посвири

Сам си умря от смях

После потанцува

Накрая

Сам го изгубих от поглед. Някой да си признава къде го сложи да спи.

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 11:31 от Miriel

# 85
За много години, скъпи супер момичета!!! Пожелавам от сърце една добра година за всички   Hug

Интересни последни 24 часа сте имали  Grinning  Ааа, Онова ЧукВане всеки от тук присъстващите, може би, го очаква  Mr. Green

За съжаление и Онзи Инструктор по пистите го няма, но надеждата крепи човек, та да живеем, да чакаме  и да се надяваме  Wink  И Сам и Дийн да отложат декември 2012 година  Grinning

# 86
  • В средата на времето
ЧЕСТИТА НОВА 2011-та ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА!

Пожелавам на всички ви една прекрасна нова година, изпълнена с топлина, уют, много късмет, щастие и много, много Дийн и Сам! Hug

# 87
Честита Нова година, мили мои!

В личен план - ясно, в общ SPN-форумски план, нека ни донесе удовлетворяващи втора половина и финал на Сезон 6, КраулИ, на Сезон 6, и/или мъчително очакване на Сезон 7.

Baci Hug Heart Eyes .

# 88
  • # супернатурална #
Юхуу! Излюпихте ли се?

Ч.Н.Г, мили приятелкии!!! Много, много усмивки по лицата и щастливи мигове през Новата година, както и през следващите...стотина
Laughing

Как изкарахте? Ние просто се почекнахме от танци, Импалко, а най-готиното беше, че едно момиче от компанията получи предложение за брак на връх Нова година, както и пръстен от тел за шампанско, а моята романтична душа така се развълнува.... Heart Eyes

Сам го изгубих от поглед. Някой да си признава къде го сложи да спи.

Ето тука. Но не спа много Rolling Eyes Непрекъснато ми изпращаше неприлични имейли и снимки в едър план на...но, да запазим добрия тон  Grinning

И без абсолютно никаква връзка, просто нещо красиво:

# 89
  • КиТ

[…] Импалка даста слушах за тебе добре си се завърнала,след новата година започваме опознаването на пишеште Wink Peace […]

О, изненадана съм, че въпреки това имаш такова желание Laughing .

Е що би,всички сте много готнки Hug Heart Eyes Hug, удоволствие е да се пише при вас!

Аз да си призная изневярата Rolling Eyes, "запознах" се със Стефан и Деймън. Ама е изневяра само откъм гледане и прекарване на време. Не мога да кажа, че ми харесват както ми харесват Сам и Дийн. Rolling Eyes За убиване на време стават Mr. Green

Саня ти верно май пешеш в дневничарската,що да е грях,добър вам сериал препоръчвам да се гледа!!!Да ви питам там едни списъци изтипосвахме,та време и вие да споделите кои други сериали следите или да ва почвам с агитацията Twisted Evil Joy Joy Joy Joy
Мирел ша та бия за това изказване за Стефчо Heart Eyes Naughty,нИ мой тъй много си е готин дори Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт