SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 778
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Стиче, честит имен ден! Бъди здрава и щастлива!  Hug

# 661
  • # супернатурална #
Честит имен ден на Стичето! Цък!   bouquet

И другата именичка да не се спотайва Whistling
Цък, Дейна   bouquet

Не станаха много сполучливи, но се надявам да ви зарадват!

# 662
Здравейте!
Стиче, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името! Щастие и радост да цъфтят в градинката ти!  Hug
Това е моят подарък да теб.  Hug

По темата за седмия сезон - както и да го извъртят, пак ще го гледам, стига изобщо да го направят. Щото нова конкуренция се задава за нашия сериал. От FOX са решили да прехвърлят Fringe в петък по времето, когато дават СПН. Вярно, че супернатуралните фенове са железни, но шоуто все пак може да загуби част от зрителите си.
Източник - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/01/fringe-vs-supern … at-cw-series.html

Импалка, благодарско за спойлера!   bouquet Вярно, че не кой знае какво, но поне е ясно, че пак ще видим добричкия, чувствителен Сами  Grinning

# 663

Бъдете живи и здрави и много Щастливи   bouquet Hug Hug

Дейна, това не можах да не ти го подаря малки ои скромно, направено с мнооого желание (нали сега това ми е новата страст)
  Embarassed

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 12:42 от bichito

# 664
  • В средата на времето
Stitch , Dana честит ви имен ден! Пожелавам и на двете ви да получите това, което най-много желаете. Да сте живи и здрави! Hug

Цветенце за Stitch  Hug

Цветенце за Dana  Hug

# 665
  • КиТ
Мирка страхотно клипче  bouquet smile3501 smile3501 smile3501 smile3501, невероятно наистина,много добре се справяш! Peace

Стиче,Дейна честит имен ден

plami,
Те добре ме търсят, но дано не ме намерят, че толкова мъничка ще имам голееееми проблеми, ако мЪ разбираш правилно Laughing .

Хахха,разбрахте аз Mr. Green Crazy Peace

# 666
Честит имен ден, Dana Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

ГАЛЧЕ, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Новият ти аватар е жесток! Жесток!!! Най-хубавият досега - не че другите са били лоши, разбира се, но този е ллеле...
За теб: цък!

Знам че е редно първо Dana да благодари за подаръка от bichito, но не мога да се сдържа Blush : много ми хареса Диййн/Дженсън като 'о, ма шер женерал/гладиатОр'. Благодаря   bouquet .

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 14:40 от Impala

# 667
Stitch, Dana  да сте живи и здрави!

Moмичета нистина ви благодаря за хубавите думи и страшно се радвам, че клипа ви е харесал.  Hug Hug Hug

ПП-Люска благодаря ти за синиеоко-синият подарък с панделката, ще си го разпаковам внимателно  Flutter Laughing

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 15:32 от Mupka

# 668
  • гр. София
  remybussi Бичито, ще да деш ли тон за песен или вече ти писна до немай къде от мен Blush

# 669
  remybussi Бичито, ще да деш ли тон за песен или вече ти писна до немай къде от мен Blush

Мила, нали знаеш, че съм винаги готова ....  Hug Hug Hug Само да помисля секундичка .... Ако имаш идея давай я .... Ти подхвърляш , аз поемам  Peace

# 670
Мирка, и на мен много ми хареса клипчето! Майсторка си!  Hug

Не съм много сигурна, щото хич ме няма по именните дни, ама Дейна май не празнува днес  newsm78. Дейна, ако съм в грешка - извинявай  Hug! Да си жива и здрава! Ето ти един подарък за грешката, и още един за празника.

# 671

Епизод 3

Жегата бе непоносима. Имаха чувството, че изгарят и само лекият морски бриз ги спасяваше от време на време. Но въпреки това, лежаха на брега без да мърдат. Шума на вълните галеше слуха им, а гледката на безкрайния океан, им действаше като успокоително. Само група чайки се обаждаха от време на време.
Искаше им се това да продължи вечно ..... Спокойствието което усещаха, сладостта от нищото ... бе нещо за което мечтаеха отдавна.

Ето ... вие сте ..  Whistling

# 672
  • # супернатурална #

Не съм много сигурна, щото хич ме няма по именните дни, ама Дейна май не празнува днес  

Може и аз да греша и да не празнува днес, ама и така да е, няма да си искаме подаръците обратно  Laughing

Мирка, ама ти ли го прави клипа? Уау, аз не бях разбрала  Blush Поздрав с един хубав Миша:

Импалко, това, дето си ми го цъкнала  Heart Eyes , няма да казвам по какъв начин ми се свърза с артара, направо едни картинки, едни чудесии  Laughing Радвам се, че ти харесва  Hug

# 673
Ако иска, може да празнува Дейнито  Grinning  Покрай нейните подаръци, аз си заделих някой и друг Сам  Mr. Green  

А Мирка е скромна, но и много талантлива  Peace

бичи, това ми звучи леко като слаш начало  Mr. Green

# 674
Мирка, отдавна съм ти казала, че ще минеш Биел...

Страхотна си! И ставаш все по-добра и по-добра... усещам помощ от хммм горе...

Абе ще ти се сбъдния новогодишният късмет това е ясно...

аз продължавам с лафовете...

Боби, показвайки картина от ренесанса: Това е Михаил. Най-силното копеле, което имат.
Дийн поглежда рисунката: Бъзикаш ли се? Силен, този? Прилича на Кейт Бланшет!

Общи условия

Активация на акаунт