Парфюмни размисли и страсти - 90

• 38 980
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Ета,чак сега видях новата снимка в подписа ти,а обикновено винаги поглеждам,защото много се радвам на всички снимки които качваш,прекрасни сте всички Heart Eyes

Галиано ЕДТ е прекрасен парфюм,не посмях да го препоръчам,защото много отрицателни отзиви има за него и явно не на всеки стои добре,но пък аз го харесвам много Heart Eyes

# 721
  • Варна
Простете светотатството ми, но Профумо не можа да ме развълнува, Нищичко не ми трепва. Да, богат е; да, за червен килим е; да, снобът в мен се ласкае да има една миниатюра от 5мл, която никога няма да употреби, или поне не в обозримото бъдеще. Ами отворих го сега, мацнах пестеливо и не - нищо по-различно от първия път, когато се запознах с него. Просто цветен шипър, не ми е модерен, не ме кара да треперя. Не е и стар, прилика с Мицуко никаква не намирам. Класически цветен шипър, т.е. за мен - обикновен. Да ми прости Господ.
CdG2 е единственият от групата, с който не само мога да съжителствам, но и истински да го обичам.

# 722
densi,освен да го пробвам,много клоня настрани последната година ... парфюмно де Mr. Green

Натали,мислиш ли вярно,че съм скрита лимонка,егати готиното ако е така Grinning
Ти нали дълги години си носила този http://www.fragrantica.com/perfume/Clinique/Aromatics-Elixir-371.html
преди два дни точно го пробвах и веднага си казах "строго" CrazyАз шиприте така си ги класифицирам,колкото и елементарно да звучи.Този ми е най-пресен като спомен.Дали да не му дам втори шанс,признавам предубедена бях,че няма да ми хареса и не го "изучих" повече от 5сек.

Други,които вече напълно мога да кажа,че мразя:
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Knowing-548.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Eau-du-Soir-1002.html

А от chypre floral и chypre fruity имам много любови,но не трябва да са с прекалено шипър звучене,защото ми идват амии строги Laughing
Значи Профумо не е за теб почти сигурна съм. И не мисля, че ще заобичаш шиприте щом ти носят усещане за строгост.
Интересно ми е обаче да пробваш Ултравиолет на Пако Рабан и да ми кажеш сега какво мислиш за него. Би ли го направила?

Натали, Култ е магазина в който се продава в България марката Аква ди Парма. Simple Smile

# 723
  • Beyond the Frontiers
Търся съвет харесвам по-тежки парфюми Диор с J'Adore, Армани с Мания, Кавали със Серпентината, Кензо с Flower - твърдо тежки, трайни парфюми. Искам нещо ново, приемам предложения.
Пробвах на Унгаро един, но не е мой тип...мерси

# 724
Търся съвет харесвам по-тежки парфюми Диор с J'Adore, Армани с Мания, Кавали със Серпентината, Кензо с Flower - твърдо тежки, трайни парфюми. Искам нещо ново, приемам предложения.
Пробвах на Унгаро един, но не е мой тип...мерси
Отровите на Диор и Адикт.
Някои от парфюмите на Тиери Мюглер като например Ангела и Уоманити. С Alien ще те приемат добре навсякъде в галактиката където кацнеш Galactic Voyager. Simple Smile
Червеното цвете олио на Кензо, както и Кензо Амур Льо Парфюм.
Някои от парфюмите на Шанел катох Алюр Сеншуъл, Алюр, Коко, Шанел №5 в ЕДП концентрации, както и Класик Готие ЕДТ и ЕДП вариант.
Обичаш ли ванилия, пудреност в парфюмите? Дай още насоки за вкуса си за да са още по -точни предложенията.  Hug  bouquet

# 725
Простете светотатството ми, но Профумо не можа да ме развълнува, Нищичко не ми трепва. ....Да ми прости Господ.
Господ може и да ти прости, ама тук не е сигурно... Joy Hug

# 726
  • Германия
densi,освен да го пробвам,много клоня настрани последната година ... парфюмно де Mr. Green

Натали,мислиш ли вярно,че съм скрита лимонка,егати готиното ако е така Grinning
Ти нали дълги години си носила този http://www.fragrantica.com/perfume/Clinique/Aromatics-Elixir-371.html
преди два дни точно го пробвах и веднага си казах "строго" CrazyАз шиприте така си ги класифицирам,колкото и елементарно да звучи.Този ми е най-пресен като спомен.Дали да не му дам втори шанс,признавам предубедена бях,че няма да ми хареса и не го "изучих" повече от 5сек.

Други,които вече напълно мога да кажа,че мразя:
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Knowing-548.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Eau-du-Soir-1002.html

А от chypre floral и chypre fruity имам много любови,но не трябва да са с прекалено шипър звучене,защото ми идват амии строги Laughing

Не само мисля, ами съм убедена. Как така 5 секунди за Ароматикс Елексира, това е светотаство??! Дават до  7 години тъмничен режим, и то с добър адвокат! Много моля!  Трябва ти спокойна спа атмосфера за да усетиш прелестта. Ей, Атти ще прави такива упражнения, ще чуем за какво става дума. Knowing  е един от най-неприемливите за мен шипри. Има ТУБЕРОЗА! Щях да загина мърцина първият път като го носих. Добре, че едно софийско такси ми го открадна заедно с други прелести. Още щеше да ме трови с присъствието си. Това не е критерий. Дай шанс на Ароматкса още веднъж и пробвай обезателно Кабаре на Гре. Ама обезателно!

Ети, добре си дошла с останалата част от агитката! Чакам ви!

Денси, благодаря за пояснението. Тук Култ магазинна верига или отделен такъв не съм виждала, и реших, че пак съм пробляла нещо важно.

ПП Мимси, ти и Лунната вечер не дооценяваш, така че отказвам да се уплаша! Crossing Arms

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 21:29 от Натали Никол

# 727
Простете светотатството ми, но Профумо не можа да ме развълнува, Нищичко не ми трепва. Да, богат е; да, за червен килим е; да, снобът в мен се ласкае да има една миниатюра от 5мл, която никога няма да употреби, или поне не в обозримото бъдеще. Ами отворих го сега, мацнах пестеливо и не - нищо по-различно от първия път, когато се запознах с него. Просто цветен шипър, не ми е модерен, не ме кара да треперя. Не е и стар, прилика с Мицуко никаква не намирам. Класически цветен шипър, т.е. за мен - обикновен. Да ми прости Господ.
CdG2 е единственият от групата, с който не само мога да съжителствам, но и истински да го обичам.
Ммм ти вярно разлюби силно шиприте. Crazy
Да ни прости Господ греховете, за парфюмите всеки има различни усещания. Praynig

Натали, този е по-хубав от Лунната нощ определно. По-мек и богат е.

# 728
  • Beyond the Frontiers
densi   Laughing Тиери Мюглер с Alien мнооого ми допада, ама цената яко ме удря в джоба. Пако рабан с XS май също е ок.
Обичам леко ориенталски нотки, с риск да ме заклеймят Treselle на Avon е парфюмът, за който мъже са ми правили най-много комплименти. Не обичам толкова сладникави парфюми, Шанел 5 твърдо не, флоралните - Кензо е границата и пак не винаги Summer ми идва в повече.

# 729
Хайде идва нова темааа!Ати нахрани ли менажерията?Мимс на нисък старт съм и чакам.... Winkсвиркане да душкам!Моля имайте милост Praynigче Здравна каса пак не дава пари ,а от там ми идва заплатата.мислите ли че мога да отразя една Герленска идилия на сляпо...?Душих я само на блотер и много ми хареса!Натали имам си вече Романс....благодаря ти,нямаше да се реша да го взема без твоите описания  bouquet

# 730
Galactic Voyager, защо не пробваш Ange ou Demon Givenchy.
Достатъчно тежък и с характер, не е прекалено сладък, нито прекалено флорален  Peace

# 731
densi   Laughing Тиери Мюглер с Alien мнооого ми допада, ама цената яко ме удря в джоба. Пако рабан с XS май също е ок.
Обичам леко ориенталски нотки, с риск да ме заклеймят Treselle на Avon е парфюмът, за който мъже са ми правили най-много комплименти. Не обичам толкова сладникави парфюми, Шанел 5 твърдо не, флоралните - Кензо е границата и пак не винаги Summer ми идва в повече.
Алюр тогава ще ти допадне много, но също е скъп. Sad
Пробвай Класик Готие ЕДТ, тестера може да се намери на добри цени в нета.

# 732
  • Германия

И в двата надушвам ТУБЕРОЗА! Особено в Класик Готие. Буржоазна ТУБЕРОЗА, обаче ТУБЕРОЗА! Знам, че Атти например го харесва, но то сигурно е защото има ТУБЕРОЗА!

# 733
А бе и аз не си падам много по шиприте,изключвам съвременните като CdG2,ама Натали,като те чета и ми иде да си купя 10мл Ароматикс еликсир,ей така да проверя ще оцелея ли при нормално опръскване Laughing щото както съм писала пробвах поне 3 пъти и не,и не,не ме харесва Wink

# 734

И в двата надушвам ТУБЕРОЗА! Особено в Класик Готие. Буржоазна ТУБЕРОЗА, обаче ТУБЕРОЗА! Знам, че Атти например го харесва, но то сигурно е защото има ТУБЕРОЗА!
В Алюр надушваш тубероза? Нееее, добре че не усещам нищо такова. В Класик Готие има малко.
Какво ще правиш ако случайно не харесаш Профумо? Не ми се вярва, но все пак винаги има такава възможност при все, че ние с теб имаме доста различни усещания за ароматите.

Общи условия

Активация на акаунт