Парфюмни размисли и страсти - 90

• 38 981
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
може да има далечна прилика със Сафари, но изобщо не е унисекс  Rolling Eyes
този парфюм дори на мъж тип 'мека китка' не си го представям; и никаква майонеза или пък Митсуко няма в него  Grinning

утре съм с Митсуко, подгответе улиците за евакуация  Twisted Evil

едит: за Профумо иде реч

# 691
Само не с него. Откакто го намайонезихме, ми изстина от сърцето. Някой друг? Стоя с мишка на бутона за поръчка.  Whistling
Далече е от Митсуко колкото са далечни звездите една от друга. Няма сравнение с никой парфюм. Това е аромат, който съдържа в себе си над 300 съставки, което е малко известно, но аз съм виждала на хартия, че го пише след като изразих недоверие. Естествено съставките са пълна тайна. Всяко сравнение с други парфюми е за мен меко казано неуместно. Как се вика " може, но не съвсем". Mr. Green Унисекс Профумо? Може ако аз съм мъж. Mr. Green
 Много е красив наистина. Парфюм мечта. Heart Eyes

# 692
  • Германия
Само не с него. Откакто го намайонезихме, ми изстина от сърцето. Някой друг? Стоя с мишка на бутона за поръчка.  Whistling
Далече е от Митсуко колкото са далечни звездите една от друга. Няма сравнение с никой парфюм. Това е аромат, който съдържа в себе си над 300 съставки, което е малко известно, но аз съм виждала на хартия, че го пише след като изразих недоверие. Естествено съставките са пълна тайна. Всяко сравнение с други парфюми е за мен меко казано неуместно. Как се вика " може, но не съвсем". Mr. Green Унисекс Профумо? Може ако аз съм мъж. Mr. Green
 Много е красив наистина. Парфюм мечта. Heart Eyes

Още, Денси, още. Hug Музика за ушите ми.  Давай, че сега вече ми хлопа сърцето заради непредвиденият разход, който направих. А като трайност как го преценявате? Бубс и теб питам, Sl си мислех, че го познава, а тя и тя ще се пържи на бавен огън Hug

# 693
Натали, трайността му при мен подчертавам при мен е до къпане, като се напръскаш няма смяна докато не си измиеш косата.
Само че за него трябва да си купиш и рокля с гол гръб. Като казвам за червен килим имам предвид точно това. Не знам къде бих могла да сложа този парфюм.
Мимси, да разкаже други гледни точки за него. Hug

Нати, купи ли го? Честито, това е една перфектна покупка и самоподарък, ако човек има възможност.   bouquet
Шишето и кутията са също уникални. В какво сатенено легло лежи, а помпата, ох помпата..........

# 694
  • Германия
Натали, трайността му при мен подчертавам при мен е до къпане, като се напръскаш няма смяна докато не си измиеш косата.
Само че за него трябва да си купиш и рокля с гол гръб. Като казвам за червен килим имам предвид точно това. Не знам къде бих могла да сложа този парфюм.

Нати, купи ли го? Честито, това е една перфектна покупка и самоподарък, ако човек има възможност.   bouquet
Шишето и кутията са също уникални. В какво сатенено легло лежи, а помпата, ох помпата..........

Купих го, Денси.  Hug Hug  150 мл. с помпа и кутия, нов, неразпечатан. Тъкмо се чудех как да поднеса новината на хер Николофф за разоряващата си покупка и той се прибра преди 10 мин. с новината, че ми носи няколстотин страници превод за които ще получа 5 цифрен хонорар. На моята новина се позасмя просто. Как да не обожавам този мъж?

ПП Бубс, няма да забравя колко подъл подстрекател беше. Отливката ти ще те достигне със следващата ми пратка до Атти.  bouquet

# 695

Купих го, Денси.  Hug Hug  150 мл. с помпа и кутия, нов, неразпечатан. Тъкмо се чудех как да поднеса новината на хер Николофф за разоряваща си покупка и той се прибра преди 10 мин. с новината, че ми носи няколстотин страници превод за които ще получа 5 цифрен хонорар. На моята новина се позасмя просто. Как да не обожавам този мъж?

newsm10  smile3501 Браво с яко бачкане, готини покупки. Дай Боже всекиму!
Дано много ти хареса и да спечелиш много награди със снимките му.

