ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 76 375
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Miami
И аз в крайна сметка си взех Екстрийма на Герлен, но се наградих и с пудрата...

Ами аз по съвет на Ета ги погледнах, допадна ми повече Голд Компак, в черната опаковка. Досега не съм ползвала пудра за да сравнявам, но много добре запечатва, не стои на прашинки, което по принцип много ме дразни, мирише много приятно на рози. Сега я слагам съвсем леко върху ФДТ, щото не мога да й се нарадвам  Grinning, налято ще я пробвам самостоятелно и аз.

А коя е пудрата? http://bg.strawberrynet.com/makeup/guerlain/parure-gold-rejuvena … den/96006/#DETAIL тази ли?

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 10:48 от Кори

# 181
Точно тази. Много добра. Heart Eyes

# 182
  • Miami
Благодаря, densi   bouquet
Само един въпрос - понеже не съм ползвала пудра до сега, как точно се слага тя? В смисъл след крема за лице нещо друго насася ли се или може направо пудрата?

# 183
  • София
Ревлон са пуснали нов фдт http://www.revlon.com/en/Revlon-Home/Products/Face/Foundation/NE … mpact-Makeup.aspx не знам дали някой вече го е пробвал, но ще чакам отзиви за него! Много исках да си взема първата версия (с помпичката), но никой цвят не ми пасна добре, за това се надявам на този  Mr. Green

# 184
  • Torino,IT
Чак днес ми се отдаде възможност да отида до някой магазин и да пробвам универсалната пудра на Шанел и от там ми казаха, че от 2-3 години била спряна от производство  Tired
...и сега съм в търсене на пудра...моля помагайте  Confused ... покривна, матираща...

В една друга тема прочетох как и Сити блока на Клиник бил спрян от производство newsm78
Ако става дума за универсалната финиш пудра на Шанел, си я взех преди 3 седмици и никой нищо подобно не ми е казвал, има я заредена в солидно количество в цялата цветова гама, вярно не съм я купила в Бг, но ако беше спряна от производство от 2, 3 години едва ли щях да я намеря.
Струва ми се странен този нов подход към клиентите в Бг че са спрени от производство продукти, които по незнайно каква причина не се внасят newsm78

# 185
Благодаря, densi   bouquet
Само един въпрос - понеже не съм ползвала пудра до сега, как точно се слага тя? В смисъл след крема за лице нещо друго насася ли се или може направо пудрата?
Зависи аз слагам върху крема. Не ползвам фон дьо тен, защото нямам нужда и не харесвам. Повечето момичета използват обаче.
Щом нямаш база за сравнение обаче пробвай и други пудри, защото тази е супер скъпа 126 лв. и не се знае дали ще ти хареса ефекта.

# 186
  • Варна
Lindita, странно е да...но ще я потърся и в други магазини  Tired

# 187
  • Miami
Благодаря, densi   bouquet

# 188
Здравейте,
вие кога слагате бронзиращата пудра? Преди или след ружа?  newsm78 Защото за обикновената е ясно, че трябва преди ружа, но бронзиращата все пак трябва да изпъква.

# 189
Здравейте,
вие кога слагате бронзиращата пудра? Преди или след ружа?  newsm78 Защото за обикновената е ясно, че трябва преди ружа, но бронзиращата все пак трябва да изпъква.

За мен бронзиращата пудра играе ролята на руж...Първо нанасям на скулите,после на клепачите и след това какворо е останало по четката разнасям по цялото лице Peace

# 190
Здравейте,

За мен бронзиращата пудра играе ролята на руж...Първо нанасям на скулите,после на клепачите и след това какворо е останало по четката разнасям по цялото лице Peace
И аз си мислих нещо такова Simple Smile Значи ще трябва да избирам дали да е розов руж или бронзираща пудра Simple Smile Peace

# 191
Здравейте,

и аз така  Peace

# 192
  • Варна
Може ли да ми препоръчате марка трансперентна пудра(прозрачна мисля,че се пишеше) и матираща едновременно,защото успях да \"счупя\" моята.Попринцип ползвам рядко пудра и искам като взема една да знам какво вземам.

# 193
прахообразната на Клиник

# 194
  • София/Бургас
Момичета,
моля Ви дайте отзиви за този ф.д.т.-ен - http://beautycosmetic.biz/seventeen-seventeen-dalgotraen-fon-dio … n-uv15-p-902.html
Нещо съм в настроение да експериментирам, а това е марка, която не съм ползвала много.

Предварително благодаря!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт