ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 671
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Някой знае ли старите Мейбълин Афинитон (тези в тубичките) номер 18 Natural Rose на кой от новите Афинитон (в шишенце) отговаря?

# 541
Благодаря  на всички за мненията  bouquet,за Even better се отказвам май Thinking,ще да е някой друг ,но трябва да се пробва първо наистина Peace

# 542
здравейте, препоръчайте ми някоя хубава основа за грим,искам да си взема някоя но нз каква,исках зелена да си взема но така и не намерих във стара загора и сега се чудя каква друга да си купя,помогнете ми ако е вазможно Rolling Eyes

# 543
Привет момичета ,имате ли впечатления от GUERLAIN COMPACT FOUNDATION WITH CRYSTAL PEARLS -лесно ли се разнася,как е като покривност?!

# 544
silvanapei  аз го ползвам, само че го слагам като пудра, над фдт, ами като покривност го определям като средна към висока, но самостоятелно не съм го слагала, прави много мека кожата и много добре ми изравнява тена

# 545
С какъв фдт си?

# 546
Ами клиник анти блемиш, с мазна кожа съм с малко петънца червенени от стари пъпчици, и тук таме ми се появява някоя нова

# 547
уф, а кои марки имат антибактериални фон дьо тени и пудри, само Манхатън ли? Нещо не откривам други  ooooh! Thinking newsm78

# 548
Момичета, искам да си взема фдт на Клиник анти блемиш, НО  живея в малък град и няма къде да го пробвам тук  Crossing Arms По описание е точно това, което търся и смятам да действам на принципа проба-грешка ( поръчка от интернет). Обаче много се чудя дали става за лятото, а и кой номер да си поръчам - кожата ми е светла, но не много. Дори и да ми е малко по-тъмен не е проблем тъй като идва лято, само не искам да ми розовее. Мисля , че 03 FRESH NEUTRAL (MF) ще е ок newsm78  Сега ползвам  фдт на La roche Toleriane(цвета е 11 - Light beige), но посвършва, а и искам да разнообразя. Така, че момичета ще ви бъда благодарна ако споделите впечатления от него   bouquet

# 549
Въпреки повечето отрицателни мнения за фдт на Клиник Even Better spf 15,реших да го пробвам от чисто лЮбопитство Mr. GreenДадоха ми мостра от Сефора и го тествах няколко дни като се "спогодихме " чудесно.Много ми хареса,лесно се разнася,средно течна консистенция,веднага се слива с кожата,цветът ми пасна идеално,средна покривност дори малко по=малко(на мен ми е добре,защото исках точно тази покривност),издържа ми цял ден без да се размаца или "смъкне",или да стане на петна.Не мазнее ,не лепне,много е лек и приятен на усещане,не чувствам ,че съм с фдт на лицето.
Само да добавя,че след него завършвам с Blended face powder Clinique,страхотна пудра Peace,най=добрата ,която съм ползвала,матира супер,регулира омазняването ,няма гадният брашнян завършек,не се вижда изобщо,а върши такава полезна работа Grinning
Хайде спирам,че.......сори за подробните описания,ама нямах търпение да си кажа впечатленията Crazy

# 550
  • Torino,IT
*MAGNOLIA*, благодаря за подробните обяснения, на мен ми свършва фондьотена и събирам мнения за нещо леко за лятото, което може и да не матира, защото и аз завършвам с пудра, но ако и матира малко ще е супер.
Спряла съм се засега на фондьтените на Гуерлейн, но твоят също ми хареса по описанието ти.
Какъв цвят си взе и каква ти е кожата на лицето, мойта е комбинирана, в Т зоната е мазна и ако не матирам, лъщи ужасно.

# 551
Момичета, искам да си взема фдт на Клиник анти блемиш, НО  живея в малък град и няма къде да го пробвам тук  Crossing Arms По описание е точно това, което търся и смятам да действам на принципа проба-грешка ( поръчка от интернет). Обаче много се чудя дали става за лятото, а и кой номер да си поръчам - кожата ми е светла, но не много. Дори и да ми е малко по-тъмен не е проблем тъй като идва лято, само не искам да ми розовее. Мисля , че 03 FRESH NEUTRAL (MF) ще е ок newsm78  Сега ползвам  фдт на La roche Toleriane(цвета е 11 - Light beige), но посвършва, а и искам да разнообразя. Така, че момичета ще ви бъда благодарна ако споделите впечатления от него   bouquet

Щом ползваш 11 на Ларош, от Клиника - 02 като номер. Имам и двата, съвпадат си като цветове. Лятото винаги може да потъмниш с малко прахообразен бронзант или пудра в по-тъмен тон, ако се наложи  Peace

# 552
Здравейте момичета, искам да попитам как го правите това база, фдт, пудра? Не става ли прекалено напластено? Аз до скоро не ползвах нищо, но през пролетта ми излизат лунички и петънца, а харесвам съвършения равен тен, слагам дневен крем с UV филтри и ф.д.т.
Преди време това вършеше чудна работа, но годинките си казват думата Blush на 37 съм и кожата ми е малко по-суха. Напоследък изобщо не се харесвам гримирана #Cussing out ф.д.т ми се струва като маска / смених няколко... все тая/ и излизам само по крем...и дрехи де  Wink

# 553
Здравейте момичета, искам да попитам как го правите това база, фдт, пудра? Не става ли прекалено напластено? Аз до скоро не ползвах нищо, но през пролетта ми излизат лунички и петънца, а харесвам съвършения равен тен, слагам дневен крем с UV филтри и ф.д.т.
Преди време това вършеше чудна работа, но годинките си казват думата Blush на 37 съм и кожата ми е малко по-суха. Напоследък изобщо не се харесвам гримирана #Cussing out ф.д.т ми се струва като маска / смених няколко... все тая/ и излизам само по крем...и дрехи де  Wink

Нямам конкретния проблем, но ти препоръчвам да пробваш с нещо като тониран овлажнител. Този тип продукти са със съвсем леко полупрозрачно покритие и изравняват тена като овлажняват. А и така няма да се притесняваш, че си напластила няколко продукта. Сега се сещам май само за Нюкс да имат такива, но може би другите момичета ще помогнат (аз не съм много по Клинк и тем подобни, а мисля, че те също ще имат такива продукти).

# 554
*MAGNOLIA*, благодаря за подробните обяснения, на мен ми свършва фондьотена и събирам мнения за нещо леко за лятото, което може и да не матира, защото и аз завършвам с пудра, но ако и матира малко ще е супер.
Спряла съм се засега на фондьтените на Гуерлейн, но твоят също ми хареса по описанието ти.
Какъв цвят си взе и каква ти е кожата на лицето, мойта е комбинирана, в Т зоната е мазна и ако не матирам, лъщи ужасно.
Lindita,кожата ми е смесена,но клони повече към мазна,всъщност лятото е повече мазна.
В Т зоната се омазнява повечко.
Цветът ми е 05 neutral(MF=N)
Aко ти е възможно първо го пробвай,че нали знаеш..... Wink,на мен от Сефора и ми отсипаха от фдт и ми дадоха затворени пакетчета мостри ,много бяха щедри Mr. Green,ама дали да не би,защото познават сестра ми  Joy

Общи условия

Активация на акаунт