# 696
  • София
Честита покупка, Натали, бързо да пристига! С толкова работа си си я заслужила без никакво угризение на съвестта Simple Smile

Да се върна към Коко - въпреки че ми харесва ужасно много (от Коледа насам имам едп), на мен не ми е никак траен, като подчертавам, че нямам и милимунда съмнение относно произхода му, просто явно моята кожа е решила, че няма да обръща достатъчно внимание на този велик бранд. По същия начин мъчих един О Премиер - ами пак така, хубав, много хубав, обаче 3 часа и дотам  Thinking А и шлейфът му далеч не е шлейф по моите стандарти.

# 697
  • Германия

Купих го, Денси.  Hug Hug  150 мл. с помпа и кутия, нов, неразпечатан. Тъкмо се чудех как да поднеса новината на хер Николофф за разоряваща си покупка и той се прибра преди 10 мин. с новината, че ми носи няколстотин страници превод за които ще получа 5 цифрен хонорар. На моята новина се позасмя просто. Как да не обожавам този мъж?

newsm10  smile3501 Браво с яко бачкане, готини покупки. Дай Боже всекиму!
Дано много ти хареса и да спечелиш много награди със снимките му.

Ето това, си е точно така. От предната поръчка летят към мен Visa и Cravache Robert Piguet. Пада потене над тези суперсложни технически преводи за щрангпреси и други инженерни дивотии, които двамата с ХН превеждаме, но пада после и голямо ухаене! Сега няма да се спи до 28-ми, но после аз само си знам Twisted Evil hahaha smile3508 smile3508

ПП  Според сайтовете за ценово сравнение, които са много достоверни в немско, излиза, че наистина съм уцелила джакпота със 150 мл. за 159 евро. Иначе нямаше да се изкуша така лесно Embarassed

# 698
Страхотно, Натали, радвам се за теб!  Hug С нетърпение очаквам отзиви  Grinning

# 699
Страхотно, Натали, радвам се за теб!  Hug С нетърпение очаквам отзиви  Grinning

И аз така!Представям си какво яко ревю ще му направиш Crazy
Роклята с гол гръб я имам,възможностите,да кажем и тях,остава само изкушението и евентуално сляпата поръчка Laughing

# 700
Хайде, честит, Наталка! Heart Eyes Laughing Hug Обичам парфюмното безразсъдство!  Heart Eyes Хеле пък в твоите мащаби направо е страхотия!   bouquet Дай Боже всеки му. Сега да идва по-бързо и да ти хареса много. Grinning
Пък и ако се окаже точно такъв шедьовър, каквото се твърди за него, направо ше се напукам от завист. Blush Blush Blush

# 701
  • Sofia
Аз рядко се впускам в слепи поръчки, ще чакам на някоя парфюмна среща да донесете пробички от хилядоцветния аромат, за да подпалите и моята черга!  Grinning

# 702
Спам-след снимката на eta съм навита за второ дете Wink Чудна просто,прекрасно семейство! Heart Eyes

А за слепите поръчки,бях ги позабравила,дори отхвърлила,но съм непостоянна Laughing

# 703
спам - би трябвало да си навита и на трето  Laughing

# 704
  • Германия
Хайде, честит, Наталка! Heart Eyes Laughing Hug Обичам парфюмното безразсъдство!  Heart Eyes Хеле пък в твоите мащаби направо е страхотия!   bouquet Дай Боже всеки му. Сега да идва по-бързо и да ти хареса много. Grinning
Пък и ако се окаже точно такъв шедьовър, каквото се твърди за него, направо ше се напукам от завист. Blush Blush Blush

Кръстнице, ти ще получиш също отливка да си прецениш сама дали си заслужава. Пак чрез невероятната Атти! Особено след като тя тайно ме обучава как да правя отливки на ЛС. Толкова Бяло пачули отпръсках във въздуха и нито един мл. в шишето, че три дни ухаеше на рододендрони у дома, без да съм отваряла вратопрозореца и без да са нацъфтели храстите ми. Вкарах по Коледа една клонка, а те винаги имат пъпки и винаги разцъфтяват изкуствено на топло, ами точно на рододендрони ми ухае Бялото пачули на Том Форд. Колкото до безразсъдството, и преди поръчвах на сляпо, но си четях само скучните немски форуми. От почти година имам чувството, че говоря на един и същ език. Боже, каква глупост казах. Ами ние си говорим един и същ език.

Общи условия

Активация на акаунт