ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 641
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък си търся минерален/антибактериален фон дьо тен и пудра. Някакви да препоръчате освен Манхатън?  bouquet Hug

# 571
Момичета, какво мислите за този фон дьо тен Maybelline Affinitone 24h
Аз съм очарована! Лек и приятен при нанасяне. С фактор. Прави кожата ми перфектна, подобен е на Виши. Икономичен е - от както го купих само него ползвам и съм изхабила много малко от шишенцето.  Имаше промоция - подариха ми глос и се сдобих с 2 неща за 12 лв, повече от добре, мисля Grinning
  Аз не съм впечатлена от Афинитон 24ч - много нетраен е, още на обяд лъсвам, следобяд цвета вече е друг /нормално за повечето фондьотени/, а и покритието не е кой знае какво.  Rolling Eyes Да не говорим, че цветовете са ужасно тъмни, както някой вече беше писал.
  Мисля да се ориентирам към минерален фдт и пудра,  понеже са подходящи за проблемна и лесно раздразнима кожа и ще ви следя.   bouquet

П.П. Манхатъна /антибактериален/ много ми запушва порите и става нещо страшно. Доста е тежък. А минерален не знам дали имат, но не искам повече нищо от Манхатън.

# 572
Аз пък си търся минерален/антибактериален фон дьо тен и пудра. Някакви да препоръчате освен Манхатън?  bouquet Hug

На Буржоа ФДТ-мус - много е лекичък и прави кожата съвършена (но ако имаш пъпчици внимавай, че малко се събира там)

# 573
Може ли някой да ми сравни 18-часовия на МАК, Анти-блемиш и този с 30 фактор на Шисейдо. ИНтересува ме покривност, комедонност, издържливост и матиране? Кой от трите бихте си взели?

# 574

На Буржоа ФДТ-мус - много е лекичък и прави кожата съвършена (но ако имаш пъпчици внимавай, че малко се събира там)
ами проблемна ми е кожата, да  Sad

# 575

ами проблемна ми е кожата, да  Sad
Този ФДТ има ли фактор

# 576
# 577
Някой има ли преки впечатления от ФТ на Ларош Позе=кожата ми е нормална към смесена, зимата по суха, Искам да е за над 30 год и да има някакъв СПА за лятото и да седи като невидим воал Laughing
По възможност хипоалергияен или за чуствителна кожа също newsm78

# 578
  • София
Ако имаш предвид Toleriane на La Roche Posay, ползвала съм го. Има SPF 25, но той не е от типа невидим воал. Доста сериозна покривност има, тъй като съдържа 2 пъти повече пигменти от обикновените фдт. Иначе е добър избор за чувствителна кожа. Няма обаче кой знае какъв избор на цветове, произвеждат се 6, а у нас се внасят 4.

# 579
Тогава дайте моля идея за друг ФДТ, който да покрива критериите ми newsm78  bouquet

# 580
Вчера питах в една аптека за новия фдт на Ла рош и ми казаха,че бил занчително по-лек.

# 581
  • София
Вчера питах в една аптека за новия фдт на Ла рош и ми казаха,че бил занчително по-лек.
Има ли го вече по аптеките?

# 582
  • Пловдив
Здравейте! Вчера си взех фон дьо ден на Ревлон, но сега като нанесох цвета ми е много по-тъмен. А уж в магазина ми се видя моят цвят. Сега ако го смеся с друг по-светъл дали ще се получи или направо да си взимам нов. Не мога да го сменя, тъй като го отворих...

# 583
  • Перник
Здравейте,мили дами  Hug
попаднах на един продукт на Гош,води се пак някаква база за грим,но намирам много малко информация за него,тъй като е нов.И понеже се чудя дали да си взема базата на Гош,която всички я знаят или да пробвам тази,исках първо да попитам дали някоя от вас я е пробвала и по-добра ли е от старата?
Ето и линк за да видите за какво става въпрос http://www.gosh.dk/Default.html#/Default.aspx?ID=359&ProductID=PROD40

# 584
Има го,да. Peace

Общи условия

Активация на акаунт