ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 647
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Връщам се ,че забравих да се оплача Crossing Arms от коректора на Лореал,Touch magic,пак ,че не го купих ooooh!
Значи,много ми е сух,направо с трудност го размазвах,събира се в гънките и то доста грозно,образува някакви линии,които не ги имам и не е траен изобщо,озарява зоната,но само това не ми е достатъчно.
Досега ползвах на Авен и беше много по=добър,но сега нещо не го откривам по аптеките Sad

# 556
уф, а кои марки имат антибактериални фон дьо тени и пудри, само Манхатън ли? Нещо не откривам други  ooooh! Thinking newsm78

# 557
Здравейте момичета, искам да попитам как го правите това база, фдт, пудра? Не става ли прекалено напластено? Аз до скоро не ползвах нищо, но през пролетта ми излизат лунички и петънца, а харесвам съвършения равен тен, слагам дневен крем с UV филтри и ф.д.т.
Преди време това вършеше чудна работа, но годинките си казват думата Blush на 37 съм и кожата ми е малко по-суха. Напоследък изобщо не се харесвам гримирана #Cussing out ф.д.т ми се струва като маска / смених няколко... все тая/ и излизам само по крем...и дрехи де  Wink

Бих ти препоръчала тонирания овлажнител с диня на Korres - има много добро покритие за тониран крем, а освен това е с висок слънцезащитен фактор spf 30. Моят единствен проблем с него е, че лъсвам много бързо, но моята кожа е мазна по принцип.

# 558
Биодерма също имат тониран крем с 50 фактор, много добре покрива, но е лепкав и лъсвам с него, а съм със суха кожа.Веледа май и те имаха newsm78

# 559
Момичета,пробвали ли сте новият фон дюо тен на La Roche Posay ?
От предишния бях много доволна като покривност и трайност,а този бил подобрен. Rolling Eyes

Сега като търсих в интернет попданх на http://www.laroche-posay.fr/produits-soins/unifiance/unifiance-f … ide-mat-p873.aspx ,който е точно за мазна кожа,което ми трябв и  на мен,но го няма в бЪлгария. Tired

# 560
Искам да похваля  матиращата  основа на Гримас. Издържа без да лъсне буквално 24ч. и повече. Гримът изглежда все едно сега е нанесен. От Make up pro си я взех. Опитах да сложа линк, но явно го възприема за спам нещо.

# 561
Описане като Grimas » Основа за Make-up Base 60 мл., 609609, това лие, опиши го малко по-подробно моля те   bouquet

# 562
Момичета, какво мислите за този фон дьо тен http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D1%8C … %D0%B5%D0%BD.html

# 563
  • София
Как чак сега откривам тази тема!  Shocked
Веднага поправям грешката и се записвам!

Започнах да чета предните страници и видях,че хвалите една пудра на Guerlain ...
Аз останах много разочарована от тази:

Guerlain Terracotta four seasons for blondes

#Cussing out

Накой друг има ли я? Може ли да споделите впечатления как е при вас?

# 564
Момичета, какво мислите за този фон дьо тен Maybelline Affinitone 24h
Аз съм очарована! Лек и приятен при нанасяне. С фактор. Прави кожата ми перфектна, подобен е на Виши. Икономичен е - от както го купих само него ползвам и съм изхабила много малко от шишенцето.  Имаше промоция - подариха ми глос и се сдобих с 2 неща за 12 лв, повече от добре, мисля Grinning

# 565
  • Пловдив
Момичета, какво мислите за този фон дьо тен Maybelline Affinitone 24h
Аз съм очарована! Лек и приятен при нанасяне. С фактор. Прави кожата ми перфектна, подобен е на Виши. Икономичен е - от както го купих само него ползвам и съм изхабила много малко от шишенцето.  Имаше промоция - подариха ми глос и се сдобих с 2 неща за 12 лв, повече от добре, мисля Grinning
И аз се загледах по този...мисля да си го взема, сега съм с Revon Color stay, номер 070, харесва ми, но има какво още да се желае.

# 566
  • София

Започнах да чета предните страници и видях,че хвалите една пудра на Guerlain ...

#Cussing out

Това не е пудра, а бронзант - ползва се за контуриране на лицето - т.е. не се нанася на цялото лице (като пудра) а само за да създаде светлосенки (напр. да извае скули)...ох, ама и аз как обяснявам - сама не се разбрах  ooooh!

# 567
  • София

#Cussing out

Това не е пудра, а бронзант - ползва се за контуриране на лицето - т.е. не се нанася на цялото лице (като пудра) а само за да създаде светлосенки (напр. да извае скули)...ох, ама и аз как обяснявам - сама не се разбрах  ooooh!

И аз това заподозрях, да ти кажа!  hahaha
Като не е пудра, да не пишат на него "пудра".
Наклепах се като палячо!  Crazy Joy
Мерси все пак, сега вече със сигурност знам,че НЕ Е пудра.    bouquet

# 568
  • София
Като се сетя аз как се бях украсила преди години-като некъпано цигане  Mr. Green
 Hug

# 569
Аз си взех базата на Кларинс, но нещо не съм доволна  Naughty
Кожата ми е смесена, първо слагам клем, след това база, фон дьо тен и безцветна пудра, без която лъсвам след има няма два часа, а за лятото ми се иска да не се клепота с толкова много неща  Crazy Моля, препоръчайте нещо

Общи условия

Активация на акаунт