ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 619
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,мили дами  Hug
попаднах на един продукт на Гош,води се пак някаква база за грим,но намирам много малко информация за него,тъй като е нов.И понеже се чудя дали да си взема базата на Гош,която всички я знаят или да пробвам тази,исках първо да попитам дали някоя от вас я е пробвала и по-добра ли е от старата?
Ето и линк за да видите за какво става въпрос http://www.gosh.dk/Default.html#/Default.aspx?ID=359&ProductID=PROD40

По си ми харесва на мен безцветната силиконова база...и това не е лошо,ама онази ми по харесва.
Може би за хора с по дълбоки линии и бръчици ще е добре,защото се води и филър запълващ неостатъците на кожата Peace

# 586
Още един новобранец в темата!
Като по прегледах темата няколко страници назад и видях, че сте наясно с нещата и реших да помоля за съвет.  Praynig Кожата ми е с много, много разширени пори по цялото лице. До сега ползвах дълготрайният ф.д.т  на Ейвън и горе долу се чувствах добре, т.е. бях в майчински и колко съм го ползвала.... Whistling Но сега като се върнах на работа и си създавам някакъв комплекс. Ще ми препоръчате ли как да замажа проблема без да приличам на театрален смешник  Praynig

# 587
  • в белята
Имам въпрос за Double wear light - ставали за мазна кожа ,покривен ли е ,че мойта кожа има червен отенък  ( приличам на изгоряла от слънцето германка)?
Спешно ми трябва нов ФДТ ,който да издържи цяла сватба без да лъсна на втория час ,някакви предложения?
П.С. досега съм ползвала Парюр и на Виши и не съм доволна.

# 588
Аз искам да попитам някой дали има наблюдения за някакви бронзови перли, освен тези на Ейвън или Орифлейм или Герлен....гледах едни на Артдеко, дали ще са хубави?  newsm78 Hug

# 589
  • Бургас
На Art Deco ползвам сенки и база за сенки доволна мисля ,че имат качествени неща като цяло.

# 590
  • София
И аз искам да ви помоля за отзиви за Lancome Teint Idole Ultra. Издържлив ли е, покривен ли е, с какъв финиш е?  Praynig

# 591
  • Варна
Здравейте момичета! От доста време чета темата и съм ви безкрайно благодарна за компетентните мнения. Имам нормална към суха кожа. Моля ви за съвет дали съм направила правилен избор?
Основа - Сити блок 25 на Клиник
ФДТ - Анти блемиш на Клиник
Парюр Кристъл Пърлс 20 на Герлен

# 592
Имам въпрос за Double wear light - ставали за мазна кожа ,покривен ли е ,че мойта кожа има червен отенък  ( приличам на изгоряла от слънцето германка)?
Спешно ми трябва нов ФДТ ,който да издържи цяла сватба без да лъсна на втория час ,някакви предложения?
П.С. досега съм ползвала Парюр и на Виши и не съм доволна.

Не, не, прекалено е лек за твоите изисквания. Ориентирай се към обикновената му версия и проблем няма да имаш, железен е. Комбинирай с основа  първо, остави ФДТ да попие няколко минути  и завърши с лека прахообразна пудра, най-добре безцветна. Изчакай пак минутка и напръскай лицето леко със термална вода (или ако имаш спрей бутилчица, с обикновена вода, не е съществена разликата). Водата ще го запечата и ще отнеме от пудрения вид, т.е. хем ще е супер траен, хем ще изглежда по-естествено, но трябва да е много фин спрея. Ще издържи почти на 100%, освен ако не си на много горещо и има силно слънце, тогава по-добре ФДТ на Шисейдо, с фактора в синьото бутилче.

# 593
# 594
  • Варна
Някой да има вече отзиви за това

Много ли лъщи, наистина ли придава на лицето сияен тен, подходящ ли е за цяло лице или само за скули .... такива неща Simple Smile

Към чужбинските дами ми е въпроса   bouquet

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 22:13 от mari6a

# 595
Здравейте момичета! От доста време чета темата и съм ви безкрайно благодарна за компетентните мнения. Имам нормална към суха кожа. Моля ви за съвет дали съм направила правилен избор?
Основа - Сити блок 25 на Клиник
ФДТ - Анти блемиш на Клиник
Парюр Кристъл Пърлс 20 на Герлен

Аз съм с мазна, чувствителна кожа и слагам основа сенсибио на биодерма, стъпка 2и 3 съвпадат и съм много доволна, за суха кожа незнам как ще е

# 596
  • София
Момичета, слагате ли нещо върху клепачите, преди да нанесете сенките?
Същата основа като за останалата част на лицето ли или си има специални?
Гледам клипчета за гримиране и всички слагат нещо..  Thinking нещо като ФДТ, има си цвят...

# 597
  • Варна
Аз слагама базата на АртДеко.

# 598
Aз си купих основа на Герлен -Метеорити,още не съм я пробвала  Peace

# 599
Ползвам на NYX базите за сенки. Имам две - едната е в телесен цвят за матови цветове и една перлена - за перлени и искрящи нюанси. Определено съм много доволна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт