SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 38 003
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • # супернатурална #
Никакво пренебрегване, и на мен ми се лигави  Laughing

- Кас, имаме си работа с кутийка?
- Не можете да я отворите ли?
- Не, - отрече Сам, - отворихме я.
- Тогава?
- Има черна хартийка?
- Мислих, че може да четете. - Кас ги огледа объркан.
Дийн го погледна с умора в погледа.

-Не и на скапан староарабски, пърхат умник такъв.
-Да, направо ми е приоритет да се размотавам с вас двамата и да превеждам всяка една глупост, която тази черноока палавница открие. Та по темата, ти отново ли си с нея, Сам? Да не би да си решил да се жениш за нея?

Галче,
Нали знаеш какво/кого гледа така в този кадър - цък Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil .

Знам, знам  Tired Но все пак и аз съм там, скрита зад широките плещи на Дийн.Не ме гледа в очите, защото са свенливо сведени надолу.  Blush
Мирка, лек път и намирай по малко време и за нас  Hug

# 61
Joy Joy Joy
Mir, ти ме разби с това "Не можете да я отворите ли?" Все едно наистина объркания Кас го казва! hahaha Историята започва да става много драматично-забавно-интересна. Wink

-Не и на скапан староарабски, пърхат умник такъв.
-Да, направо ми е приоритет да се размотавам с вас двамата и да превеждам всяка една глупост, която тази черноока палавница открие. Та по темата, ти отново ли си с нея, Сам? Да не би да си решил да се жениш за нея?

- В някой друг живот, може би! - извъртя очи Сам, леко раздразнен.
- Ауч! Каква обида за честолюбието ми! - побърза да се намеси и Руби - Един ангел да изказва предположението, че бих се омъжила за човек! Пък било то и някой от Уинчестърови!
- Хораа - обади се и Дийн - дърпате се като някакви сърдити деца, а имаме работа за вършене. По темата: Кас, можеш ли да кажеш нещо за писанието от кутията?

# 62
  • Разпиляна във въображението
Руби ги огледа и каза замислена:
- Прекалено много тестостерон около тази кутийка.
- Топло ли ти стана, демонке?
- Не, а на вас?
- На мен ми е леко топло, след като го споменахте. Мисля да си съблека шлифера.

- Крайно време е, Кас.
Ангелът не очакваше нова покана и се съблече.

- Леле, не се спираш - подсмихна се Дийн. После сбърчи устни и взе решение.

- Остава и аз да го направя - подсмихна се Сам.
- А черната хартийка? - попита Руби.
- Съблечи се и ти и може и да се заемем с нея.

# 63
Мир, пак ми скри шапката! Joy Joy Joy Ще има да се хиля цяла седмица! hahaha hahaha

# 64
Вляза ли в серия - край. Съжалявам.

# 65
 Joy Joy Joy
Тази черна кутийка започна да ми напомня нещо Whistling , ноооо... Хайде няма да прекалявам, този път.

# 66
  • # супернатурална #

- Съблечи се и ти и може и да се заемем с нея.

-Не и преди да се заемеш с мен

-Kac, направи нещо!

-Какво например?!
-Знам ли, да доведеш Стела, или...Мириел  Rolling Eyes

# 67
.... или Дейна, ако Мириел е заета да прави Новогодишна баница с късмети. - с надежда в погледа каза Дийн. Blush

# 68
  • # супернатурална #
-А не щеш ли да запълня цяла Маракана с кандидатки, а после да ги пратя да се изкъпят преди оргията. Хм, това не е лоша идея, къде ли съм я чувал?

Май по телевизията, в един документален филм за разносвач на пица.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 20:25 от Г. Краули

# 69

- Оооо, Мириел. Става. Тя винаги ме оставя жив, докато утрепва Сами. Но, сърцето ми е голямо, така че...

Момичета, елате. Имаме нужда от помощ да разчетем една хартийка. Имате ли идеи какво може да пише там?

# 70
Ето една анкетка (по-скоро списък), чийто водещи позиции със сигурност ще харесате  Mr. Green Heart Eyes
http://www.imdb.com/list/IsGzYzG9RtM/

# 71
Aз заместих Дейна на Пампорово  Grinning  Ако нещо не успея да се включа, от сега ви пожелавам да изпратите подобаващо старата година  Hug  Нетът никакъв го няма  Sad

Иначе в добра серия сте се вкарали  Joy    Долу шлифера на Кас  Mr. Green   Какво може да пише на черната хартийка? По дяволите, идея си нямам  Grinning

А по отношение на това, в което мога да се включа - всичко сте изброили - чашки, микрофони и т.н. Освен да съм някоя ризка или черен тишърт  Heart Eyes  или очила  Heart Eyes 

Аайде, останете със здраве и довършете историята  Praynig

# 72
  • # супернатурална #
Хе-хе, Сонче, доволни сме от анкетата (списъка) Само догодина 1 и 2 да си сменят местата  Laughing
Люс, приятно прекарване, и ако срещнеш моя ски-инструктор хич не го пробвай на ските, Импалка каза, че не става. Виж там, в какво е по-добър-дай му сняг да чисти или нещо друго. Гледай само да е по черен тишърт:

# 73
Цитат
Изтормози ме тази снимка #Cussing out , докато намерих оригиналната Crazy ...

И докато търсих, открих компромат срещу мен Mr. Green .

lili,
Инструкторът си е много добър, стига да му откриеш правилното приложение Wink . Ако случайно не успееш от раз, в което силно се съмнявам, питай ме, ще ти подскажа Mr. Green .

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 00:22 от Impala

# 74
Оххх, аз докато се прибера и докато изляза от кухнята ...... Викам, че тук ще е предновогодишно, разказа ще сте го завършели, ама на ..... йок ..... Размятате Кас и ски инструктори ....
Днес Галето ми напомни една друга игра .... но ще ви я кажа след Нова Година, че сега хич няма да я отбележите, а на тез от вас които сте гледали всички сезони, мисля ще ви е интересна .... (да видим коя е най върлата фенка  Twisted Evil).

П.П. Добро утро мили мои,
1º и най важно за деня ... кафето

2º сладкишите

и 3º ..... Тъй като в момента работя ( #Cussing out) и по късно ще изчезвам да празнувам от рано рано  Drunk Tada искам да ви пожелая, весело посрещане на Новата Година. Нека тя ви донесе здраве на вас и семействата ви. Много приятни емоции и да бъде много благодатна.

Наздраве от мен и ще се видим до година.

Обичам ви  Hug

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 09:48 от bichito

Общи условия

Активация на акаунт