ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 679
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Какво ви е мнението за Севънтийн ФДТ?

# 526
Какво ви е мнението за Севънтийн ФДТ?

Преди време имах фдт на Севънтийн и не беше лош. Средна покривност, издържаше поне 6 часа.

# 527
# 528

За този говоря -гримираха ме с него смесен със коректор на Севънтийн N 1. Получи се страхотен ефект и гримьорката каза, че за лятото е мн подходяща комбинация. Но аз по п-п не съм ползвала досега ФДТ и затова се чудя. Кожата ми е суха и в Т зоната нормална. Сега обаче идва и по топло време и не ми се иска да лъщя newsm78

# 529
Моля за отзиви за този продукт  на Римел :
http://apteka.framar.bg/30020659/%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BB- … 0%BE-%D1%82%D0%B5а %D0%BD-match-perfection-300

# 530
Момичета,някой да е ползвал Clinique Even better spf 15  фдт във вариант смесена към мазна кожа?
Пише,че помага срещу петна и бих искала да го пробвам,стои ли естествено,покривен ли е ,и издържа ли ?

# 531
Здравейте, някой може ли да даде отзив за

Хареса ми. Определено. След като състоянието на кожата ми се подобри и след като не ми хареса Дермабленд на Виши пробвах с този. Миризмата е страхотна. Много лек. Аз нанасям с четка. Средна покривност. С малко количество покривам цялото лице. Светла ми е кожата и ползвам номер 52 - Ванилия. За покриване на "нещицата" или предварително слагам много мъничко от Маскиращ коректор на Ивостийн или после слагам от Дермабленд-а по някоя и друга точица. Кожата ми е нормална към смесена. Запечатвам с пудра задължително. И подновявам поне 2 пъти през деня, особено откакто се стопли. Няма свличане и тена изглежда много избистрен. Взех го този фон дьо тен след като изгледах всички възможни видеота на Лиза Елдрич и след съветите, които тя дава. Но пък имам и още няколко фон дьо тен-а, които ползвам в зависимост от случая.

# 532
  • Варна
*MAGNOLIA*, миналото лято го пробвах, защото е с фактор. Не ми хареса. Стоеше мазен. Някак хлъзгав и лъскав. Нямаше покривност. Моята кожа е смесена, но не мазна. Имам малко капиляри на носа и не ми ги покри.

# 533
*MAGNOLIA*, миналото лято го пробвах, защото е с фактор. Не ми хареса. Стоеше мазен. Някак хлъзгав и лъскав. Нямаше покривност. Моята кожа е смесена, но не мазна. Имам малко капиляри на носа и не ми ги покри.

didaka,значи на твоята смесена кожа ти стоеше мазен и лъщящ,а на моята ,която през лятото повече клони към мазна направо незнам  как ще ми се отрази Rolling Eyes, Whistling
Ако някой друг случайно може да даде мнение ....ще се радвам Grinning

didaka  bouquet

# 534
  • София
Да, имам го Even Better, в цвят Vanilla, но ми е леко тъмен. Нещо Клиник не ги правят добре цветовете, а и рядко ги имат всичките налични в магазините. Аз търсех Porcelain Beige на няколко места и никъде не го открих. Иначе, самият ФДТ наистина лъщи, но това може да се коригира с малко безцветна пудра. Някои ФДТ ми лъсват на челото, а там кожата ми е много далеч от мазна. Явно си е от самите продукти, не от кожата ми. Определено има какво да се желае от Even Better, макар че се води доста добър спрямо останалите на Клиник. Покривността му е средна. Когато имам нужда от висока покривност, ползвам ФДТ с по-висок процент пигменти, какъвто е Toleriane на La Roche Posay, той може да покрие всичко, с много малко количество. Но пак продължавам да смятам, че най-хубавите ФДТ са на Helena Rubinstein.

# 535
Even Better съм го пробвала само...не достатъчно дълго за да определя дали действа с/у петната. Иначе ми хареса като текстура и покритие-кремообразен и плътен. Издържливоста-средна.
Точно по същото време пробвах и Блемиш Солюшън и в него се влюбих,та до сега все него си купувам и не се замислям за друг. Мешам го с разни бази...експериментирам и съм доволна,мога да го направя и матов и лъщяш...и с пудра и без пудра.
Аз за сега съм най доволна от фдт-ените на ЕЛ и Клиник,тези на ХР изобщо не ми допаднаха (за разлика отт спиралите,които за мен са номет 1)...затова е мн.относително и различно за всеки Peace

# 536
  • Варна
*MAGNOLIA*, http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD5562/Makeup/Fou … ations/index.tmpl е много добър. С него съм от години, но няма фактор. За това не омазнява. Стои естествено и е достатъчно покривен. Има много цветове. С бяла кожа съм и съм си избрала 08. Пробвай го на мостра, защото ако кожата ти е по - мазна newsm78 Мисля си, че ще ти пасне. Не ползвам пудра и ми е ОК. В Т - зоната ми матира отлично.

# 537
  • Варна
Аз от този Perfect real изобщо не съм доволна...имам смесена кожа и ми попива до час и оставам с "голо" лице... Tired

# 538

didaka,значи на твоята смесена кожа ти стоеше мазен и лъщящ,а на моята ,която през лятото повече клони към мазна направо незнам  как ще ми се отрази Rolling Eyes, Whistling
Ако някой друг случайно може да даде мнение ....ще се радвам Grinning

didaka  bouquet

И аз съм от недоволните от този фдт - стои ужасно, като маска, не попива, а стои мазен. Въобще не можех да го търпя върху кожата си, много тежък, не забелязах някакво лечебно действие , но аз го ползвах 2-3 пъти. Препоръчвам ти да си вземеш мостра, за тази цена има много по-добри фдт.

# 539
  • Варна
*MAGNOLIA*, пробвай първо, защото всичко е индивидуално. Аз обичам флуидни и дискретни ФДТ, които стоят естествено. Действително моят е лек, но прикрива дефекти добре. Имам зачервявания и ако ФДТ не е покривен не ми върши работа. След нанасяне изглеждаш като без макиаж, но с еднороден тен. Мисля, че това е целта на добрия ФДТ.

Общи условия

Активация на акаунт