SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 38 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Ако искате да се посмеете с поредната класация на "Най-секси мъжете за 2010" - http://www.celebritysnap.com/celebrities/top-80-men-2010-by-celebritysnapcom/ .
Честно, не знам кой ги прави тези класации, ама как избират най-странните за първите места не ми е ясно. Таз класация, например, някоя негърка ще да я е правила!

# 46
Ако искате да се посмеете с поредната класация на "Най-секси мъжете за 2010" - http://www.celebritysnap.com/celebrities/top-80-men-2010-by-celebritysnapcom/ .
Честно, не знам кой ги прави тези класации, ама как избират най-странните за първите места не ми е ясно. Таз класация, например, някоя негърка ще да я е правила!
Stop Уил Смит по-секси от Джош Хартнет - няма как  Naughty

# 47
  • # супернатурална #
И Зак Ефрон по-секси от Джаред Падалеки, който даже не присъства  Shocked На тези трябва да им отнемат патента за правенето на класации  Crossing Arms Crossing Arms

# 48
Аз искам да съм пушката в ръката му (на Дийн, че този Кас от тоз епизод не ми допадна много  Rolling Eyes)

Химикалката и бележника ....

Искам да съм "Колт" ...

ooooh! Оливиер МАртинез като млад беше хубав ........ сега като го гледам ........  Sick
Ужасна Класация  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 49
Аз искам да съм пушката в ръката му (на Дийн, че този Кас от тоз епизод не ми допадна много  Rolling Eyes)

хахаххахх защо така, аз така му се радвах на "А сега отидете да се измиете и да се подготвите за оргията"  hahaha Как го бяха измислили само Simple Smile

# 50
  • Разпиляна във въображението
Като отворих очаквах на първо да е Роб Пат, но отдъхнах. Уил Смит? Че то напоследък се чува повече за лудата му дъщеря отколкото за него! Както и да е, другите са горе долу, ама горе-долу Crossing Arms

# 51
Руби трепна и вдигна поглед към Сам. Очите и бяха тъжни и много, много човешки.
-Какво има-Сам не я беше виждал така уязвима.
-Сам, това момиче, Стела, не можеш да си представиш какво ще и причини Краули- Дийн стисна юмруци и една вена на шията му обезпокоително изпъкна-на всичкото отгоре след като се забавлява достатъчно с нея, ще продължи да я използва срещу вас-непорочен демон е нещо настина уникално и с неподозирана мощ. Трябва да се опитаме да я привлечем на своя страна.
Сам погледна Дийн, като очакваше да възрази с обичайните си нападки по адрес на всички демонски щерки, в частност Руби, но остана изненадан от изражението на лицето му.

Дийн гледаше невиждащо пред себе си, а челюстите му пулсираха. Брат му беше бесен, но не на тях.
- Дийн какво става ?
- Можем ли да я върнем- обърна се той към Руби - можем ли да я върнем преди копелето да започне с извращенията?
- Не Дийн - отвърна демонката - за съжаление тя не може да бъде призовавана. Тя може да бъде върната на земята само от собственика на душата си. Краули няма да я пусне.
- По дяволите - изруга Дийн. - Мамка му.
Сам не разбираше. Брат му го изненадваше отново. Мислеше, че Дийн би направил всичко освен опит да спаси демон. Какво пропукаше в картинката? За съжаление нямаха време за това.
- Може ли да се върнем към кутийката моля? - обърна се към Руби той. - Кучката да се оправя.
Дийн се приближи до него бавно, вдигна главата си и Сам можеше да се закълне, че усещаше иглички от студения му поглед.
- Нямаш идея нали? Въпреки разказите ми не можеш да си представиш на какво ще я подложат и то за какво защото не успя да ме съблазни. Не го пожелавам и на най - големия си враг Сами! А тя дори не беше враг тя беше марионетка. Марионетка чийто вътрешности сега ще ги вадят бавно ще белят кожата й, ще я горят отново и отново всеки ден докато я превърнат в чудовище. Чудовище което да пратят след нас с вкоренена омраза и гняв. Тя ще е убедена, че ние сме виновни, че ние сме тези заради които е наказана. Никога не говори повече така НИКОГА, Сами чуваш ли ме!
Сам мълчеше. Не знаеше какво да каже. Нямаше преживяванията на Дийн неговите спомени. Нямаше какво да каже за да облекчи напрежението затова просто кимна и се обърна към Руби:
- Е имаш ли идея кой може да помогне да разберем какво пише?
- Дай да видя - Руби се приближи и вдигна капака на кутийката.

# 52

Дийн гледаше невиждащо пред себе си, а челюстите му пулсираха. Брат му беше бесен, но не на тях.
- Дийн какво става ?
- Можем ли да я върнем- обърна се той към Руби - можем ли да я върнем преди копелето да започне с извращенията?
- Не Дийн - отвърна демонката - за съжаление тя не може да бъде призовавана. Тя може да бъде върната на земята само от собственика на душата си. Краули няма да я пусне.
- По дяволите - изруга Дийн. - Мамка му.
Сам не разбираше. Брат му го изненадваше отново. Мислеше, че Дийн би направил всичко освен опит да спаси демон. Какво пропукаше в картинката? За съжаление нямаха време за това.
- Може ли да се върнем към кутийката моля? - обърна се към Руби той. - Кучката да се оправя.
Дийн се приближи до него бавно, вдигна главата си и Сам можеше да се закълне, че усещаше иглички от студения му поглед.
- Нямаш идея нали? Въпреки разказите ми не можеш да си представиш на какво ще я подложат и то за какво защото не успя да ме съблазни. Не го пожелавам и на най - големия си враг Сами! А тя дори не беше враг тя беше марионетка. Марионетка чийто вътрешности сега ще ги вадят бавно ще белят кожата й, ще я горят отново и отново всеки ден докато я превърнат в чудовище. Чудовище което да пратят след нас с вкоренена омраза и гняв. Тя ще е убедена, че ние сме виновни, че ние сме тези заради които е наказана. Никога не говори повече така НИКОГА, Сами чуваш ли ме!
Сам мълчеше. Не знаеше какво да каже. Нямаше преживяванията на Дийн неговите спомени. Нямаше какво да каже за да облекчи напрежението затова просто кимна и се обърна към Руби:
- Е имаш ли идея кой може да помогне да разберем какво пише?
- Дай да видя - Руби се приближи и вдигна капака на кутийката.

Сам имаше чувството, че отваря кутията на Пандора .... но дори по лошо.
За негова изненада, ниЩо не се случи. Погледна вътре и очите му се окориха от изненада ....
- Но тя е празна!!! Как е възможно?????????
- Не Сам- каза Руби нервно-  не е празна, дори напротив. Много по- пълна е отколкото можеш да си представиш.
- Не виждам ниЩо ..... Къде по дяволите е ..
И тогава го видя .... малкото черно листче, което Руби извади и започена да разгъва.
- Дийн !!! - Сам се опита да привлече вниманието му. Макар и това което вършеха да беше жизнено важно, Сам видя че мислите на брат му са далеч от мястот където бяха.
"Дали Кас не може да помогне?" се питаше Дийн ....

хаххахх защо така, аз така му се радвах на "А сега отидете да се измиете и да се подготвите за оргията"  hahaha Как го бяха измислили само Simple Smile

не знам, може би ми беше прекалено хипи ... .А такива типове от над 10 години вече, като ги видя и плюя и бягам ....

# 53
  • Велико Търново
 Hug

# 54
"Дали Кас не може да помогне?", питаше се Дийн.

- Кажи, Дийн? Какво има?

Кас се беше материализирал до него и наблюдаваше замислената му физиономия.

# 55
За следващата година, всъщност за всички следващи години, искам да се вселявам, само от време на време, в невероятното ‘тяло’ на прочутата си съименничка. Не искам много, нали?

Зак Ефрон, класация... Блякс Sick !

Злате,
Желая бързо оздравяване на малката Hug !

[…] Импалка даста слушах за тебе добре си се завърнала,след новата година започваме опознаването на пишеште Wink Peace […]

О, изненадана съм, че въпреки това имаш такова желание Laughing .

Аморе,
Защо да не трябва да те споменаваме в комбинация със Сам? Значи не мога да предложа да дойдем със Сами, да те качи в мен... И после Сам и Ина... Като не искаш – не искаш, няма Whistling .

# 56
  • # супернатурална #

Joy Joy Joy
Поставил закрилнически ръка върху коляното му  Laughing

# 57

Joy Joy Joy

Joy hahaha newsm10 newsm65

Момичета ние пак заминаваме по родните краища!
Пожелавам ви весело посрещане на новата година!

# 58
Инче, ти хубаво го къташ Сам само за себе си, ама питаш ли ме как ми омекват коленцата, като се включиш на чата и този твой автар

ми каже: "Как си мило, оздравя ли"  Heart Eyes Heart Eyes

Галче,
Нали знаеш какво/кого гледа така в този кадър - цък Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil .

Mupka, Hug

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 19:20 от Impala

# 59

Joy Joy Joy

- Кас, имаме си работа с кутийка.
- Не можете да я отворите ли?
- Не, - отрече Сам, - отворихме я.
- Тогава?
- Има черна хартийка?
- Мислих, че може да четете. - Кас ги огледа объркан.
Дийн го погледна с умора в погледа.

Съжалявам, но просто ми е нещо лигаво. Напълно може да ме пренебрегнете и да се върнете в сериозния тон.

Общи условия

Активация на акаунт